Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 894
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Сега пък съм в овулация и ми се яде вси4ко живо  Crazy. Няма угодия  Laughing
И аз така  Rolling Eyes Направо не знам как ще се удържам по празниците. Всъщност знам. Няма да се удържам  Laughing Винаги се дъня и после ме е яд. И сега сигурно така ще стане.
И аз съм с маратонки. Пробвала съм боса. Пързалям се и ми се подбиват краката.
За вчера отчитам гръб, корем и кардио. И повече въглехидрати...  Embarassed
Аз съм си, супер рецепта. Подсети ме пак за нея като минат постите  Hug
Дилянка, довечера ще се метна на твоята йога. Виняса ми допада. Ще съм благодарна и на други подобни линкове   bouquet

# 136
Аз по време на пътуване тренирам както мога, след това започвам от мускулната група, на която най-много държа Simple Smile

# 137
Отчет: днешният на Руми + йога ден 11. За закуска спретнах смути от череши, ягоди и киви. Много вкусно, а сега се мятам на кюфтенцата!
Йойа, йогата вече ми е любима!
Тренировките на Руми са наистина страхотни и аз не мога да и изневеря някак си!
Тренирам с маратонки вкъщи, много по-удобно ми е. Е йогата е боса Simple Smile
Относно тренировките по време на пътуване- не тренирам. Simple Smile

# 138
  • Stavanger,Norway/ Varna
Непокорна, по описанието ми прили4ат на тези http://blogg.brandos.no/tag/reebok-easytone-sko-pa-nettet. Ако са тези, пробвала съм ги, стра6но са удобни  Peace Аз съм голям фен на марката  Heart Eyes

# 139
  • 1st floor
Не, не са тези. Онези са наистина мнооооогооо стар модел. И нямат абсолютно нищо под свода. Ето намерих снимка от нета:
http://www.ebay.com/itm/REEBOK-ZENSWA-NYLON-LOW-WOMEN-SHOES-ORAN … NEW-/261619399338
Моите не са оранжеви, но нарочно избрах тази снимка, защото най-добре се вижда странна подметка. Laughing Стелката вътре е уникална, получава се едно пружиниране под петата. Ще взема да се прежаля и да ги пробвам довечера. Дано не ми се кривят настрани глезените. Носила съм ги преди години, но само навън. Вече не ми харесват като модел, но бих ги ползвала за тренировки у нас.
ПП: И аз съм фенка на РБК!!!   superuu

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 12:28 от НеПоКоРнА

# 140
Здравейте!

За днес отчитам размазващ спининг. Краката ми треперят  Crazy С храната тези два дена съм бетон, но все пак идва Великден  Mr. Green

Аз задължително си тренирам с маратонки вкъщи, е ако правя някакъв пилатес съм боса.

# 141
Аз пък два дена поред дояждам едни зеленчуци на фурна и най- накрая ги унищожих, успешно при това. Като цяло, последните дни хапвам стабилно 2 пъти през деня и вечер карам само на салата /и бяло винце/  Crazy Отразява ми се добре, доволна съм.  Crazy

Скрит текст:
Ооооооооо, не се оплаквам от жега аз.  Hug Навсякъде съм набичила климатиците вече  Mr. Green Просто  близките 6- 7 месеца всичко ще е на закрито. Лятото поне ще съм си в Бг, на хлад.  Laughing Откъдето и да го погледне човек, каквото и горещо време да бъде, няма как да закове над 45+  Whistling

# 142
Мацки, знаете ли някое кратко видео за корем, ама да няма кардио и потене, че сутринта си направих хубава прическа и следобед пак имам излизане хаха пуста суета Grinning а и да пазя глезена Wink
Четирите почивни дни няма да сме вкъщи и сигурно няма да тренирам, та ще му оставя време да се възстанови и после ще си изпера едни маратонки, които и без това не нося, да си тренирам с тях. У нас е мокет, не се пързаля, ама ми се набиват краката. С маратонки ще вдигам повечко шум, ама комшиите отдолу са готини и им знам режима на спане на бебето хаха
С тези козунаци, за коити само говорите и от стената ми във фб дето всеки се фука с яйца и козунаци, вече ми омръзнаха, още преди да съм ги попнала хахаха. Та се надявам и на живо като ги видя, да не ми се ядат толкова. Че без хич мога, ама с малко не Grinning

# 143
ето за корем  Twisted Evil аз сутринта се разбих с него, но довечера ще се отчитам  Hug

# 144
Маги, май се умира от тая тренировка за корем  Joy запазвам си я аз, макар че не обичам да го тренирам  Sick

# 145
Ааа Кристин кърти пло4ки с тази тренировка. Аз все й се каня ве4ер пред телевизора, ама все съм с пълен тумбак  Crazy

# 146
ето за корем  Twisted Evil аз сутринта се разбих с него, но довечера ще се отчитам  Hug
Направих я, мерси Simple Smile супер беше, а фоа още повече... Поизпотих се малко, ама прическата бива, даже и след душа хаха
Направих и по 20 за дупе с повдигане на таза от легнало положение (по гръб) и различна позиция на коленете Simple Smile
Отивам да хапна и да се контя, чувствам се суупер Simple Smile

# 147
Аз пък мразя почти еднакво и зимата и лятото. Най-обичам пролетта, но пък с тия дъждове. Блазе на Тили, в момента един плаж ще ми дойде прекрасно! Обаче е отвратително времето, все едно есен идва, не лято... Искам просто да е слънчево и умерено топло, че като скочат градусите то пък не се диша.

И да ви питам в страни от темата, получавали ли сте сърцебиене след хранене? На какво може да се дължи?

# 148
______Freya_______полу4ава се понякога, когато си хапнала малко пове4е трудносмилаема храна по- бързи4ко и наведнъж  Peace. Особено ако си била много гладна преди това.

# 149
Здравейте! Преди месец почти се включих в темата, когато бях започнала да тренирам но след това не съм писала, защото спрях с тренировките. Започнах тренировките вкъщи, което според мен бяха изключително леки, но дори от тях ми ставаше много зле. В началото много се притесних, но след това си реших, че това се дължи на дългото боледуване, на това, че отслабнах доста, на изключително нездравословния начин на живот и на хранене. Доста месеци не тренирах нищо, дори не ставах от леглото и това сигурно е една от причините. Спрях напълно с тренировките (което не трябваше да правя, а само да започна от най-леките), започнах да се храня много по-често и по здравословно, да пия витамини и т.н. Като се има предвид, това че до скоро се хранех само по 1 път на ден, не пиех почти вода и т.н. за сега поне в това отношение имам напредък. Сега отново ще започна с някакви леки тренировки и се надявам този път да е по-различно.
Опитвам се да си намеря нещо като програма, която да следвам, ако може да ме насочите към нещо ще съм много благодарна.

Темата е изключително полезна, много мотивираща и се надявам всичко да се оправи и да се включвам при вас много по-често.

Общи условия

Активация на акаунт