Септемврийки 2012

• 60 670
  • 643
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Добре дошла justmama84!На последък рядко пишем в темата,почти всички мами работят.
Благодаря на всички за хубавите пожелания за Ива-Мария.Ние от Неделя се качихме в Чепеларе,и почиваме рационално. newsm41 1swing

# 436
  • София
Благодаря  Grinning Аз пък си стоя в къщи, но имам работа да се занимавам с братчето  Laughing . иначе  Сашко не е ходил на ясли, защото непрекъснато боледуваше и си стои в къщи вече повече от 2 месеца. Добре че съм в майчинство.

# 437
  • shumen
Танева,приятна почивка.Да си изкарате хубаво и да се заредите с енергия.
Ние пак сме в отбора на болните.Тази вечер като се наядохме Дени се оклюма и като го пипнах топъл.Измерих Т и хоп 38.Дадох Панадол,че да ни е спокойна нощта.Надявам се да е било нещо инцидентно и да се разминем само с това.

# 438
  • София
Може да е от смянатана времето тези дни- от много горещо, сега пък хладно. Стискам палци да мине бързо. Hug

# 439
  • shumen
Ние сме добре.От онази вечер не е вдигал повече Т,не е кашлял и хремата спря.Утре мисля да си го пусна вече на ясла,че в нас предната седмица пощуря.Дано да я изкара здрав,че му е последната и от 01.09.ги изписват от яслата и на 14 започва детска градина.

# 440
От много време не съм писала ама из нас пак е лудница. Малката изкара варицелата накрая ама една седмица беше страшно Simple Smile Групата на Иво пък излезе две седмици почивка заради някакъв ремонт, а през това време събирах багажа че се оказа че ще се местим. Сега съм си в Русе че на 30ти съм на лекции, а мм остана да премести багажа в новата квартира.
Да се похваля Дария е приета на ясла в групата на брат си и на 28 септември и тя тръгва на ясла, а аз пичвам да си търся работа, че без майчинството нещо не ги виждам финансово нещата. Стискайте палци някой да ме вземе на работа, че с две толкова малки деца нещо ми се струва мисията невъзможна Simple Smile

# 441
  • shumen
Рошли,дано свикне скоро Дария с яслата и си намериш работа ти след като тръгне.Иво записали го на ДГ и кога ще тръгва.Май няма да е заедно със сестра си в една група.
Аз днеска го изпратих на ясла и сега ми е едно такова смотано сама из нас.

# 442
Привет  Hug
Благодаря ви момичета за пожеланията за Пламката   bouquet. Страшна лудница ми беше покрай РД-то на Пламчо, през деня на работа вечер гости и т.н. Така 10 дена  #Crazy Тази седмица сме в почивка от гости. Не можем да се наспим и починем. Още реанимираме (до колкото можем).
Рошли успех с търсенето на работа  Praynig Дано имаш късмет бързо да си намериш, нещо което да ти харесва и да те устройва като условия  Hug
Танева, блазе ти за почивката, почивай и заради мен  Crazy

# 443
  • shumen
Поколоко,леле,ама Вие голямо празнуване сте правили цели 10 дена.
Аз утре ще ходя на още няколко места да питам и да реша къде да празнуваме рождения ден.Иска ми се някъде на заведение с още няколко дечица,но засега нищо не ме удовлетворява като условия.

# 444
  • Пловдив
Поколоко хайде сега и заради теб ще почиваме и на море.
Слънчеви поздрави от Ахтопол.
В понеделник се прибрахме от Чепеларе,три перални,три сушилни,пазаруване и стегнах багажа за морето и от вторник се излежаваме на плажа в Ахтопол.  grinning039   sport027
Моля ви не ми завиждай те.
Рошли твоята никак не е лесна,желая ти успех с намирането на работа и лесна адаптация на Дария в яслата.
Ива-Мария до 14.09 е на ясла и на 15.09 започва в градината в която ходеше и батко и.Заведох ме я да я види и се разплака че не я пускат да влезе вътре и да остане,дано и после иска да ходи със желание.

# 445
  • shumen
Танева,и аз искам на море.
За градината-дано и като тръгне Ива-Мария да ходи пак така с желание.
Дени му остава само Понеделник и ги изписват след това тези,който са за градина.На 14.09.ще започнат,но ми се струва,че пак ще е с драма и рев.Той така и не свикна с яслата и сутрин като наближим си започва с реването и да пищи-не,не искам.
И да питам тези,който им наближават рожденните дни какво решихте,къде ще празнувате?Аз вчера организирах най-после едно заведение за 19.09.,че е събота.

# 446
  • Пловдив
Данаека още нищо не съм решила за РД,но съм набелязала 1 детски център и едно заведение и ще решавам като се преберем.

# 447
  • Бургас
Обаче, данаека, организацията във вашият град относно ясли и градини е майката си е**ло. Първо в яслите почиват ,колко време беше -две седмици ли? После още две седмици между ясли и градина . Ми кой гледа децата,ако родителите работят?

На, Цвети, РД ще го празнуваме на 13-ти,понеже на 12-ти е работен ден. Ще е в детски център с деца. 10 деца -90 лв,за два часа. Отделно на родителите и тортата.

На 01.09 тръгва на градина.

# 448
  • shumen
Лина,да,в яслата почиваха 3 седмици.Сега пак две седмици и направо не знам,кой гледа децата,ако работят.Сега разбрах,че и градините започват някой на 07.09,а други на 14.09.и ние сме от вторите.

# 449
Ех, Танева аз направо ти завидях ..... три седмици почивка си е доста добре  Sunglasses

На Антоан рождения ден тази година няма да е в детски център , малко скъпичко ми идва не можах по-рано да заделя пари . Ще му занеса почерпка в градината и ще празнува там с децата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт