Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 858
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
И аз имах планове за тичане днес, ама нейсе, цял ден ям. Цял ден! В момента ми е тежичко, хич не ми е на акъла за тренировка. Утре  Laughing Ще повторя изпълненията си от Коледа, виждам аз  ooooh! Tired

# 256
  • 1st floor

Непокорна, пожелавам ти спорна нова програма. А да ни отчетеш резултат от БР - забрави. Simple Smile

Благодаря! Grinning А резултати няма да отчитам поне докато не мине една седмица от утре! Mr. Green Решихме, че вместо да обикаляме от маса на маса, да посрещаме и да ходим на гости, ще запалим колата и отпрашваме към Копривщица на разходка! Само вечерта няма да ни се размине...ама пак е нещо... Grinning
След малко се мятам на последната тренировка от БР и смело искам да заявя, че работи. Ако си бях наложила малко по-строг режим, щеше да имам страхотни резултати, но и на тия съм доволна... за три месеца... Mr. Green

ПП: Благодаря за рецептата на суфлето с тиквички. Стана разкошно, изядох двойна доза! Crazy Embarassed

# 257
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес до тренировка не опрях, но успях да боядисам яйцата и да замеся козунак (замесих го с кондензирано мляко, експеримент  Mr. Green), ще видим какво чудо ще се получи.
С вашите козунаци, просто не се издържа вече.
Даже и уиски ще си сипя- ТДИ е виновна за това  Crossing Arms Crossing Arms Crazy

# 258
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Бобче,  cheers 

Аз междудругото на 21-ви май съм в командировка във Варна, но и не само тогава де... предполагам ще имам още по време на сезона, та може да се видим и да си кажем на живо "наздраве"  Hug

Маги, като те чете човек, ще реши че си е** си бурето, пък ти си стройна като върба. Айде ся... един ден - голяма работа!

Мери, ти не се чуди,
ами гумата вади!

# 259
Теди   Hug с варненките се уговаряш, а за мен нямаш време  Whistling  Simple Smile
Иначе забравих да се похваля, че през последната 1 седмица доста хора, които не ме бяха виждали скоро ми направиха комплимент за това как изглеждам, явно промяна има.

И аз искам гума  Crossing Arms

# 260
  • 1st floor
Добавих и една моделска за дупе след 12-ката на БР.  bowuu
ПП: Шкембето ми е в критично състояние в момента. Sick

# 261

Отчет - козунак ще донесе любимата приятелка, на която преди 2 год подарих много гъзарски миксер (чудна инвестиция - моите ядат разни домашни деликатеси, а аз не си претрепвам в кухнята!), агнешкото ще го прави половинката, децата боядисаха яйцата - сега отивам да карам колело с тях, че нали трябва да се поддържаме във форма, ще го допълня с моделската довечера Wink

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 21:43 от Agent Provocateur

# 262
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Агент, страхотни снимки! Чудесни дечица, да са ти живи и здрави!

Маги, кой е казал, че нямам! Имам! Сега съм хремава, обаче, настинката ми отшумява. Като съм здрава - идвам в ДЕ да бутаме гуми до стадиона. В краен слуай аз ще бутам количка, ти гума Grinning

# 263
Агент, супер сладури си имаш! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Мери, яйцата са свръх яки! Много ококорени.  Mr. Green

Аз не отчитам тренировка днес.  Embarassed Затова пък ще отчета първия ни домашен кекс.  Mr. Green

Скрит текст:

ММ ми видя умолителния поглед над един кекс във фейсбук и се нави да го направим заедно.  Heart Eyes Празниците са ми любимото време. Ям си кекс като пич и хич не ми пука. После ще му мисля.  Blush

# 264
Страхотни снимки, и невероятни деца  Hug
Фея, още веднъж благодаря. Ще пробвам и ще споделя  Hug
Бобченка....само какви очи направих, като те видях  Blush Моите адмирации и за тренировките и резултати, които си постигнала с тях   bouquet Първата мисъл, която ми мина беше- "Като порасна, искам да изглеждам така"....после се осъзнах, че отдавна съм пораснала и съм позакъсняла... Laughing Но вече си имам идол, който "познавам" виртуално  Hug
А като чета в темата, фит- мацките сте много, а това е страшно мотивиращо  Hug

И Едно предложение за козунак от мен  Grinning
Скрит текст:
[urlhttp://www.zdravei.org/portfolio/detail/kozunache/][/url][spoiler/]

# 265
Симпа, много ти благодаря!  bouquet
Мери, яйцата ти са ми фаворит от всички, които видях тази година. Много яки. Такива цветове като на Агентката обаче досега не съм виждала Shocked. Уникални!
Понеже се видя, че в тази тема е анархия и се дебелее и плющи на воля, да си кажа, за днес две торти-една с моркови, стафиди, маскарпоне, заквасена сметана и пудра захар и една двойно шоколадова с крем от нутела и сметана и залята с два шоколада милка hahaha
Само като ги гледам и ми става тежко. Утре смятам да пробвам малко от морковената, другата абсурд, изобщо не обичам шоколад.

Все забравям да ви питам-харесвате ли телата на треньорките с които тренирате? Аз например харесвам единствено на Джаки, но може би защото е висока, а на мен ми липсват едни 10 см Joy
Иначе тренирам много с Блендерите, но мацката от кръста на долу изобщо не ми харесва, Джилиян няма никаква талия и в нейното тяло нещо не ме кефи. Румяна също нещо не ми е по вкуса. Виж мъжете всичките  Heart Eyes Simple Smile Heart Eyes Шон, Боб и още един, но не му помня името

# 266
Харесвам тялото на Зузка аз  Blush

# 267
И аз точно за Зузка щях да кажа, че много й го харесвам и ако тренирам и ям, като нея, може би бих изгюеждала така. Тя е нисичка и, като структура ми изглежда, че сме сходни. Бих сложила и аз силикон хаха ама не колкото нея.
Сега тренирам с Лиса и много ме кефи корема й, но тя е дълга и слаба, никога не бих могла да стана като нея, а муслулите и над колената са твърде изпъкнали, пък задник почти няма.
Руми и на мен не ми е фаворит, но пък и тя не е на 20 и изглежда повече от страхотно за тези години. Джилиан също не ми харесва заради липсата на талия... Преди тренирах за кратко с Шон...ох

# 268
  • 1st floor
Всичките ги харесвам, само на Румяна главата бих заменила.  Mr. Green Талията или по-скоро липсата й при Джилиан много ми харесва даже...аз винаги съм била с доста изразена, та явно харесвам структури като дърво... Crazy

Утре смятам да пробвам малко от морковената, другата абсурд, изобщо не обичам шоколад.

Shocked Shocked Shocked Леле, как искам това аз да го кажа!!! Ама няма да стане никогаЖ!!!

# 269
  • Пловдив
Опитвам се аз в режим да се вкарам, но определено няма да стане след тези козунаци и торти, които споделяте  Crossing Arms.
Агент, прекрасни са ти дечицата и какви красиви яйца са боядисали само.
Мери, много идейно с яйцата  Grinning.
Фея, ще разгледам пилатес тренировките, които си споделила. От известно време вкарвам поне по 1-2 такива тренировки седмично + йогата всеки ден.
За днес се отчитам с Румяна и това и завърших с една тренировка на Mary Helen Bowers. Подпали ми краката  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт