Септемврийки 2012

• 60 667
  • 643
  •   1
Отговори
# 465
  • shumen
Рошли,обяснила съм му,че ще го вземам като се наспи и наиграе,ама пак казва,че ще плаче за мама.Не знам,но си мисля,че никога няма да свикне това дете и това си е.

# 466
  • Пловдив
Честит рожден ден на патерица на Ивайло на мама Велвиамо,на Емма на мама Ева 82,на Мелиса на мама Ариел,
И днес на Габриела на мама Паца 73.
Нека дечицата ви са много здрави и да растат винаги усмихнати без да усещат грижите и тревогите на родителите си.
Данаека кой ще кръсти Дени,твой близък или роднина.Татко му знае ли за кръщенето или вече не се и обажда.....
На Ива-Мария изследванията излязоха и дано и мине напълно и кашлицата до Вторник за да може да тръгне на градина без проблеми.

# 467
  • shumen
Танева,моята най-добра приятелка ще е кръстница на Дени.Баща му знае за кръщенето,но не знам въобще дали ще дойде.Като му се обадих каза,че ще дойде,но малко ме съмнява.За една година от както не сме заедно е дошъл 2-3 пъти да го види за по няколко часа.
На Дени му остават още 3 дни и от Понеделник е на детска градина вече.

# 468
  • Пловдив
Честит 3-ти рожден ден на Цветелина на мама Лина. newsm59
Желаем и да расте все така умна,красива и лъчезарна,все така грижовна към малката си сестричка Мариана,голяма помощничка на мама и тати.
Весел празник.
Лина пращам ти няколко снимки на пощата от срещата ни в Пловдив.

# 469
  • shumen
Лина,честит рожден ден на Цвети.Да е жива и здрава и все така добра кака.
На нас утре ни предстои кръщене,а от Понеделник тръгване на ДГ.

# 470
  • Пловдив
Честит 3-ти рожден ден на Дени на мама Данаека.  newsm67
Да расте здраво,силно и умно дете,да има щастливо и безгрижно детство,заобиколен от любовта на своите близки.
Данаека честито ти и християнче.Нека винаги над Дени бди ангел пазител и го закриля.
Как мина 1 -я ден в градината.

# 471
  • Пловдив
Честита и успешна учебна година на по големите ни батковци и каки.Да я завършат с добри оценки и високи постижения. smile3529
Честито и успех и на всички 3-и годишни които от днес тръгват на детска градина.Да са здрави и да ходят с желание и усмивки,за спокойствието на мама и тати. baloni

# 472
  • shumen
Танева,благодаря за пожеланията към Дени.
Вчера му беше първият ден в ДГ и сутринта като го оставих доста порева,но към 9.30 като отидох да им занеса тортата госпожата каза,че се е успокоил.Като си го вземах снощи казаха,че е ял и спал и почти не е плакал,но като започнали да взимат децата пак се разплакал.
Днеска му е втори ден и сутринта пак се разплака,но лелята го взе в скута си и се успокои.Сестрата се опита да го прегледа,защото това е всяка сутрин при нас сега в ДГ традиция,но каза,че няма да успее явно,че като е видя само и ревна пак.Ще видим довечера като го вземам как ще е.
Честит първи учебен ден и на каките и батковците.Дано завършат годината с добри оценки.

# 473
Здравейте!Аз днес изпратих първокласник и 1-во градинска  Mr. Green

С голямото шоуто тепърва започва,няма голям ентусиазъм,малко му е все тая,но като го почнат с домашни и т.н ще се освести.

Маги днес за първи път на градина,говореше доста за това,искаше да ходи,оставих я сутринта,нито чао ми каза,нито се обърна,видях я че влезе спокойна и си тръгнах .Взех я следобяд,г-жата каза че проблемите са почнали на обяд с лягането,не спала въобще,крещяла "мама" съответно събудила всички,някои от които почнали да и пригласят-хаха,после не е яла нищо.Бяха в двора,играеше си,като ме видя само се зарадва,взех я ,и направо ме смая,изяде -2 банана,после се прибрахме изяде половин риба+салата,и накрая пак 1 банан,къде го побра newsm78 Заспа като бебе в 9:30ч,надявам се утре поне да спи там на обяд.Г-жите ги познавам,те бяха на баткото,и проблем се надявам да нямам,но едната каза,че Маги е голям инат,тропала и с крак-хахах.Нищо ново не ми казва,познавам си стоката,дори разчитам там на малко превъзпитание.И така.Веселбата започва Mr. Green

# 474
  • shumen
Ън,дано все така с желание ходи Маги на ДГ,а баткото да е добър ученик.

# 475
unforgiven Ох милото!  Cry Ма ще свикне, къде ще ходи...Михаил спря тотално да спи на обяд. И той е инато като майка си  Mr. Green  Но тук тези които не спят играят тихи игри докато другите спят. Стискам палчета тази година Маги да не се разболява  Praynig Praynig

данаека Важното е, че там е спокоен не се притеснявай.  Hug

# 476
  • shumen
Мама Зайка,благодаря.
При нас положението става по-добре със всеки изминал ден.Днеска се разплака само докато го оставя,но като излезнах вече беше спрял.Госпожата им днеска ми вика,че този номер с рева го правели,за да ни е гадно на нас майките и да ги съжалим и се върнем да ги вземем.Да,ама и аз съм инат и не е познал.

# 477
  • Пловдив
Честит 3-ти рожден ден на Никола на мама Зори.  bdbaloni
Да е много здрав,спокоен и лесно да свикне с новата обстановка в градината,Да не плаче сутрин и да се забавлява с Пламен и Тони.Мсного да ви радва и по малко тревоги да ви създава.

# 478
  • shumen
Честит 3 рожден ден на Ники на мама Зори.Да е жив и здрав и много да ги радва всичките.

# 479
Така...значи,4 дни минаха,от вчера яде и спи,но малко и аз ги скастрих в градината,излизат с номера,че не искала да яде,ама алоооууу,ми настоявайте им казвам,хм.За 4 дни е изпила половин шише вода,от 0.500-ми не е нормално.Излезли навън в 15:30 и аз отивам в 16:30 вода-няма,обаче днес не издържах,викам къде са им шишетата-вътре били,нарочно не ги изнасяли,да можели децата да свикват да си влизат и излизат сами #2gunfire  Нещо г-жите още не са в час,до вчера дето се казва водеха "големите" от подготвителна група,ама сега са с 3 годишни,казах и аз днес на едната г-жа,тя вика-"ми настройваме се още".Да се настроят,че ще почна да настройвам аз. Като цяло се надявам,че бързо ще се адаптира,има и познати дечица,с които всеки ден играе пред блока. Не мислех,че ще ми е толкова притеснено,при все че вече съм минала по тоя път,но онзи ден като я взех почти припаднала от глад ми се скъса сърцето,буквално я носех на ръце,една прежълтяла и само стенкаше,че я боли корема.

Честито на рождениците!И нашия е след седмица,за сега планове нямам,ще е нещо по-скромно и импровизирано тази година,предните 2г все големи купони от по 3 дни дигахме,сега по-кротко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт