Септемврийки 2012

• 60 374
  • 643
  •   1
Отговори
# 480
  • shumen
Ън,при нас за ядене настояват,но за вода не съм сигурна дали ги молят и дали си искат,нищо че всеки месец ни искат по един стек от 100 броя еднократни чашки.Сега на 28 имаме родителска среща и мисля да повдигна въпроса за водата.

# 481
  • Пловдив
Честит рожден ден на Християна на мама Стефи и на Ивелин на мама Рошли. nbirthday
Да са много здрави и каквито мечти имат родителите им за тях да се осъществят.

# 482
  • shumen
Честит рожден ден на Иво на мама Рошли и на Хриси на мама Стефи.Да са живи и здрави и много да ги радват.Весел празник!
Ние след една седмица на ДГ сме болни.От вчера Дени е с ларенгит на сироп Вентолин и капки Виброцил.Днеска положението е една идея по добре,но снощи беше страшно.Легна и към 12 като взе да се дави и кашля,че чак на терасата го изкарвах да диша въздух.

# 483
И ние сме с ларингит. Явно има вирус. Данаека бяхме като вас пролетта и казаха че е направила ларингиален спазъм. Ние сме на инхалации и калциев глюконат.

# 484
  • shumen
Силви,на нас докторката в спешното ни каза,че е с ларенгит.Иначе беше на Вентолин,Виброцил и ШС3.От вчера е добре и днеска отново е на ДГ,но си мисля,че няма да изкара дълго здрав.Ще видим обаче дали съм права или греша.

# 485
  • София
Добро утро,
май вече почти никой не пише тук. Жалко!
Аз искам да се похваля, че успяхме  и вече сме записани в детска градина smile3521, а тя се намира през един блок от нас,чисто нова и с плувен басейн Heart Eyes. Това са хубави подробности, но важното е, че Пепи от Понеделник е ученик bowuu Mr. Green
 Те госпожите ако знаят какво ги чака ще напуснат отсега.  Laughing Празнувахме в къщи рожденият ден, беше хубаво и детето разбра,че има празник. Все още сме в графата непроговорили. Казва думи, назовава предмети, изпълнява команди, но не отговаря на въпроси и не прави изречения  Rolling Eyes.
 Тези дни се поразболяхме, но не беше нещо тежко- само хрема и вече се оправяме. Хубав ден и оправяне на малките сладурчета, които са болнички!  bouquet

# 486
Пецата, честито за детската градина. Успех на децата. Данаека, исках да те питам антибиотик изписаха ли ви за ларингита. Какво е това ШСЗ, което си написала по-горе.

# 487
Здравейте и от нас. При нас лудница както винаги. Най-накрая си наредихме новата квартира, добре се получи остава само да изчистя основно ама това другата седмица като тръгнат дребните на градина, че като са си в нас е мисията невъзможна. Тази седмица ходим да пускаме изследвания и в петък през личната и в градината, а понеделник и двамата да тръгват на градина и ясла. Че майка им трябва и за изпити да учи и работа да си търси. Имам и сушилня да си търся ама с тея деца немога и до един магазин да отида, че съм хвърлила оки на една ама немога да се добера до нея да я видя Simple Smile
Нашия рожден ден мина в съвсем тесен семеен кръг ама така се получи тази година. Само четиримата си бяхме и баба и дядо гледаха по скайп духането на свещичките. Бяхме украсили и балон с хелий във формата на маккуин светкавицата си имахме и децата се радваха.
И да честитя рожденните дни на рожденниците които съм пропуснала последните дни, да са живи и здрави и да имат най веселото детство.

# 488
  • shumen
Пецата,честито за детската градина.Дано свикне бързо Пепи и да сте доволни много.
Силви,изписа ни АБ при нужда,ако вдигнел Т,но аз не го дадох и се оправи и без него.Това,което съм писала ШС3 е Шуслерова сол 3 за хремата.
При нас иначе нищо ново.Дени си е на детска,а аз си търся работа.От седмица как е на ДГ е станал невъзможен.Реве за щяло и не щяло като го взема и много глупости е научил и като го питам от къде казва някакъв Алекс от там.Днеска се оплаках на госпожата и каза,че уж ще обърнат внимание на това детенце,което ги учи,но да видим.

# 489
  • София
Моля ви да ме успокоите, че драмата е пълна.
Ден първи в детската- взех го наобяд и олеле. Не ви казах, че влязохме с набор2011, има такава опция при нас. Когато има свободни места за съответния набор, пишеш до електронната система и с тяхна намеса ти променят кандидатурите за друг набор. И тъй като нямах никакви шансове за 2012 набор се пуснахме в 2011.
 Госпожата като взе да се оплаква- не ял, не пишкал, не сядал с децата за занимания. Взел на друго пожарната и я счупил. В яда си се овъргалял на всичките креватчета  Whistling Cry. Иска утре да го види психолог и логопед и да говорим с директорката да си го преместят в неговия набор.
 След около 10 мин разговор поомекна, защото се появи другата госпожа, която имала дете около 3 годишно и онази като взе да разправя, че  и нейното не се хранело само, не заспивало само и т. н
 Супер съм притеснена с този Петър. Sad

# 490
Пецата нормално е да се държи по различно, все пак другите деца вече цяла година са там и имат изградени навици и се познават есно друго. Аз днес бях на родителска среща и учителката се оплаква, че децата нямали изградени навици да се обгрижват сами. Ама то нормално като е свикнала до вчера със седемгодишни е нормално. Както тя каза до нова година щели да работят с децата над изграждането на навици и самообслужване и чак тогава щели да учат по помагалата. А при вас този период на адаптация го няма защото другите вече са минали от там. Дано да се адаптира по-бързо и да не го мислиш.

Иначе да се похваля че вече и двамата тръгнаха на градина/ясла. Първия ден беше добре, но днес имаше рев и от двамата. Госпожата каза че не говорел, но всичко си вършел сам. Надявам се скоро да свикне и да почне да ходи с желание.

# 491
Пецата, детето ти е напълно нормално. НО! Той е на точно 3, а ти си го пуснала с деца с Година и отгоре да се сравнява с тях. Опцията за друг набор е ок ако детето е родено близо до въпросния набор... за него по-добър е 2013 ако щеш... но 2011.... Та те са с по 1-2 години по-големи от него.... Ако не го преместят в набора му, аз бих спряла да си мэча детето....

# 492
  • shumen
Пецата,не се притеснявай.Напълно нормално е според мен също,а и още повече,че Пепи е за първи път на градина.
Рошли,при нас родителската среща беше вчера и същото ни го казаха с тази разлика,че започват по помагапата веднага,но ще работят и по навиците.Иначе ще събираме по 50 лева,от който 27 за помагалата,а другите за нови играчки,подаръци за рожденни дни и т.н.Ще се събират и по 2 лева за застраховка,която била задължителна.Също ни казаха,че ще има английски,народни и латино танци,ако искаме.Английския ще е 1,50 на час,а танците по 2 лева.Аз Дени за сега го записах на народни танци,а английския мисля от догодина.

# 493
  • София
Не вървят на добре нещата при нас.
 Денят започна добре, Пепи сам отиде с госпожата към стаята им и се надявах днес да е бил по-добре, но уви.
 Говорих с директорката два пъти днес и днес са идвали психолог и логопед да го видят. Имал симптоми на аутизъм и им се иска професионално мнение. Та утре ще се опитам да се свържа с такива специалисти и да уговоря час . Ако потвърдят диагнозата Sad в тази градина има група за деца със специалани потребности и Пепи ще е там до пролетта. Пък след това ще го пуснат в група с нормални деца и ще гледат да е неговият си набор.
 Той,че е опак и не е от децата, които се подчиняват е така, но чак пък аутизъммм newsm78 Rolling Eyes Praynig. Най-вече ги притеснява факта,че не говори и не обръща внимание на никой Thinking.
 Мрън, мрън.

# 494
  • shumen
Пецата,дано не са познали,че Пепи е с аутизъм.Аз имам приятелка,чието детенце от скоро е с тази диагноза и минаха по този път със срещите със лекарите.Сега събират документи и ще ходят и във Варна за второ мнение.Нейното детенце е в нормална група обаче.То също не говори,а издава само някакви звуци,не обръща внимание на никой.

Общи условия

Активация на акаунт