Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 889
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Enigma, не знам на какво се дължи това (не-)хранене и пиене, но дано всичко, което описваш вече е зад гърба ти. Peace
Момичетата сигурно ще ти препоръчат тренировките за начинаещи на Руми.
Аз харесвам Shape your body на Синди за навлизане в тренировките. Съдържа две различни тренировки, които може да редуваш и една кратичка.
PiYo на Шалийн също започва постепенно мисля и няма подскоци.
Ако търсиш нещо за разпускане - йогата на Адриен е за 30 дни и е много приятна: https://www.youtube.com/watch?v=oBu-pQG6sTY
Аз бих казала, че и Body revolution на Джилиан Майкълс започва лекичко, ако си търсиш нещо обвързващо за 3 месеца.

# 151
Тили, не знам къде живееш но и аз съм позеленях от завист, четейки те   Crazy Това време е побъркващо гадно Sad Имам нужда от слънце, от движение....намразих си колата Sad Искам да ходя пеш, с колело....и да ми е топло ...като ми се стоплят кокалите, ми става топло и на душата Simple Smile
Радвам се, че рецептата ви допадна, никак не е трудна, режимна е Wink И най- важното вкусна  Hug
Пълнените гъби с леша и булгур, също добре ми се получиха Simple Smile
Днес мисля, да правя биквитки с овесени ядки, кокос, пълнозърнесто брашно, орехи и боровинки, ще импровизирам. Дано се харесат и на децата, че едни пълнозърнести сконис, сама си ги ядох два дни  Crazy
Продължавам да съм прилична с храненето. Не съм фен на козунаците, става ми тежко и се подувам. Като цяло, тесто не ям....но пък често правя паста, лазаня, тогава си хапвам доволно Simple Smile Но пък я правя с леки сосове и не е голям грях Simple Smile
Взех си един чай- зелен, с портокалови корички, жасмин и личи и като го запарвах се разнесе ухание на козунак Simple Smile Май това ще ми е Simple Smile
Тази година, на Великден ще съм на работа....хубавото е, че ще пропусна тъпкането около празничната трапеза. Щото, аз много неща не ям и не ми се преяждат....ама като се съберем семейно и като се почне, нямам спирка, буквално се тъпча, без да ми се яде, ей така щото има  Close
А това сутринта, много ме развесели
Скрит текст:
:

Отчета за днес е BodyRock Yoga- ден 1-и, вчерашната изометрична тренировка на Руми и поредния ден на предизвикателството. Малко по- късно ще направя и 1-и ден от препоръчаната от Дилянка йога.
Добре ми дойде, имах нужда точно от това! Усещането, че мога да контролирам тялото си, ме направи доволна Simple Smile
И аз съм от феновете на Руми. С нея започнах да тренирам, по- осъзнато. От темата непрекъснато си "крада" тренировки и понякога, ей така за разнообразие и изневерявам Simple Smile

С храната до тук, един фреш от цитруси и от гъбите с леща. За вечеря от рулото с богата зелена салата Simple Smile
Вероятно след малко се хапна ябълка и кефир 
Скрит текст:
всъщност не знам, кефир ли е?! Свекърва ми ми даде нещо, което тя нарича тибетска гъба. Захранва се с прясно мляко и на другия ден е станало на кисело.... Все ще търся повече инфо, какво е. Само ме притеснява, че се прави с прясно мляко, а аз съм го изключила от менюто си. Не го харесвам, не ми действа добре. Общо взето от животински произход, ям само извара, яйца и кашкавал. И то покрай тренирането. До преди две години, бях веган.
И все се чудя, тази гъба, дали не може да се подхранва с соево или ядково мляко. Убеждават ме в многото и качества и аз реших, да я включа в менюто си Simple Smile :
И да се похваля, един близък приятел  днес ми каза, че ми се позакръглило дупето  Heart Eyes Направо полетях. Моето дупе е плоско и едно такова висящо Sad ....или всъщност било е  Crazy Много мотивиращо ми подейства  Heart Eyes

Енигма, и аз ще си позволя да ти препоръчам Руми и Фитнес Блендърите  Hug

Весели празници и приятно пътуване на щастливците, който ще се насладят на празниците пълноценно  Hug

# 152
За днес отчитам тренировка за рамо и трицепс, в суперсетове, 40 мин, пак яваш-яваш.  Mr. Green

Любче, весело изкарване!

Аз съм си, разсмя ме.  Mr. Green

Лек ден!

# 153
Отчитам 5 км. тичане навън. Засега не смея повече. На толкова ще остана още седмица и чак после ще кача на 7-8 км. Утре съм пак в Залата на Юли. Simple Smile

Храната ми е за пример тия дни (с изключение на едно фиаско с бисквитена торта, но си прощавам  Mr. Green ). Вчера бях на печена сьомга с голяма салата зелении + доматки и лук, а днес ще е киноа със зеленчуци и варени яйца.

# 154
Аз съм си- да не е Комбуча? Кефирът е като мляко

# 155
Поздрав с тазгодишните яйца! Simple SmileSimple Smile Голямо клепане беше, цялата съм в боя, ама станаха доста яки.

Скрит текст:

# 156
Гугъл, супер са яйцата!  chef

Днес глобално разместване на стаята си правих, всяка мебел преместих (с изключение на секцията) и се получи чудна атмосфера, много пот се хвърли, щото бях сама, но наистина си е цяла тренировка това.  Party Реших, че може би няма да тренирам вечерта, но после ми се отвори апетит, спретнах си и едни чудни овесени бисквитки (за които ще споделя рецептата) ииии вече имам енергия за тренировка, така че ще тренирам с Руми и ще видя какво друго да включа.

Рецептата е супер проста, но бисквитките стават много хубави и според мен засищащи. Утре с кафето ще се ядът.  Mr. Green

Трябват ви: 1 ч.ч. овесени ядки, по възможност фини
2 банана (аз сложих 1 голям)
мед (вие ще прецените колко сладки да са ви; аз май прекалих с медеца, но здраве да е)

Това всичко се мачка в купа с вилица, след това се загребва с лъжица и върху тавичка с хартия за печене се слага топчето от лъжицата и се сплесква малко да заприлича на курабийка (консистенцията е добра, лесно се оформят), после печете на 150 градуса (аз пекох около 30мин., то се преценя кога са готови, като станат кафевички малко отгоре), изстиват, махат се и направо се почват Mr. Green Heart Eyes

# 157
Записвам се в тази темичка и аз. Страхотни яйца  Party
Отчитам за днес една кръгова силова тренировка за цяло тяло 30мин.
Днеска храненето ми е по НВД.

# 158
  • 1st floor
Страхотни са яйцата на Гугъл! Grinning И аз днес боядисвах с децата, че събота съм работна!

Отчитам W11 и моделската за дупе. За храната нищо няма да кажа!!!  smile3505

# 159
  • Пловдив
Гуд ивнинг!  Свети,  тенкс,кукленце  Hug  Ох,  хора, така ми е тежко Итака се наядох днес, направоо #Crazy И Хич Не Ме Радва, ЧЕ Не Съм Сама .непокорна  Grinning
Аз съм си, сигурно си е кефирна гъба, само че за да се храни, й трябва лактоза .А такава в соевото мляко няма, така че надали ще стане. Тези дрожди са специфични и не са всеядни. Ако те притеснява млякото, въпреки пробиотиците в него , недей си отглеждай кефирче.  PeaceАз пак ще кажа,че и киселото мляко е с пробиотици и лактобацили и не по- малко полезно, докарват ли ти стомашни проблеми обаче, не се мъчи.  Peace Еххххх,  ако можех и аз да се задоволя с такъв козунак като теб, Мери щеше да ме изтипоса на първа страница.
о,  Гугиии, уникални яйца,  браво, мила, страхотна си!!!!!  bouquet
Весели празници!  Живи и здрави!

# 160
  • UK
Много хубави яйца, Гугълче! Аз май няма да боядисвам, канени сме на гости на Великден при приятели и ще има, няма нужда от толкова много. Други неща мисля да приготвя, ама те не са за тази тема.

Мятам да правя йога с Ейдриън.

Любче, ти не трябваше ли вече да си по пътищата към Виена?

# 161
Аз съм си, можеш да ползваш гъбата и за растителен кефир. Аз си правя редовно. Когато слагам ядките/семената в блендера, освен вода добавям и някакъв подсладител (агаве, кленов сироп), за да има с какво да се храни гъбата. Когато не я ползвам, я държа в чаша обикновено прясно мляко (тук се продават такива мънички разфасовки).

Готовият растителен кефир трябва да се разтръска преди консумация, за да има по-хомогенна структура.

Ферментиралите храни и напитки са много полезни. Ако нямаш противопоказания за растителен кефир, прави си.

БобчеHug

# 162
Доредих се да си дам отчета от сутринта - 20 мин корем с Кристи ( Twisted Evil) и Jillian Michaels - Fat Shred + йога

# 163
Сега пък и Fat shred!  Crazy Ми аз още не съм задобрявала на Хард боди. Днес ако успея нещо да вмъкна ще е ден 10 на Ейдриън.

Ще си мерим ли козунаците освен яйцата?  Laughing

# 164
Предлагам да си мерим дупетата след празниците  Joy

Д_ана това е едно бонус видео към торента с тренировките на Джеръми Стормс ТРХ въжетата. Другата седмица мисля да метна хард боди 2, струва ми се доста хард  Thinking а снощи изтеглих Extreme Shed & Shred ми те по 1 час всяка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт