Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 895
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Mama Mil благодаря за инфото, следващият път ще се постарая да го организираме. Hug

Момичетата с вкуснотиите, хич не ви и чета, да знаете, амаха посрещност козунаци ще сънувам  Heart Eyes

# 121
Фрея, аз пък почти нямам козунак!  Joy
Joy И аз скоро няма да имам  Embarassed

Браво бе! Виж ги ти какви ги отчитат  smile3516  Аз ще правя утре, идвайте  Heart Eyes

az sym si, ей това е рецепта като за мен. Много ти благодаря, ще се прави!
Ох, кураж с болните дечица  Hug

# 122
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Браво бе! Виж ги ти какви ги отчитат  smile3516  Аз ще правя утре, идвайте  Heart Eyes

Би, на мен малко ми трЕбе, ако бях здрава, паля и идвам  Crazy 

Иии ама аз не съм се похвалила с новата кола, или съм? Не помня  newsm78  Сега като си представих как я карам у гръцко и да похапна от на Би козунака и се сетих  Laughing

И на нас свекъра одеве ни даде един пресен, току-що изпечен, за утре за закуска, ама познайте...  Blush

# 123
АЗ не мога и не желая да се съгласявам с лични мнения, било то извлечени от ЕДНА книга, изказани като постулати, закони и аксиоми. Смятам,че всеки има право да си изказва мнението и никой не спира другия да го прави.
А репликата "Айде стига, ... че вдигам кръвно!" какво следва да значи? Не е ли опит да спреш изказване на мнение?

И кой те е карал да се съгласяваш, душко?! Аз поне не съм.

Никого не карам да се съгласява с моите убеждения. Нито пък квалифицирам нечие мнение като "глупаво". Именно защото всеки е свободен да формира и изказва собствените си виждания.

А моите, смело мога да твърдя, не се базират само на една книга.

Целта ми не е да ти променя убежденията. Само те помолих най-любезно да си по-внимателна. Мен отношението ти не ме обижда, защото си те знам. Но друг човек на мое място (може би дори и ти) би се почувствал наранен от това да го нарекат "глупак" по заобиколен начин.

# 124
  • Stavanger,Norway/ Varna
А добро утро  Grinning

О6те ме боли сливицата, но ина4е съм си добре. От4итам с 6 интервални километра ти4ане тази сутрин и ми остана малко време за ходе6ти напади и придърпване на вертикален скрипец съ ска4а6ти подскоци в по4ивките.
Козунак и аз искам да направя ако ми остане време и сили днес. Толкова им се то4ех миналата седмица, когато бях във ваканция, но не можехд а погледна храна  Sick
Сега пък съм в овулация и ми се яде вси4ко живо  Crazy. Няма угодия  Laughing

# 125
  • Пловдив
Добро утро!
За днес Фрайдей файт Рунд 1. Пхуууууу... Кеф неземен, още няколко дни и влизам във форма. Свет, надявам се и ти така  Hug
Козунакк ядох , повече няма да правя, надявам се, надявам се, и повече няма да ям.
Бобче, каниш се отдавна на козунака и агнешкото и питата, сега е време да се насладиш  Hug
Фея, ама именно щото уважавам твоята интелигентност и здрав разум, за това реагирах така. Ако го беше казал някой друг, най-вероятно щях да го подмина. Peace
Аз изчезвам, че имам около 3 багажа за стягане.  ooooh!
Весел ден!

# 126
  • София
Добро утро и от мен!
За днес се отчитам с тренировка 9 (много по-добре изпълненеа от първия път) и ден 6 от Skinny Mom.
Козунак и аз ще правя, но ще гледам да не ям много от него Naughty

Маратонки ползвам вкъщи - много по-удобно е, отколкото бос.

Сега се замислих, че ще ми се разбута поредността на тренировките, понеже ще пътуваме. А ми се ще деня за почивка да си остане неделя, така че може би ще пропусна тренировка в събота и няма да правя кардио. Как ще процедирате, пътуващите?

# 127
  • Пловдив
ХоумАз като пътувам, не тренирам, и после си продължавам тренировките, откъдето съм стигнала. Или си почвам новата седмица, зависи как ми е удобно. В случая днес приключих седмичните тренировки, после имам два почивни дни, ще станат четири, но вторник си продължавам и в събота ще завърша, ще почивам ден и следващата седмица ще съм в ритъм. Същото щеше да е ако тренирах и шест дни и така... НАправи си , както ти е удобно на теб, само една седмица ще ти е разбутана ,другото ще ти е ок  Peace

# 128
ХоумАз като пътувам, не тренирам, и после си продължавам тренировките, откъдето съм стигнала. Или си почвам новата седмица, зависи как ми е удобно. В случая днес приключих седмичните тренировки, после имам два почивни дни, ще станат четири, но вторник си продължавам и в събота ще завърша, ще почивам ден и следващата седмица ще съм в ритъм. Същото щеше да е ако тренирах и шест дни и така... НАправи си , както ти е удобно на теб, само една седмица ще ти е разбутана ,другото ще ти е ок  Peace

И аз така!  Peace
Отделно, в също съм от трениращите с маратонки, дори и вкъщи. Пък си и имам обица на ухото, висяща от тренирането боса  Tired

Аз с моите отчети за седмицата свърших. За мен уикендът започва сега с плейдейт за децата, после ще се ходи на плаж, вечерта ще се разпусне някъде с лека вечеря, утре малко шопинг и кино, събота- пазаруване за седмицата и градинско парти, с което, за съжаление, май ще се закрие сезонът на партитата под открито небе /става вече мноооого топло и не се издържа, дори късно вечер/, неделя ще се включа вече с тренировка в зала и великденска вечеря.
Това от мен.
Весели празници, момичета!!
До скоро!!!

# 129
  • Stavanger,Norway/ Varna
За мен уикендът започва сега с плейдейт за децата, после ще се ходи на плаж, вечерта ще се разпусне някъде с лека вечеря, утре малко шопинг и кино, събота- пазаруване за седмицата и градинско парти, с което, за съжаление, май ще се закрие сезонът на партитата под открито небе /става вече мноооого топло и не се издържа, дори късно вечер/, неделя ще се включа вече с тренировка в зала и великденска вечеря.
Това от мен.
Весели празници, момичета!!
До скоро!!!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green ей такава съм зелена от завист. Искам да ми е мнооого топло, 4е да не издържам. Тук о6е си ходим със зимните якета  Tired

# 130
И тук, Бобче. Ако те успокоява това, даже вчера отново валя сняг.  Mr. Green Снежна София през Април.  Rolling Eyes

Отчитам... ми козунак!  Whistling

# 131
Oooх Бобче, и аз така.... Тук на север това е само мираж. Дори лвтото е макс 25С. Тили ти къде си, че съм изпуснала?
За днес още нищо не съм правила, но планирам пак колоездене и Руми. Абе не мога да я сменя Руми и това е. Другите треньори дето обсъждате ги пробвам, ама нещо темпото е с много прекъсвания. А при Руми, 30 мин са на макс, няма спирка. Сигурно и тя ако разводни тренировките с говорене и асистенти наоколоще го докара 1 час. И това си е мое мнение, никой не искам да ангажирам. Не се заяждам.

# 132
  • 1st floor
Само кардиото правя с маратонки, заради подскоците. Иначе тренирам боса, нищо ми няма. От няколко дни съм се замислила за едни мои маратонки, които никога не съм ползвала за фитнес, но съм сигурна, че на кутията пишеше точно това. На Рийбок са и са с доста странна подметка. Има гума само под петата и под възглавничките на пръстите и предната част на ходилото. newsm78 Под свода е плат или кожа, и могат да се огъват както ти душа иска...С каква цел са създадени така, толкова години не можах да открия. Не се сещам и за името им, та да потърся снимки в нета, а вече не виждам такива по магазините. Двете части на подметката не са прави, а някак заоблени, като краища на отрязана сфера, ама по-леко закръглени, де...Не знам дали някой е виждал такива или разбира нещо от моите описания  hahaha , но ми е много интересно дали ще имам достатъчно стабилност с тях, да не взема да се контузя? newsm78

# 133
Аник, нали? Руми ни разкатава фамилията за 20-30 минути, а другите ни лигавят, че и време за дишане и почивка ни дават  Joy Peace

# 134
  • София
Хич не ми говорете за Руми, че днес бях планирала да си направя малко кардио след силовата с нея, еми ... няма да направя. Направо ми разказва играта  Mr. Green Аз обичам де  Mr. Green
Ще си направя кардиото следобед.

Отчитам 18/90ДП ниво 3.

Тили, не се оплаквай от жега!  Hug  Мразя студа, мразя го, мразя го! Как па не свърши бе, пууу аман.

На пътуващите - приятно изкарване  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт