Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Ако се съберем на едно място, мисля че не моЙм сА изхрани! Егати и жените  Joy Joy Joy

# 196
  • Stavanger,Norway/ Varna
Рейн, а загря ли добре?. Може от това да е  Thinking

Аз днес се понаспах и се раздадох в тренировката. Как няма да се раздам, като и аз съм в кЮпа на разялите се с три филии с мед и масло  Shocked Shocked за закуска. Ей това 4удо не ми се бе6е прияждало от няколко години. Как ми дойде на акъла, не знам  ooooh! ooooh!

От4итам с 4 интервални километра, бърпи маднес на блендърите и силова за горна 4аст с планкове, суингове и повдигане на краката с кабел в по4ивките.

# 197
  • София
Ако се съберем на едно място, мисля че не моЙм сА изхрани! Егати и жените  Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

Ужас, ужас ...
Аз се съобразявам с 1200 кал. но се чувствам крайно недохранена  Joy

# 198
Отпусни за душата поне още 100 калории  Joy С Румянините тренировки колко са те 1200 калории Grinning На едно ядене може да ги направим Grinning Мъжете ни не (могат да) ядат толкоз!  ooooh!

# 199
Виви 1200 калории   Shocked много малко ми се виждат.

Бобче като изключим едноминутното разтягане друго не съм разгрявала. Даже мислех, че тичането само по себе си е разгрявка на тялото за останалата тренировка. Ти как разгряваш преди тичане?

# 200
Рейн, аз отделям време за добро разгряване на глезените, колената, хълбоците и кръста. Въртя към минута всяка една става. Отнема към 5 минути, но така се предпазвам от травми  Peace
Ей, това силовите тренировки са стра6но не6то. Преди 30 мин си изпих зеленото смути с протеин и сега пак съм озверяла  Crazy

# 201
Благодаря за съвета, Бобче  Hug  ще го следвам, не искам травми.

# 202
Момичета -кокичета,

За днес зверска комбинация за коремни мускули най-доброто от Джаки и Кристи  Grinning Ох  Grinning и пак Ох  Grinning

Боядисах яйцата, ама познайте как, разтворих в 5 буркана 5 вида боички с  оцет, цопнах по 2-3 яйца във всеки и отидох да си гледам работата, връщам се след някой друг час и какво да гледам, те готови, чуднички,с наситени ярки цветове, вероятно до жълтъка  Grinning Grinning е за декорация поне стават.

Рейни, никога не подценявам разгряването, аз правя по-точно разтягане преди и след тренировка на това, което ще натоварвам, не мога да опиша упражненията, каквито се сетя от видеата на треньорите. Но аз обичам да разтягам винаги и при първа възможност независимо дали ще имам време за тренировка, ей така сетя си се, виждам че имам възможност и разтягам в кола, у дома на стола, на земята, вървейки само ръцете, като не виждам наоколо хора де, много е приятно.

Бобче, много ми е познато това с големия глад след силови, а като те знам ти как тренираш, аз ако мога такаще изям света  Grinning и то по 3 пъти на ден  Hug

Вивка, толкова някъде ги докарвам и аз, викам си "днес и вчера почти нищо не съм хапнала", като ги сметнах горе-долу 1200 на ден. Но за да свалям не бива повече, а и се чувствам по-комфортно с по-малко ядене.

Приятна вечер!

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 18:28 от !Diva!

# 203
  • София
Рейни, следвам протокола на Румяна, за сигурни резултати  Mr. Green няма как, искам да сваля каквото искам. С повече ядене не ми се получава, за съжаление  Sad

# 204
Сигурно вече ставам досадна, ама така е, като нямам работа  Whistling
Виви ти някой режим ли следваш? Аз и ги гледах режимите, но нещо не ми допаднаха с ограничено количество плод в тях. Аз плодове не обичам да ограничавам, а и не виждам да ми пречат. Но отпределно има някаква храна, която ми пречи, но и аз не мога да анализирам каква. А може и да е от хапчетата, които пия, не знам. Както и да е, питам те, защото имам мазнини за сваляне и явно режим не мога да спазвам, калории броя 2-3 дни и после ми писва, та се чудя каква да я подхвана (след празниците  Laughing) Следвам съвета на Мери за изварата и наистина - хапвам на ден по около 150гр. и видимо има разлика. Ако и вечерта махна В-то сигурно ще се случат нещата, ама все тогава ще се случи нещо да ме изкуши  Confused Както и да е, хайде излизам, спирам със спама и празните приказки  Grinning

# 205
Час каране на колело навън и малко корем в хотелската стая .Толкова за днес.

# 206
D_ana благодаря ти! Дано всичко да е минало! Малко здравословни проблеми + няколко месеца депресия може би, през който се хранех по веднъж и ме държаха единствено кафетата, който ме е срам да кажа колко са на ден, доведоха до отслабване 7-8 кг. А бях 55 кг  Grinning
Така, че вече е крайно време всичко това да се промени, сега се опитвам да се храня здравословно и да си върна силите.
Харесаха ми тези тренировки на Руми, разгледах всичко което си ми предложила, но все още не мога да си реша какво точно искам да следвам. Някой упражнения са ми недостатъчни, други пък ме е страх да не се натоварвам много, но това явно ще си го преценя след повече дни.
За йога обаче не съм се замисляла. По-точно си  мисля, че не е моето нещо. Аз съм много млада, неспокойна, нервна и винаги съм изключвала йогата. Сега се замислям, че може би точно тя ще ми е от полза.

az sym si Извинявам се за въпроса, но какво са "Фитнес Блендърите"?  Embarassed Embarassed Hug

# 207
Енигма, отговарям вмест Аз... Ето ги блендърите http://www.fitnessblender.com/. Аз пък тях ти препоръ4вам с 2 ръце. Страхотни са откъм разнообразие, както и добре се нау4ава техника от тях.  Peace

Рейн и аз нямам какво да правя, въпреки, 4е съм на работа. Киби4а пред компа и само за ядене мисля. Тук в лобито се мъдри една купа с плодове... само ми намигат и мисля да не простя на някоя друга кру6а и гроздето  Crazy

# 208
  • София
Рейни, ами никой режим не следвам, гледам храната да ми е до 1200 кал. и това е. Е, ограничавам В де ... но не е като да не ям плодове и овесени ядки. Все още не съм устискала достатъчно дълго, за да видя изобщо дали ще имам резултат  ooooh!  Вече не ми се вярва ...

# 209
Момичета, само не се отказвайте от пътя, по който сте тръгнали! Със сигурност резултатите ще дойдат, когато най-малко очакваме, когато започнем да се харесваме такива каквито сме. И да се вайкаме пред огледалото за излишното кило, няма да се махне от само себе си. Знаете, че постоянството е най-важно! Аз също понякога изпадам в някаква депресия, че си стоя на едно място, но всъщност не е така и тогава си казвам да продължавам - винаги върши добра работа!

Enigma_691, аз също като теб, ако нещо не ми върви ии се почва натравяне с кафета и сваляне на килограми. След това, естествено, се наваксва всичко, ама на ..  Grinning Надявам се при теб всичко да се нареди!

Хапнах добре  и за вечеря аз: от обедния омлет  + салата от домати и краставици (ма колко са домати и краставици реално, само те си знаят Whistling Laughing)

Днес отчитам и каране на колело + 1 ден от йогата с Лесли. Многоо ми хареса! Дилянка казваше, че и е бързо, а на мен ми дойде таман newsm78 Не обичам много да се застоявам по принцип в тренировките, по-интензивните са ми по на сърце. Пот се ля от мен, неочаквано, но се зарадвах! Добре разтегнах и планирам около седмица да карам само на кардио и йога, а от другата неделя почвам Боб.. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт