Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 906
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм с маратонки, даже си взех 2-ри чифт - един за бягане и един за в къщи. До скоро бях с платненки, но след маратонките няма да си го причиня за 2-ри път това.

Отчет за днес - йога с Ейдриън и hard body- ниво 1.

# 106

Днес не съм тренирала, но за сметка на това си поАпнах Grinning

и аз и аз хахаха ама вече почвам да се нервирам на мъж ми....спи му се все изморен и все яде простотии или не яде говориш му, че от там му е всичко иии пак направи ми баничка и не знам си какво си. Ужас не знамммммм как да го стимулирам. След месец  съм замислила да правим заедно едно прочистване 2 седмици малко е тегаво, няма да ядем месо... а бе на който му е интересно да прочете следното http://coralvita.com/products/colo-vada/

# 107
  • Пловдив
Мама мил , няма никой,който да не е толерантен, като изключим спорадични включвания на странични хора. И ще го кажа пак, независимо,че не обичам да се рови -толерантността е двустранен процес. АЗ не мога и не желая да се съгласявам с лични мнения, било то извлечени от ЕДНА книга, изказани като постулати, закони и аксиоми. Смятам,че всеки има право да си изказва мнението и никой не спира другия да го прави. Нееднократно съм показала, че съм също толкова несъгласна и реагирам по същия начин на крайните изказвания на представителите на другата , противоположна, школа -ВМ НВХ.  Изключително смешно е за всеки разумен човек да чете,че толкова противоположни хранения, лекуват ЕДНАКВИ болести. повече няма да си оправдавам позицията. И,да, следващия път,като смятам,че нещо е глупост,ще го кажа. И ще бъде лично мнение и нищо повече,така че, надявам се никой да не се обижда.
Мари Лин и аз съм в отбора с маратонките, опитах без в началото, но ми се набиха краката и повече не пробвах. Смятам,че трябва да си много опитен, за да можеш да тренираш бос. Някои успяват.  Peace
Фъстък,  не го насилвай момчето, мъжете са крехки същества.  Ако не иска, да не пробва. Не можеш насила да накараш някой да се храни здравословно по твоите критерии . Трябва сам да стигне до този извод,иначе ще се карате, а няма смисъл. Като иска баничка, да яде човека. Прави му рядко и готово.

# 108
Добър вечер!

Отчитам за вчера: Extreme shed & shred II. Едно упражнение само седях и го гледах с отворена уста, не бях в състояние да го зацепя дори на повторението. Останалото беше ок, ту лесно, ту трудно.

За днес почвам Хард боди I след минутка.

ОпеЧох един патладжан и мисля да го добавя към хумуса, който съм планирала. Идеи да имате с див чесън/левурда?

П.с. Аз много харесвам смляното конопено семе на вкус. На кисело мляко, кефир, смутита и подобни смески ръся доволно.

# 109
Mari Lin аз обувам. Понеже сме го обсъждали назад в годините, всеки тренира според възможностите си. Но аз специално никога боса. В началото карах боса и един ден ми се поду глезена (без болка, без нищо). Само стана двойдно по-голям. И не ми мина цял месец. После като се махна оттока, почнах с маратонки и проблеми съм нямала от тогава. Но това съм аз. Явно трябва да прецениш за себе си, кое е добре. Като всяко нещо, няма универсална формула.

# 110

ОпеЧох един патладжан и мисля да го добавя към хумуса, който съм планирала. Идеи да имате с див чесън/левурда?

О, да Simple Smile В микс от спанак и марули, или с малко зехтинче вместо босилек става чуден дресинг. Имаше и рецепта за настойка с ракия.
Ииииии една песен http://vbox7.com/play:b5e43b93d4 Grinning

# 111
Любче, хич не съм за пример аз, че много занимарих тренировките, и вече нямам търпение да съм отново по-редовна с тях, няма такова усещане след тренировка, ама вие си го знаете де  Hug Hug

За Виена-Зоо-то, зоо-то е нещото, което си заслужава, всякакви сладури в много добри условия, ще ви хареса, за децата да не говорим  Grinning

Мама Мил, наистина жалко за гмуркането, може ли повече инфо - колко струва и т.н, миналата година бяхме там, мъжът ми е голям фен на гмуркането, аз не чак толкова (не смея много да слизам на дълбоко,че съм от страхливите) и да сме знаели да отидем, нищо следващия път, вероятно вътре е много красиво. За Петра са ни разказвали приказни неща, бих искала да отидем и там.

Отвях темата в посока пътувания, но ви се радвам, докато аз си пътувам от единия край на Бг до другия и си блъскам главата с лекции и тем подобни.  Heart Eyes Hug

# 112
Дилянка благодаря, аз питах  Hug Попрегледах първото видео, ще се справя  Laughing Само не знам, дали ще намирам толкова време Sad Моята формула сега е йога, Руми, една 10-т минутка с Павла, предизвикателството, после нещо разтягащо... и то става час и половина Sad А някак, трябва да се вместя в час, в дните в които работя....не че нещо, ама трябва и да се спи  Simple Smile

Аз тренирам боса. Никога не съм се сещала, да обуя маратонки, да пробвам как е  Crazy И друг път съм чела тук в темата коментари....може би трябва да опитам. Но пу- пу, нямам контузии. Поне за сега, макар че с тая въздушна ножица днес, не знам как не се пребих  Laughing

По повод почиването...аз от известно време, не почивам. И все се чудя, дали не залитам в крайности  Confused И до колко е правилно?! Като се случи нещо, да не мога да си поскачам, съм нервна....непълноценен ми е деня....и имам усещането, че ще изтърва нещо  Sad Глупаво е, ама все едно ще ми отслабне тялото, ако пропусна  ooooh!

Би, разбивам яйца, настъргвам тиквичка, посолявам и оставам леко да се по-изцеди. Смесвам ги, подправки по вкус Simple Smile Аз винаги слагам риган, естрагон, мащерка и магданоз. От скоро открих и кориандъра и сега и с него експериментирам Simple Smile В тавата на фурната, върху леко намалсена хартия изсипвам сместа и я пека, като палачинка. След като се изпече, още докато е топла, както си е с хартията, слагам върху кърпа и навивам на руло. Като изстине, развивам и слагам пълнежа в случая беше извара, пресен лук, червена чушка и леко бланширан и добре изцеден спанак. Навивам на руло, отгоре слагам кашкавал или моцарела и запичам. Вариации може всякакви. Някъде бях мернала подобна рецепта и си я адаптирах. Правила съм с спанак, а плънката от гъби. Понякога правя сместа за палачинката по- богата. Абе, не я правя еднаква два пъти  Laughing  Hug

И второто дете се разболя....писна ми вече  Cry Това продължава, почти два месеца....безкраен кръг  Sad

# 113
Втори отчет от мен Shred it With Weights Workout.
Вчера ходих в  Кауфланд всичко спортно ( гири , уреди топки и т.н) е много намалено. Ако някой се интересува може да надникне да види какво е останало. Аз исках гири от по кило ама имаше само пясъчни и не взех.

# 114
В каталога не видях нищо спортно, освен шоколадови яйца на Киндер за 1,15лв  Crazy Heart Eyes Joy и грил тигани. Кога ще си купя такова чудо  Thinking

# 115
Мери , в каталога няма. На място има. Нали всяка пролет махат спортното и го разпродават.

# 116
az sym si, благодаря за споделената рецепта, много ми хареса и ще я пробвам скоро  Hug

Имам си козунак  Laughing да се похваля просто  Joy

# 117
Фрея, аз пък почти нямам козунак!  Joy

# 118
Фрея, аз пък почти нямам козунак!  Joy
Joy И аз скоро няма да имам  Embarassed

# 119
Diva!, гмуркането си е вид спорт, така че сме съвсем по темата  Wink  Ние също никога не се бяхме гмуркали, затова ходихме на "introductory dive experience."  Беше около 30 минути самото гмуркане. И аз, и ММ имахме инструктор, който ни държеше за ръка, бяхме на около 6 метра дълбочина.  Цената за двамата беше около $100  ($50/човек) като това беше по-скъпият вариант, защото ние искахме да отидем до границата с Египет.   Това, че имахме индивидуален инструктор беше прекрасно, защото те ни показваха много риби и растения, на които сигурно нямаше да обърна внимание.

Не знам ако нямаш сертификат за гмуркане каква е процедурата.  По нашите географски ширини, без сертификат никой няма да те пусне да се гмуркаш, но си мисля, че в Израел може да е по-свободен режима.  Аз по принцип имам проблеми с клаустрофобия и се притеснявах как ще ми се отрази гмуркането, но не беше проблем.  Най-трудното беше болката в ушите поради промяната в налягането - те ти обясняват какво да правиш, но явно си иска тренинг. 

Определено препоръчвам!   Аз даже за около ден се ентусиазирах да взема клас и сертификат, но мисля, че ще си продължа само с плуването със шнорхел.

Петра също е красиво и в духа на "тренировки в домашни и не домашни условия" има доста територия за покриване и изкачване. 

Общи условия

Активация на акаунт