Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 870
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Маскарпонето го "разреждам" със  сладкарска сметана. Първо разбивам сметаната с миксер, а след това, пак с помощта на миксера, я добавям към гъстото маскарпоне.
Получава се по-лек и много вкусен крем - става за торта и за тирамису Grinning.
Аз с такъв крем правя леко "неавтентично" тирамису без яйца, защото и децата го харесват и посягат често. За сметка на това бишкотите щедро кисна в кафе с щедро количество Kahlua (рядко ползвам Марсала), захар не слагам - разчитам на сладостта на ликьора; та ред натопени бишкоти, ред от крема (освен сметана и маскарпоне в него слагам и няколко капки ванилия и/или кафеена есенция) и 3-ия ред е какао, пак ред бишкоти, крем, какао - в хладилника и после всички гости охкат и ахкат. Време за приготвяне 10-15 мин, което при мен е максимумът, който мога да отделя на готвене, иначе ме хващат лудите.

Същият "крем" (в кавички, защото аз крем не ям, но това е по-скоро пухкава гъста сметана) + бишкоти или леки бисквити и плодове редя като "торта", вместо кафе топя в сок. Когато сериозно сме се ояли и не искам да припарвам до маскарпоне редя бишкотите с кисело мляко, плодове и овесени ядки. Моите са убедени, че това е върха на тортоправенето, горките!  Mr. Green

# 241
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Идвам да отчета 40мин. степер на гладно.

Агент, ММ прави домашна торта Нутела с такъв крем от маскарпоне и сметана и бишкоти- ред бишкоти, ред маскарпоне, ред бишкоти, ред нутела и поръсва с кокосови стърготини, става много вкусно!
Не я препоръчвам обаче за хора на режим, оставя трайни последствия и деформация върху тялото, т.к. предполага поглъщане в особено големи количества. Чудесно върви с ром, или уийски  Wink

# 242
А аз имам чувството, че и от самата дума "маскарпоне" се дебелее  Joy Joy Joy

# 243
И майка ми прави с плодове и маскарпоне. Но определено първата асоциация е много калории и дебелеене, хахах

# 244
  • Sofia
Привет, банда!
Нещо много сте се разхайтили с яденето откакто не съм влизала в темата Laughing
Влизам , за дда се мотивирам за тренировки, а вие само за вкусотии говорите.
Единственото сладко, което си позволявам през последните месеци е  кисело малко с ванилов протеин и нарязани парченца ягоди. Става като супер вкусен крем с ягоди. Пробвайте, няма да съжалявате.
Аз се отчитам със Sweat intervals. От няколко дни започнах  Incanity Max и съм  много доволна. Направих 2 дни прекъсване с Джаки заради МЦ, имам болки и нямаше как да подскачам. Напоследък кардио не съм правила и определено имам нужда отново да вляза във форма. Справям се с тренировките, но в някои моменти направо ми взима душицата Шон.
С храната от известно време съм много стриктна и резултат веднага има. Колкото и да тренирам, съм се убедила, че при мен храненето е от най- голямо значение.
Никакви козунаци не смятам да ям тази година, дори шоколад не ям, което е голямо постижение.
Направих си едни снимки преди няколко седмици, на които изобщо не се харесах  и това много ме мотивира да  тренирам  отново всекидневно и да се храня чисто. 
И аз като Бобче искам да намаля обиколката на бедрата.
 Също така  да оформя дупе  и  да махна мазнинки от долната част на корема.
Бобче, ти лятото беше постигнала много добри резултати, а и сега си си в перфектна форма.
Днес съм хапвала до тук 3 яйца на очи+ шопска салата и един протеин с кисело мляко и ягоди.
След малко ще си нарежа домат със сирене. За вечеря планирам някакво месце+ салатка.
Приятен ден!

# 245
Ей, момичета, добре че ви има   bouquet мислех да не тренирам почивните дни, ама като ви чета при вас няма делник, няма празник и се засрамих, та поразмятах малко краци хаотично  Joy нямам читав нет на вилата, но пък съм си свалила Табата на тела и си направих една 20минутна импровизирана тренировка. Добре, че козунаците са гадни, че не ми се ядат толкова, ако бях правила аз и три месеца ежедневно кардио нямаше да оправи последствията...
Обаче малкото ми щурче с всеки ден става все по-диво и ми взима тока отвсякъде...  Tired жива и здрава да ми е, ама нали е правена за момче, сега е голяма бандитка и няма ден, няма нощ, никой вкъщи не спи, както трябва  #Crazy

# 246
Здравейте! Добре ли е да се приема паста (в случая пълнозърнести спагети) със сос, който съдържа 6 грама на 100 захари? Ще се лепнат като мазнини, предполагам.

# 247
Оставете вие маскарпонето и от какво се дебелее - истината е, че последната седмица в ТАЗИ тема се дебелее и ОТ ТАЗИ тема лъха на дебело  Joy Joy Joy Joy Joy Няма да ви казвам и днес какво съм изяла  Whistling <- бузките му виждате ли? Ей така съм цял ден (седмица?!) Grinning

На вас показах ли ви яйцата си?  Grinning  Heart Eyes

# 248
отчитам горна част - гръб, лицеви, от планк до даун дог н една ръка, бицепс, трицепс, корем, спайдър мен 3 кръга

# 249
Мери, ге-ни-ал-но! Супер сладки яйца!

# 250
Ей сега ще дойде някоя разбирачка и ще се наложи да поправяме темата на "Тренировки в домашни условия и НЕздравословно хранене"  Joy

# 251
  • София
... и всекидневно преяждане  Joy

Мери убиец яйчица  Heart Eyes

# 252
Диди, ето предложенията ми за тренировки, които издължават мускулите:

- Пилатес: 48 тренировъчни комплекси с различно ниво на натовареност

- Най-любимите ми балетни тренировки са на New York City Ballet, част първа и част втора. Бобче, пробвай ги. Няма да се разочароваш.

Аз съм си, растителният кефир се прави като този от животинско мляко - слагаш гъбата в леко затопленото мляко (телесна температура) и оставяш на топло за 24 часа. След това прекарваш кефира през гевгир, за да отделиш гъбата и пиеш. Аз най-много харесвам кефира от конопено семе.

# 253
На вас показах ли ви яйцата си?  Grinning  Heart Eyes

Страхотни са! Peace Peace Peace
На едното ЕйчИце май окото му е останало в твоите козунаци, Merry. 
Joy Joy Joy

Аз тази седмица не тренирам особено, но и не ям.
Другата мисля да правя тъкмо обратното  Mr. Green

# 254
Симпа, сигурно съм го изяла козунака заедно с оЧото му...  Grinning

Чудя се дали да метна една тренировка... ама каква да е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт