Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 838
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Belgium

Това за всички бутици на ЕЛ ли важи?  Blush
И аз искам Богинята! Simple Smile

Радостна
, мисля че за всички бутици важи, но по-добре звънни в конкретния, който ти е удобен, за да си сигурна  Peace

veka, май тази спирала беше, аз не слушах много, защото само парфюмната промоция ме интересува.

# 646
Прада връща инфузионната серия на пазара, като се появяват и нови, интересни аромати:

http://www.fragrantica.com/news/Les-Infusions-de-Prada-6698.html

Аз лично чакам с нетърпение портокаловия цвят и карамфила.

Обожавам  изразен портокалов цвят ( нероли) в парфюм  Heart Eyes. А и Прадата ми харесва като аромат. Зарадва ме с тази новина, ще го чакам с нетърпение   Peace

# 647
  • София
До сега не бях тествала на носене Бронзова богиня. Blush
Миналата седмица се "прежалих"- изпръсках поне 2 мл. от тестера по себе си.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не ми излезе от ума, докато не я купих. От тогава я нося всеки ден , подновявам 2-3 пъти. Носи ми страхотно настроение, това семпло парфюмче. Grinning
Получих и много индиректни комплименти, от сорта  -" Тук много хубаво мирише, на парфюм ли е/на кого е този парфюм?".. Two Hearts

# 648
  • Там, където ме обичат
Лу, а на кремовете на Клиник дали ще има намаление?

# 649
  • Belgium
Не, за Клиник промоцията е само на спиралата.

За ЕЛ - на парфюмите.  Peace

# 650
  • Варна
Лу,
тази промоция само за бутиците ли е или и за Зоната и Дъглас?
И втория аромат по избор на ЕЛ ли трябва да бъде или може и от другите аромати?
Благодаря!
  bouquet

# 651
  • София
Парфюмни, някой да ми разкаже повече за Eau D`Orange Verte Hermes for women and men  Praynig
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-D-Orange-Verte-3019.html

# 652
  • Belgium
karie, за всички бутици и щандове на ЕЛ важи.

На мен ми се обадиха от Дъглас The Mall примерно.

Вторият аромат може да е от всички техни брандове (само не знам Tom Ford включва ли се, ще питам допънително). Може и мъжки аромати.  Peace

# 653
  • Варна
Благодаря Лу,
вече няма да й простя на Богинята.
  bouquet

# 654
  • София
А за Бюти Зон важи ли? Там имам по-желана 30-тица като подарък. Simple Smile

# 655
  • Belgium
Радостна, асортиментът на всички щандове на ЕЛ до колкото знам е еднакъв.

Как имаш по-желан аромат, който е само в БЗ?  Laughing

В промоцията влизат ароматите на EL, Clinique, Tommy Hilfiger, DKNY, Michael Kors (за Том Форд както писах по-горе не съм сигурна). Та в този смисъл те навсякъде, където важи промоцията, са едни и същи.

# 656
  • София
Ами, явно трябваше още веднъж да се обясни, за да разбера промоцията.  Grinning

# 657
  • Бургас
Ами, явно трябваше още веднъж да се обясни, за да разбера промоцията.  Grinning

Момичета, с риск да стана досадна, но и аз не разбрах точно промоцията за ароматите на Ести Лаудер. Бюти Зоун И Дъглас включени ли са в предложението или само бутиците, за които говорите? Днес питах в Бюти Зоната в Бургас и ми казаха, че няма такава промоция. А иначе днес получих от тях СМС за офертата със спиралата на Клиник за 22 лв. ако върна стара, каквато и да е. И последно тези бутици само в София ли са? В Бургас не знам да има.... Praynig

# 658
  • Germany
Момичета, а аз лекичко ви завиждам заради промоцията на ЕЛ, както, и че познавате новата бронзова богиня. Тук не са я заредили изобщо в парфюмериите, а като гледам и с какво недоумение ме гледат, най-вериоятно няма и да я и зареждат. Аз не съм фен на богините, но полудях преди време по изданието от 2013 година, което не купих, но взех от летище версията от 2014 година, която много ме радва. Имам възможност в момента да закупя варианта 2013, както и 2015, но ще бъде насляпо. Имам поне 70 мл. от 2014 годишното издание. Та питането ми е, заслужава ли си притежаването на 2014 и 2015 едновременно и на 2013 и 2014 година също? Не обичам еднакво звучене на парфюмите. Прилики и отлики ще ми посочите ли  Praynig Надявам се да се включат най-вече познавачите на богините, тъй като пак подчертавам, недолюбвам класическия вариант, но 2013 при проба и 2014 ми легнаха много на сърце. С какво 2015 година е различна от останалите? Благодаря предварително за мненията.

# 659
  • София
И на мен ще ми е много интересно такова сравнение. Миналогодишната богиня ми беше задушлива и ми прилошаваше при проба от силния кокосов аромат, който избиваше на моята кожа.
Във фрагрантика четох мнение, че всъщност тазгодишната версия е копие на някоя от старите- от 2008 по спомен. Иначе олиото с частици винаги ми допада, защото не беше твърде интензивен аромата.

Общи условия

Активация на акаунт