КОЗУНАЦИ - сезон 2015 г. - тема 2

• 52 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Балчик
И аз днес с козунак, с повишена влажност. Трудничко се плете, но се справих.

Скрит текст:

# 691
Много е хубав и колко е скокнал...!Точно такъв го харесвам.

# 692
  • Балчик
Скокнал той, ама вече захладня и по-бавно втасва, а и печенето само на долен реотан дава този разпукан отгоре резултат. Но аз за ядене го правих, не за изложба. Четирима човека му видяхме сметката още топъл Embarassed.

# 693
  • Sofia
Страхотен, Джема, но то и няма как да е друго при теб!  Hug

А аз напоследък не искам висок, а нисък и с повече коричка.  Както беше последният показан.  Simple Smile
Утре ще действаме с малката, нямам търпение. smile3508
И леко топъл е най-вкусен за ядене и ние така процедираме напоследък. До неотдавна все го чаках хубаво да изстине.

# 694
  • Euskal Herria
Подстрекателки...  Mr. Green. Засега се задоволих да направя само великденски курабии.

# 695
  • Sofia
Еее, откога не ми се беше получавала запазена плетката...
Ето вчерашното ни производство. Първите две на щерката (8г.)

И моите:

# 696
 Морена, много хубави са станали!Браво на детето  smile3501, може да надмине учителя си!

# 697
  • Балчик
Супер са. Браво и на детето. Hug

# 698
  • Sofia
..може да надмине учителя си!
Като нищо... то такъв мерак за месене... С плетенето ѝ помагам само за сега.  Ако ѝ дам (ще, в най-скоро време) едно обикновено, хлебно тесто да тренира и това ще отпадне.  Има си рецепта, отмерва си продуктите, абе всичко...  Grinning

Балгодаря ви, Били, Джема!   Hug

# 699
Една козуначена пита, и един позакъснял прощъпулник на детето, стана много вкусно и прекрасен на вкус, по рецепта на Морена, със заквасена сметана   bouquet  bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 13:47 от Звезден^Прах

# 700
Еее, откога не ми се беше получавала запазена плетката...
Ето вчерашното ни производство. Първите две на щерката (8г.)

И моите:

Браво и на двете.

# 701
  • Euskal Herria
Ааах, заради вас бърках великденски курабии в нощта преди да тръгнем за насам.  Grinning  И брашно си довлачих, да видим тази година какви ще станат козунаците.

# 702
Плетките стават според мен сега, именно защото не е мн топло и не втасват бурно и се плетат и по лесно не на много втасало. Днес питата я втасах на вече оплетено.....смятам и занаоред така да процедирам и с козунаците.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 22:20 от Звезден^Прах

# 703
Звезден^Прах, много хубава е станала питката.

# 704
Моят мазохизъм днес.....Болна съм направо - пукави, топящи се в устата, ухаещи прекрасно....а аз до тях само преглъщам на сухо  Sad

Общи условия

Активация на акаунт