Септемврийки 2012

• 60 672
  • 643
  •   1
Отговори
# 420
Танева, да всички в контакт с Пламен пускахме изследвания (вкл. в яслата). От ХЕИ имах гости и всякакви такива щуротии. Да, ама всички сме здрави и нямаме проблеми. Само Плами от къде го хвана това  doh doh doh Чакам контролното изследване след АБ-то, пффффф.

# 421
  • shumen
Поколоко,да не би да го е хванал от яслата?А да е ял нещо различно от Вас?

# 422
  • shumen
Ехо,как сте момичета?
Поколоко,как е Плами?
Фейт,нещо се губи.Как върви работата?
На нас вчера ни изненадаха,че децата на не работещите родители се изписват от ясла от 01.09.На ДГ тръгват на 14.09.

# 423
Фейт,нещо се губи.Как върви работата?

Бяхме на мУре  Mr. Green Много хубаво си изкарахме, но свърши бързо. Не можах да се видя с Поколоко, че Пламката нали е болен, но с с Рошли се видяхме ... на много бързо  Laughing Не си е работа да си говорим с толкова деца на спокойствие Laughing
Да оздравяват всички болни  Hug

Данаека, успех в търсенето на нова работа Peace

Весело изкарване на всички на които им предстои почивка  Heart Eyes

# 424
  • shumen
Фейт,благодаря.
Радвам се,че сте си изкарали хубаво.Дано Плами е слушал.
Аз утре съм решила да си оставя Дени в нас и да си го гледам,а и да се поразходим малко из магазините.

# 425
  • shumen
Поколоко,честит рожден ден на Пламен.Да е жив и здрав и много да Ви радва.

# 426
  • Пловдив
Поколоко Честит 3-ти рожден ден на Пламен.Нека за напред да е по здрав и много радости да ви носи.
  bigdance2

# 427
  • Пловдив
Честит празник на всички носещи прекрасното име Мария.
Почерпете се за здравето и на моята Ива-Мария, cook

# 428
  • shumen
Танева,честит имен ден на Ива-Мария.Да е жива и здрава и много да Ви радва.
Честито и на всички именници днес.Да са живи и здрави.

# 429
  • София
Честит Имен ден на малката Ива Мария! Да е жива и здрава и много щастлива! Tada 1swing

# 430
Честит имен ден на Ива-Мария!Да е здрава и много послушна!Честито и на всички други малки и големи именици!

# 431
ЧРД на патерици на адаша  Hug
Да е жив и здрав и все така усмихнат и лъчезаран  newsm59

Честит имен ден и на всички празнуващи днеска, бъдете живи и здрави  Hug

Наистина нямам вече никакво време за компа  Crazy

# 432
  • shumen
Фейт,още малко и като захладнее и сме си вкъщи повече време ще има време пак за компа.Сега не стига,че и на работа ходят някои,ами и вечер като се приберат децата ги дърпат навънка.
Аз утре съм на кръщене на едно момченце колкото нашите,но ще съм без Дени.Него ще го гледат баба и дядо и да видим дали ще слуша,че напоследък е станал ужасен.Реве,пищи,търкаля се по Земята за всичко,което не е по неговата.

# 433
  • София
Зравейте мами на септемврийчета  Simple Smile аз се записвам с две момчета - едното на 1 септември 2012, а другото на 18 септември 2014. Ще ви следя с интерес  Hug

# 434
  • shumen
Justmama84,добре дошла.
При нас всичко мина добре онзи ден.Аз ходих на кръщене,а Дени се гледа с баба и дядо и е слушал много.
Сега на 13.09.и ние ще му правим кръщене на него и ще видим как ще се държи.

Общи условия

Активация на акаунт