КОЗУНАЦИ - сезон 2015 г. - тема 2

• 52 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Едва успях да щракна нещо преди да изчезне. Страхотен, страхотен, страхотен... стана!  smile3508

# 676
  • Euskal Herria
Еее, нямаш милост!
Ама това ме подсети какво да си завлача към испанско сега  Wink.

# 677
  • Sofia
Еее, нямаш милост!
Ама това ме подсети какво да си завлача към испанско сега  Wink.
Eee, ама и ти нямаш милост, айде и мен влачи към испанско, моляяяяя!  Hug

# 678
  • Балчик
Супер е козунакът. Hug

# 679
Малеее, как ми се прияде  Heart Eyes Че и с шоколад е май?

# 680
еее ужасни хора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   bouquet  bouquet  bouquet шегувам се, така и така ми се хапваше нещо тестеничко и сладко, колебаех се за бутербанички или кроасанчета, ама определено ще последвам и аз козуначената вълна  Wink

# 681
  • Sofia
Благодаря, момичета!  Hug

Merelenda, само какао и малко захар е това (нагарча и контрастира прекрасно с останалата сладост) - много ни харесва вкъщи ... и стафиди има де.  Simple Smile
Малко правих, искаме да го ядем пресен - тогава си е най-хубав козунакът. Но и дребната иска да прави, та уикенда вероятно пак.  Simple Smile

# 682
О, правила съм с натурално какао и пудра захар за пълнеж. Много вкусно става  Heart Eyes

Махам се от темата, че като нищо ще забъркам козунак и аз.

# 683
Морена, хапни, моля, и заради мен козунак.......Чуден е! Напълни ми се устата....

Махам се от темата, че като нищо ще забъркам козунак и аз.

Скоро не съм правила, но току съм зарадвала домашните тази седмица.....Най-малкото едни кифли може да им направя......Напр. онези разкошните на Джемма.......Пък аз само ще преглъщам отстрани.......

# 684
Пък аз само ще преглъщам отстрани.......

То и аз в отбора на гледащите.
Скрит текст:
С обострени стомашни и чревни заболявания. Кой знае колко месеца ще продължи тоя път, ама до Великден се надявам да съм се оправила  Joy

# 685
Морена, голяма изкусителка! Тинки и тя, вчера повдигнала коледната тема, направо...

# 686
И аз искам козунак Crossing Arms Ама съмм на тема погачи, че имах повод тези дни. Никга н е есно или рано за един вкусен козунак, амакр че вече искам да ми мирише на канела и джинджифил Whistling
Моренка, супер козунаци Heart Eyes

# 687
  • Sofia
Благодаря, Мимс, Тинки!  Hug
На мен ми е още почти лятно, хайде вече топла есен, пък тя като климат е като пролетта, та определено не ми е никак джинджифилено-канелено все още. Simple Smile  Не искам студ.  Whistling

# 688
  • Балчик
Морена, голяма изкусителка! Тинки и тя, вчера повдигнала коледната тема, направо...
Къде, изпуснах я?

# 689
Къде, изпуснах я?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=816086.msg31636084#msg31636084
Тук е, тук  Hug

Аз замесих един козунак по рецепта на Морена де, да не остана назад  Joy малко съм го препекла като за мъжо, та всички ще сме щастливи  Grinning
 Курабийки другата седмица, дребния от кога ми обяснява как той ще прави топчетата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт