Септемврийки 2012

• 60 669
  • 643
  •   1
Отговори
# 450
  • shumen
Танева,и аз искам такава голяма почивка.
Нубче,ние и в детската градина ще празнуваме,но тази година и с децата в заведение.
На Дени днеска му е последния ден ясла и от утре си е в нас до 14.09.Няма свикване и това си е.Пак си влезе с рев сутринта и си мисля,че и със започването на ДГ пак ще е така.

# 451
  • Пловдив
Честит 3-ти рожден ден на Михаил на мама Зайка. nbirthday
Щастливо и безгрижно детство с много игри и забавления.
Весел празник.

# 452
  • shumen
Честит рожден ден на Михаил на мама Зайка.Да е жив и здрав и много да ги радва.

# 453
Честит 3-ти рожден ден на Михаил на мама Зайка. nbirthday
Щастливо и безгрижно детство с много игри и забавления.
Весел празник.

Благодаря!  Heart Eyes

# 454
  • Бургас
Куку   bouquet
Цвети тръгна на градина. Нямаше драми,ама аз и давам капките Simple Smile Вчера не искаше да си тръгва  Joy

# 455
Честит рожден ден на Михаил на мама Зайка.Да е жив и здрав и много да ги радва.

Благодаря!  Hug Hug

# 456
  • shumen
Честит рожден ден на Пламен на мама Фейт и на всички други рожденици днес.Да са живи и здрави и много да Ви радват.
Лина,браво на Цвети.Дано все така с желание ходи на градина.
Ние сме в отбора на болните.Дени цяла нощ не спа,че го боли коремчето и е с разстройство.До обяд не дадох нищо за спиране,но накрая не издържах и сега преди да легне му дадох Ентерол.

# 457
Честит рожден ден на Пламката!Да е много здравичък и послушен!Хубав празник!

Честито и със закъснение на отминалите рожденици!

# 458
  • Пловдив
Честит 3-ти Рожден ден на Пламен на мама Фейт. newsm67
Желаем му от сърце да е много здрав,усмихнат и все така любознателен към всичко ново което му предстои.Да тръгне с желание с приятелите си Ники и Тони на детска градина и бързо да се адаптира.
Весел празник.
Лина браво на Цвети,дано и без капки все така с интерес да ходи и да не иска да си тръгва.

# 459
  • Пловдив
Днес най после организирах рождения ден на Ива-Мария.Грабнах една оферта от Грабо,за един нов детски център,не е много голям но ми хареса.Оказа се че единия център който бях харесала,вече не работи,другото заведение ме разочарова,защото центърът се оказа малка задушна стаичка без прозорци.....Сега остава да напиша поканите и да ги раздадем,за жалост ще празнуваме не на 26.09,а на 27.09 понеже в събота вече всичко беше заето,освен от 14ч.когато всички спят.

# 460
  • shumen
Танева,браво на теб.Ние също няма да празнуваме на деня на 14.09,че е през седмицата,а ще е на 19.09 в Събота в едно заведение с още няколко дечица.
Ние днеска ходихме до педи за друго и минахме и консултация за 3 годинки.Дени е 15 кг.и 97 см.Каза,че му се полага и направление за кръв и чревни май,но преди рождения ден нямало как да му ги пусне и да отида след това.
Също не знам и дали се похвалих и тука,че на 13,09,съм организирала всичко и ще правим и кръщене.

# 461
Мерси момичета за пожеланията  Hug
Днес мина РД-то ... лудницата беше пълна  Crazy но поне малкия беше много доволен  Heart Eyes
Около 15 деца и 20-ти и малко възрастни бяхме ... дет вика мъжо ... направихме една малка сватба  Laughing

# 462
  • shumen
Фейт,леле,ама Вие направо сте си направили една малка сватба.Радвам се,че Пламката е остнал доволен.
И да питам-има ли дечица,който са тръгнали вече на детска градина и свикнаха ли бързо?Дени нищо,че ходи на ясла все сутрин си ревеше,а и сега като го питат ще ходи ли на ДГ казва-да,но ще плача за мама.Не знам,но остава още една седмица докато тръгне и направо ми се изправя косата като каже,че ще реве,защото той така реве,че чак се засинява и захласва.

# 463
При нас не вървят нещата, и на яслата ревеше,  и на градината си реве още от къщи. Не ще да ходи и това е. Иначе още на втория ден сополите тръгнаха. Близо 40 деца са в група. Как ги гледат не знам, което оцелее..

# 464
Данаека според мен ти твърде се вживяваш в това че плаче, щом чак се е научил да казва че ще плаче за мама. Опитва се да те манипулира по този начин. Обясни му че големите деца ходят на градина както възрастните ходят на работа и да не се притеснява ти винаги ще идваш да го вземеш след като се наиграе и наспи и толкова. Колкото повече се вживяваш и обръщаш внимание че плаче толкова повече щр го прави. Реално вече е достатъчно голям и знае че ще се върнеш, няма лошо да му е мъчно нормално е, но останалото си е вече друго. Ивелин когато не е на кеф почва да реве и да се тръшка, а когато не е крив само си помрънква а понякога изобщо не се натъжава. Ще видим как ще е на градината

Общи условия

Активация на акаунт