Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 873
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Хайде и аз в крак с модата - йога, но не с Лесли, а с Ейдриън - ден 8 - точно от медитация имах нужда, защото преди това така ме ядосаха, че чак треперех от яд като започнах тренировката. Успокои ме определено, най-малкото заради дишането. Аз на Лесли съм решила да й дам шанс, но след като приключа 30-те дни на Ейдриън. Бързичка ми е и гласът й ми е малко смешен, но практиките са наистина хубави.

Бих казала, че не съм в момента и от най-ядящите. Най-малкото защото около мен козунаци няма. Сега си хапнах хумус и баба гануш с 2 препечени филийки и един домат. Бях се засилила да правя вечеря, но както казах - ядосаха ме.

Бобче, и аз ти препоръчвам пилатес за разтягане и удължаване на мускулите, ама доколкото знам как динамично тренираш, може да не ти е по вкуса. Wink

# 226
Бобчето и пилатес? Не  Joy Нали го беше пробвала. Това не е за нас Grinning

# 227
"Трай, бабо за хубост"  Mr. Green

# 228
az sym si благодаря, но тези снимки са от периода преди да запо4на с железата, тогава, когато карах основно на блендърите  Crazy

Тази Лесли, много я хвалите, 6те взема да я пробвам в неделя.
Сега трябва да си призная, че ми е...повече от любопитно, как изглеждаш  Blush Simple Smile

Фея, много ти благодаря  Hug
Скрит текст:
Аз растително мляко, си правя и редовно си го консумирам. Ако ме домързи, купувам соево мляко  Embarassed За самата технология на приготвянето с кефир ми е болката Simple Smile Топло ли да е, студено. Колко време да се подквасва. Мие ли се гъбата. Самия кефир престоява ли или веднага го пиеш....че прочетох много и противоречиви коментари. А твоят опит, би ми бил много полезен  Hug

Сега ще повтарям 800-тин пъти с Руми  Simple Smile И после ще бягам на работа.
Хубав ден на всички   bouquet

# 229
  • Stavanger,Norway/ Varna
"Трай, бабо за хубост"  Mr. Green
Laughing Laughing Така де, някои се мъ4ат с липосукция, ние 6те се мъ4им с пилатес  Crazy

Az sym si, ако ползваш инстаграм, ще ме намерил там със същия ник Wink.
Ох, едва се вдигнах. Това втора на първа смяна не е за хора, как ще избутам 8 часа на празен хотел без да заспя- не ми се мисли. Ще се правят пак напади по коридорите ....

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 08:09 от bob4enka

# 230
  • 1st floor
Отчитам сутрешно кардио с T25 - първи ден! Grinning Много съм хепи, справих се екстра и не усетих кога мина времето. Е, предполагам, че натам ще стане доста по-трудно, но и това ме поизпоти и ми хареса. Peace
Някой напред метна рецепта за суфле от тиквички - вече се пекат във фурната и след час изчезвам на работа! Яйцата са ми боядисани от четвъртък.  Simple Smile
Довечера, ако остане време, ще метна последната тренировка от БР! bowuu Ако не - утре...
Хубав ден, момичета!!!  Hug
ПП:Като казах момичета, та се сетих и за момчета - Маями къде се изгуби?! newsm78 Май дезертира от бг-мама?! newsm78 newsm78 newsm78

# 231
  • София
Капитулирах и аз вчера с козунак. Confused Яд ме е за труда, който полагам с тренировки и имам чувството, че съсипах всичко. Знам, че с едно ядене не става, ама доста козунак похапнах.

Хоум, с каква лекота подскачат тези каки. Искам и аз.  Mr. Green
нали..отстрани лесно изглежда

Хоп-Троп!, за маскарпонето - Тирамису  Heart Eyes

Гугъл, не е ли малко криминално през нощта да тичаш. Аз имах изживяване рано сутрин и голям страх брах - та по тъмно си е малко опасно.

Непокорна, пожелавам ти спорна нова програма. А да ни отчетеш резултат от БР - забрави. Simple Smile

След малко почвам Кардио 3.

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 08:47 от Home raider

# 232
Бобче, видях те в инстаграма! Чудна си, много фит Heart Eyes

Моите бедра и прасци също се набиват като много ги тренирам, затова панически избягвам да ги тваря много..веднъж-два пъти в седмицата макс, колкото да им докарам мускулна и после 1 седмица ги разтягам Grinning Ето имам минус в прасеца -2см, вече съм 36 Crazy Бавно и славно резултатите идват, когато започнеш да си приличен с храната и да ти става навик. Октомври месец бях със завидните 40см прасец. Туй ми беше мотивацията и за йогата, и за повечето кардио, и за намаляне на 'leg days'. За сметка на това пък внимателно тренирах дупето с Румяна, за да не ми висне случайно  Stop, като си модифицирах упражненията.

Хоп-троп!, и аз те съветвам за тирамису или чийзкейк Simple Smile

Пилатес не съм пробвала, но му имам мерак. Въпреки че аз и йога, и кардио, и силова, и със швейцарската топка ... то не остана време Whistling

Засега съм:
-овесени ядки с кисело мляко и банан + кафе

# 233
Ммм, отчитам халва за закуска Heart обожавам просто, а вчера си купих от един гръцки магазин.
Чистене и след малко се мятам на 800 повторения с Руми + ден 11 от йогата на Лесли.
Времето е толкова прекрасно, не мога да му се нарадвам Simple Smile)
Фея, ще дадеш ли линк към някакви такива тренировки, които препоръчваш на Бобчето?
Ии аз държа фронта с козунаците- довечера след обиколката може и да пробвам, но по-скоро утре, хахах

# 234
Здравейте,
за днес отчитам Week 6 Power and Strength - Jeremy Strom вече разбрах защо Би я прави толкова често  Wink Отивам да меся козунаци и да боядисвам яйца  Hug

# 235
  • София
И аз не съм близвала козунак вероятно от миналия Великден, да не мислите  Crazy обаче утрееее ...

# 236
На мен вече не ми се ядат кифли и козунаци. Не съм изяла кой знае колко , ама толкова вода имам за точене........ дано да е вода де.
Отчитам Cindy Whitmarsh -  Results 10 Days Lower. Сега мисля да си пусна някой сериал и да си направя няколко упражнения за крака.

# 237
Събота - чийт дей  chef
Скрит текст:
Направих чудесен крем с бисквитки орео Whistling

И попаднах тука как да си направим домашен хумус, споделям:

http://i.imgur.com/QdOzaNR.jpg

# 238
Един въпрос за маскарпоне Embarassed
Скрит текст:
Някой правил ли е сладкиш или торта с маскарпоне? Утре ми се налага да правя, но досега не съм използвала-мога ли да го разбия с миксер или ще се прецака?

Не зная дали вече не са ти отговорили. Ще чета подробно после  Grinning

Маскарпонето го "разреждам" със  сладкарска сметана. Първо разбивам сметаната с миксер, а след това, пак с помощта на миксера, я добавям към гъстото маскарпоне.
Получава се по-лек и много вкусен крем - става за торта и за тирамису Grinning.

# 239
Вчерашната тренировка на Руми с повторенията ми се видя точно като онези предизвикателства на Юли- много съм доволна, направих я за 35 минути  Party

Общи условия

Активация на акаунт