Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 853
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Честит Великден, момичета! Hug
Не съм тренирала от месец. След операцията трябва още поне 2 да не тренирам. Но исках да ви пожелая уютен и усмихнат празник!  Hug

# 286
Юлинга  Hug радвам се, че си добре, скоро те мислих и се чудех къде си

Честит Великден, бъдете здрави и мотивирани  Hug

За днес отчитам 8км. по баирите на село и сега мятам хард боди част 1 на Джилиан.

# 287
 Искам да си се похваля тренирам по празниците и с яденето не се пресилих много. Почвам сериозно да затягам яденето, че не може така.

# 288
  • Пловдив
Христос Воскресе!

Юли, радвам се да те "видя". Бързо възстановяване и връщане в редиците на трениращите  Hug!
Днес успях да си спретна прилична тренировчица - HIIT и Mary Helen Bowers с това за дупе.

# 289
Честит Великден! Пожелавам здраве на всички, другото е без значение.

За вчера отчитам кръгова за горна част, в  4 кръга, 40 мин. За днес-почивка. И аз се пиша от сериозните, ама не от днес, от утре.  Mr. Green

Юлинга,  Hug Радвам се , че си добре. Тренировките няма да избягат.
Агент, прекрасни са, и децата, и яйцата.
Мери , ти изби рибата с твойте.  Mr. Green Супер са.

Прекрасен ден на всички!

# 290
Честит Великден на празнуващите! Хапнете си козунак, щом ви се яде. Хайде сега - веднъж годишно ви се пада.

Юлинга, радвам се, че вече се възстановяваш. Бъди здрава!

Ягодка, и яйцата сполучливи, и купичката - идейна.

# 291
  • Sofia
Момичета, честит празник!
Живи и здрави бъдете, много обичани и щастливи!
Мери, Ягодка, Агент, страхотни яйчица.
Фея, мерси за тренировките.
Юлинга, желая ти бързо възстановяване!
В тази тема взе да става опасно да се влиза. Добре, че съм се запънала и продължавам да не се изкушавам от вашите писания, макар че, признавам, ми е все по трудно. Както съм си наумила, козунак така и не съм яла тази година.
Днес отчитам каране на ски. Бях на Ястребските писти с мъжа ми и беше прекрасно. Чудя се дали да не метна и някоя тренировчица за разкош.
Желая Ви приятни почивни дни, изпълнени с много положителни емоции.

# 292
  • 1st floor
Христос Воскресе!!!
Момичета, да сте живи и здрави, все така мотивирани и мотивиращи!!!
Аз с храната съм ужасТ, не от към количество, но от към качество. Mr. Green Но пък отчитам цял ден тръмбоване пеша. Току що се връщаме от Копривщица. Времето беше прекрасно, а ченето ми падна от зяпане на планините по пътя (предимството да не си шофьор!). Високите върхове бели от сняг, а долу бяхме по къс ръкав, топло, зелено, напича. Красота!!! Grinning
Сега отиваме на гости У родатЪ - ще пропусна козунаците и ще наблягам на месо и  салатка. Или поне такава е идеята! Mr. Green

# 293
  • Бургас
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Теди   Hug с варненките се уговаряш, а за мен нямаш време  Whistling  Simple Smile
И мен не ме забравяйте моля  Praynig
Маги    bouquet
Отчет за днес йога 30мин. с Ейдриън ,БР W3,йога 15мин с Ерин

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 21:45 от mis_val

# 294
Ех, какъв хубав ден беше днес! Hug

Денят - празничен, утрото - тренировъчно, обедът - вкусен и "умерен" Wink, но за сметка на това сладкото клони към нула. Козунакът буквално само го опитах, но снимах цялата продукция на майка ми (снимките ще кача след 22 часа, че им се полага червена точка  hahaha). Яйца не съм яла. Все пак не може всичко да се опита за един ден Rolling Eyes. Успях да отклоня доста бонбони, шоколадови яйца и една съвсем не лоша торта.

Познавам си се аз - успея ли да се удържа приличието първият ден, после ми е по-леко с храната. За утре съм си приготвила супа с лапад - да разтоваря малко.

Днес следобед отчитам разходка и много игра на федербал. Сега отивам да потичам, за да си изчистя още малко съвестта  Wink.

# 295
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
От утре се връщам към режима на Руми , че чувствам огромна вина. Днес си купих дъмбел със сменяеми дискове от 10 кг. Само един обаче , че като се знам каква съм ще се насиля да правя непосилни на този етап неща.
Отчитам Stretching, Pilates, Yoga Workout Blend _ Relaxing Stretching Routine to Relieve Stress _ Back Pain на ФБ ;
Jillian Michaels Shred it With Weights Workout- Level 1 - с 10 кг. и
Feel Good Stretching Routine _ Fitness Blender's Relaxing Cool Down Stretch Workout на ФБ

# 296
Христос Воскресе! Велики дела да свършите!

Днес малко курабиики и торта с моркови, обаче и яка тренировка с Румяна. Сега за послено малко козунак и от утре-Здравей, котидж чийз, авокадо и черита hahaha.

Кръвната захар пак ми е гранична-6 Sad. Не барам сладко, слаба съм, тренирам всеки ден и имам метаболитен синдром. Всички се почесват и ми обясняват, че е от стрес. Много неприятно. Някакви билки да знаете за борба с висока КЗ и холестерол?

Юлинга, бързо възстановяване ти пожелавам! Hug

Ягодка, и твоите яйца са много идейни. Възхищавам се на креативни хора. Браво на вас.

Няма ли желаещи да си направим една среща и в Пловдив? Grinning

# 297
Кръвната захар пак ми е гранична-6 Sad. Не барам сладко, слаба съм, тренирам всеки ден и имам метаболитен синдром. Всички се почесват и ми обясняват, че е от стрес. Много неприятно. Някакви билки да знаете за борба с висока КЗ и холестерол?
Билки не знам, но и те се приемат пост фактум. Много по-лесно е, ако имаш контрол над симптомите.

Знам начин на хранене, който повлиява оптимално и двата фактора: суровоядството. Не говоря за 100%, а напълно нормалните и постижими 85-90% сурова храна. За целта не е нужно да си веган, нито дори вегетарианец, но естествено ще намалиш храните от животински произход.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 23:03 от Фея Кръстница

# 298
Христос Воскресе !

Успях и аз да се добера до форума да напиша нещо!
Прекрасен ден беше днес и вчера. Дано все такива слънчеви и топли ни очакват.
Не съм тренирала нищо, но пък хапвам съвсем леко и се чувствам прекрасно!
Тези дни имах много гости и приятни ангажименти и това заедно с хубавото минималистично хранене, смятам че компенсира липсата на тренировки.

Хубав старт на седмицата от утре на всички !  Hug  bouquet

# 299
  • UK
Здравейте Simple Smile Надявам се, че сте изкарали хубав ден и уикенд с много празнично настроение Simple Smile

Аз след една доста лишена от събития събота, днес прекарах чудесен път - бяхме на гости в едни приятели за празника, имаше и други хора и направихме чудесен обяд - всички носехме по нещо, а домакините бяха правили агнешко. Хапнах си здраво и се повеселих още по-здраво  Crazy

Освен това времето тук е чудесно пролетно. Тази Англия е невероятно зелена, просто не спирам да се удивлявам. Около нас, извън Лондон, е зелен пояс навсякъде, къщите са с много цветя и храсти, а парковете също са прекрасни. Решила съм сега като се преместим да се върна към детската ми и тийнейджърска страст, ролерите. Съвсем сериозно мисля да си купя ролери и да карам в парка, обожавам. Пък и извайва много добри крака Wink

Общи условия

Активация на акаунт