Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 881
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Как няма да ви говорят по време на йогата. Че аз не мога да гледам през 5-10 секунди. Това за йога на живо ли говориш? Тая добре ли е?!  ooooh!

Edit: Ааа, за Едриън говориш! Ее, момичето казва да следваш собствения си ритъм и да опиташ да си направиш сама йога тренировката, да си пуснеш собствена музика или пък да следваш нея, ако искаш... Но просто бях втрещена как няма да ви говори мацката, помислих, че за тренировка на живо става дума  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 13:16 от Merry.

# 181
Не на живо. За 30-дневното предизвикателство на Ейдриън в ютуба. Аз обикновено я правя тая йога като я гледам от лаптопа, ама като ми говори кое следва, кога да дишам, като ме насочва като цяло, се справям супер, а на 30 ден каза - махам си микрофона, вие достатъчно сте напреднали и може да усетите нещата Shocked  То хубаво, ама след това сяда на постелката и почва нали пози, едно друго, и аз горката тамън се наглася, почвам да следя дишане, поза, отворя очите - тя съвсем по друг начин застанала. Накрая буквално ми се изкриви врата и ми стана лошо да си отварям и затварям очите, то се напрегнах, за к'во отпускане говорим Mr. Green

Ето го клипчето: https://www.youtube.com/watch?v=3clA1GUh-0Q&list=PLui6Eyny-U … BTIL&index=31

Инак, нищо против Ейдриън. Страхотни и бяха другите 29 клипчета, ама това последното ..нъц Crossing Arms

# 182
  • София
Отчитам Тренировка 10 и ден 7 от Skinny Mom 10 Day Shred.

И поздрав с TwoBadBodies

https://instagram.com/p/w1QLh4y0Tq/?taken-by=twobadbodies

# 183
И мен ме ядоса 30-тия ден от йогата на Ейдриън  Laughing гледах и го направих по нейните движения, дишането никакво ми го нямаше.
Йогата на Лесли е добра, но ме дразни това, че понякога доста бързо сменя от поза в поза и не мога да се насладя, така да кажа. Ще ги направя тезаи 90 дни, но няма да бъдат последователни. Иначе правя и други на Ейдриън, като се чудя дали да не почна отново 30-те и дни.

# 184
Днес някакъв крив ден  Confused Спах до късно, сама с двете болни деца Sad Решихме че, ще ходим на църква....че аз много грехове имам, как не се счупи масата като минавах под нея не знам  Blush
Но все пак, подсигурих си време за тренировка....и тъкмо се наместих за йогата и интернета се скапа. Занимавах се с доставчика, с лаптопа....а времето ми преброено. Реших че ще пропусна йогата и почнах с Руми, вчерашната тренировка с голям ентусиазъм....и децата почнаха да се карат, аз уж в паузите само виквах....ама ми отиде и ритъма и желанието, бях позеленяла от бяс  Twisted Evil
И за капак снощи реших, че ще пийна една глътка ракия с салатата, после и вино....и като ми се отвори апетита....завърших с ягоди, течен шоколад с голяма лъжица от буркана, ядки....бисквитки....пфффф не ми се беше случвало скоро  Close И обикновено, след такова тъпкане на другия ден ми е гадно, ама днес ми е гладно  :Lil: А нито пред МЦ, нито в ....
До тук грейпфрут и от баркоча ми с извара, ядки, соево мляко, кокос и...други неща  Grinning
Да видим, дали ще обуздая апетита си....или ще му се отдам  Simple Smile

Благодаря за коментарите за кефира  Hug Дилянка, не е комбуча Simple Smile А именно тибетска гъба, която ферментира млякото и то става на кефир Simple Smile Вчера най- накрая потърсих инфо и се пообразовах....всъщност, четох, четох и съвсем се обърках, как се приготвя и кога се пие....
Фея, ако е удобно сподели ми как точно го приготвяш с ядково мляко и как го консумираш  Hug
Млечните продукти, след периода на веганство....ами не ми харесват  Rolling Eyes Особено, в чист вид, буквално се насилвам. А получавам подуване и тежест.... знам ли, някак тежко ми е след това.... А за заместители, нямам време да си приготвям, да ги търся....
Люба, с удоволствие бих ти пратила от чая си....може да замести успешно козунаците....понякога  Hug

Току що се прибра и мъжа ми подсмърчаш, и идеята за следобедна тренировка отиде в архива  Close

Хубав и спорен ден на всички   bouquet Тук, най- накрая пекна слънце Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 15:38 от az sym si

# 185
Козунаци ли.... дааааа... Румяна е помислила за тях  Crazy
Щото 800 повторения не ми стигат (напротив, козунаците са ми в повече  Mr. Green ), закръглих ги на 1050  Laughing
Добавих още:
50 бр повдигане на пръсти с 12 кг за прасеца
50 бр повдигане на крак назад - десен
50 бр повдигане на крак назад - ляв
50 бр повдигане на ръце встрани и напред с 2 х 3кг
50 бр суинг с 12 кг

Отивам да ям яйца със спанак!

# 186
Отивам да ям яйца със спанак!
за козунаците нищо не казваш  Laughing  Outta Joint

# 187
Казах, казах, стига толкоз! Утре пак.  Grinning

# 188
  • Бургас
Здравейте дами, не успявам да ви изчета, но ми се ще да се отчета и да пиша по темите които засегнахте до където съм прочела, че със сигурност вече забравих половината неща които ми се щеше да споделя.
Първото за което се сещам е, че и аз спортувам боса /без чорапи, че някой написа, че е обут/. В началото като започнах с Джилиян се събух и повече не мога да си представя да го правя по друг начин. Месец по-късно като стартирах Т25 обаче сутрин усещах краката си все едно върху тях е минал валяк, болеше ме всяка костичка, но всичко минаваше след като се раздвижа малко и за около седмица отшумя. И до сега вече повече от година нямам никакви проблеми.
Относно пътуванията, аз винаги тренирам Peace, понякога нарушавам графика, но ако ще да е за 3 дни все ще направя една тренировка. И сега се сещам за една екскурзия в Истанбул съвсем в началото след като започнах с тренировките, тъй като бях решила да не мъкна гири реших, че ще направя йогата на Боб Харпър от Биг лузър - 1 час  Whistling На края така ми трепереха краката, че до обяд ходех буквално "по спомен", въобще не ги усещах, все едно съм духче и се нося по въздуха без да стъпвам  Joy

За тиквички като се разбъбрихте ето една много любима изпробвана от мен много пъти рецепта Суфле от тиквички , само че аз го правя в стъклени чашки за крем карамел , че иначе няма много естетичен вид при сервиране.

Отчет за днес Total Body Conditioning Workout | Level 2- BeFit in 30 Extreme /програмата през втория месец е още по-приятна, надявам се и при третия да е така/ + Yoga for Runners: Post-Run Cool Down много съм благодарна на тази от вас, която я сподели   bouquet  bouquet  bouquet задължителна ми е когато правя крака и дупе, тази йога е истинско предизвикателство за моята пластичност /пък аз все съм си вярвала, че там нещо трудно ще ме събори/.
Вчера поради липса на интернет реших, че така или иначе имам да правя долна част, ще направя някоя от многото неизпробвани, но пък записани на компа тренировки. Направих ето тази от your best butt Kra_Xvid свалена преди много време от Замунда. Е, ами .... горещо НЕ препоръчвам  ooooh! загубени на вятъра 40+ минути. Въпреки, че я превеждат "идеален ханш" ще се изразя така както би се изразил виден "български" танцьор: НЯМА ХАНШ, НЯМА ДУПЕ  Naughty леки упражнения с минималистични повторения в по 3-4 кръга  Sick
Сега се връщам да ви дочета  Hug

# 189
  • Пловдив
Записвам се без да съм успяла да ви изчета до край. Ще се включа по темите, които запомних.
Давам си отчета за днес - 800-те повторения на Румяна.
Снощи късно се прибрах от немско. Там успях да тренирам 2 от 4-те дни, но пък за сметка на това откъм храна и бира не съм се ограничавала. Отядох си на вкусно приготвени меса - телешко, пилешко и агнешко  Crazy.
Аз съм изключително месоядно същество, но пък имам периоди, в които изцяло спирам месото и минавам на растителна храна за известен период. Моето мнение е, че тялото те води.
И като обобщение бих казала, че истината е там някъде..... Важното е човек да съумее да "изцеди" най-хубавото от всички течения в момента  Peace. Поне към това се стремя аз  Wink.

# 190
Иги и аз съм на твоето мнение. Радвам се, че съумях да слушам тялото си (понякога обаче лакомията надделява). Честно казано мисля, че йогата ми помогна до някъде с това  начинание.

Връщам се от стадиона с избягани скромни 2.5км. и ме заболя областта около корема. Боли ме от ляво на пъпа, близо до хълбока. И миналото лято когато тичах веднъж ми се беше случило, и веднъж по време на едното кардио на Джилиан. Сега отново - според вас на какво се дължи? Дали кардиото нещо не ми понася в големи количества или съм се натоварила повечко? Защото вчера на работа се лигавех и правих клекове с една 19литрова туба за вода  Blush тогава не усещах натоварване, но при положение, че никога не съм ползвала толкова голяма тежест, а и без загрявка, само я хванах и направих 10-тина клека. Тъпото е, че май няма и да тренирам сега. Ще изчакам малко и ако ми поотмине ще се метна, де  Grinning

Имах си компания на стадиона - 3 момчета си бяха направили пикник с ракия, салата и боза  Shocked

# 191
Маги, не си ли чувала за ракия с боза  Joy Joy Joy

Дали не си пила прекалено много вода преди бягането и съответните тренировки? Мен ме боли, ако съм прекалила с водата Simple Smile или не дишам правилно.

Не ядох спанак с яйца! Не, и козунак не ядох  Grinning сложих спанака в тигана и го забравих... жив е тигана, но не и спанака. Мързеше ме да нарежа друг, затуй си затоплих мусаката с тиквички и телешка кайма Grinning

# 192
Вода не съм пила, но хапнах преди да тичам, но не съм преяждала. Не мисля, че е от това.

Абе аз боза с ракия, че не знам да върви - не знам (аз пия ракия с вода  Flutter) ама по - скоро ми стана смешно как тия просто са решили са се пльоснат, ей тъй на, на терена на стадиона, вместо примерно да запалят колата (за колела и дума да не става  Naughty) и да отидат на някоя близка поляна. В съседния квартал (Банево, на 10-тина км) има страхотни места даже с беседки. Ама за кво да се хабят  ooooh!

Мери не се и съмнявам, че ще останеш гладна  Hug Hug

# 193
  • София
Отчитам и аз ден 19/90 ДП ниво 3 и нещо и аз съм озверяла от глад ...
За обяд добре - 2 яйца и салата от краставици и репички, по късно едно сурово барче, обаче сега ми падна пердето и забърках овесени бисквити с протеин. Изчислих си количеството и сега ще си изям всичките бисквити и пак ще се побера в калориите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наблюдавам, че цялата тема нещо сме се разяли  newsm78

# 194
Добро Утро!

За днес отчитам една измислена, лека тренировка за крака, в комбинация с малко подскоци, 40 мин. Не съм в кондиция още и това е. Може би ако взема да оправя храненето ще се почувствам по-добре, но и аз като повечето чакам да минат празниците.  Mr. Green

Хоум, с каква лекота подскачат тези каки. Искам и аз.  Mr. Green

Аз козунак все още не съм яла, но колко други подобни работи погълнах.... Mr. Green

Спорни тренировки!

Общи условия

Активация на акаунт