Септемврийки 2012

• 60 365
  • 643
  •   1
Отговори
# 540
  • shumen
Зори,при нас в Шумен им е до 18.30 работното време на детската градина,но като си последен не им е кеф на учителките.Тази вечер бях там дори малко по рано в 17.10-17.15 и бяха той и още едно дете,а госпожите ги видях на спирката,а децата бяха с лелята,която вече чистеше и чакаше с нетърпение да си ги вземем и тя да си ходи и тя също.Снощи дори другата госпожа ми намекна лекичко-а,ама няма ли кои по рано и викам-няма и видях как не и стана приятно.
Танева,аз не че се притеснявам за Дени,но ми е далечко ДГ,а сега вече ще е тъмно и като вали ще сме с таксита и парите ще хвърчат за тях.За него само ми е жал,че няма никои и сутрин много плаче,но ще свикне все някога.

# 541
  • Бургас
До 18.30 са при нас. Ама яслата и градината са далече една от друга, а аз трябва обиколя половината град с автобуса,за да стигна до едното място

Зори, най-вероятно. Но ще започна по-рано да се оглеждам и ако излезе нещо,което ме удовлетворява Марианката заминава на ясла, а аз на работа. И без това ще кандидатствам за нея през април и реално мога да я пусна от следващият септември. Ако не ще я пусна като направи две.

# 542
Хайде , вторник сутринта като оставим на градина децата да пием кафе - 9 часа добре ли е ?
А пък тези вашите градини много до рано работят , нашите са до 19 часа и даже трябва да стоят до края госпожите независимо дали са взели всички деца . Иначе и при нас ги взимат рано - в 17.30 са 3-4 деца в 17.45 вече е последен Антоан .

# 543
  • Пловдив
Нубче мен за сега ме устройва сутринта в 9ч.във Вторник.Къде предлагаш да пием кафе и къде да се чакаме.

# 544
Оооооо не ме дразнете с това кафе. Припомних си миналата година по това време, колко свободна бях и как почти всяка сутрин бяхме на кафе.

# 545
  • Пловдив
Зори май на всички ни липсват тези сутрешни кафета.

# 546
Танева, а ти защо напусна.
Трудно си е с тези градини и ясли, особено ако нямаш и баба на която да разчиташ. Аз ако се наложи да взимам Ники, трябва да ме чака до 18 и 15 в най-добрия случай. Ако пък трябва да взимам и второ дете, от друго място ...не се виждам.
Лина, лошо че не може да разчиташ на свекито.

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 17:55 от zornitsa85

# 547
  • Пловдив
Казаха че след 1 месец ще ми се обадят пак да ходя,но аз и без това не изкарвах много пари,затова този месец ще си търся,дано намеря нещо по добро.

# 548
  • Бургас
Зори, да ти кажа по-добре така щото не е човек,който ще направи нещо ей така. После ще ни излезе през носа. Пишман да станеш Simple Smile

# 549
Танева , там на Син Плейс до поликлиниката да пием кафе . Ще звънна на Ирена и на Силвия и ще ти се обадя да ти кажа така ли остава срещата .

# 550
Зори , с теб на Ноте ди вино ще ходим 😜 На 28 .10 . съм свободна ще питам и останалите ако са съгласни

# 551
  • shumen
Танева,дано намериш скоро нова работа.
Нубче,да взема и аз да отскоча до Пловдив на кафе ми се иска,ама няма да ме огрее скоро.
Аз имам чувството да Ви кажа,че това моето дете някои го е сменил.Постоянно реве,тръшка се,вика няма и то за щяло и не щяло.Не знам,но нервите ми вече не издържат.

# 552
Ок Нубче съгласна съм.
Оооо да Лина,съгласна съм. Все ще се намери начин.
Като му дойде времето ще измислите нещо.

# 553
Танева ... не знам точно каква работа си търсиш, че да гледам и за теб  Mr. Green
В Джобса обяви има много ... ти от къде търсиш по принцип?

Тези дни доста сте пописали, нямах време да вляза, че сме в ремонт на тоалетната сега и си е зор да побързаме  Mr. Green  Друго си е новичото  Wink

Утре съм на линия за кафето  Heart Eyes

# 554
Искам и аз на кафе и на вино  Cry
Тая тъпата варна...да пиете едно винце  и за мен, а аз духом ще съм с вас  Hug
Ние сме си в Русе и вчера усетих и аз какво е да пратиш децата при баба и дядо. Ивелин беше при тях от петък вечерта че не искаше да се прибира с нас, дария им я заведихме събота преди обяд докато бях на изпит(който не взех и много ме е яд) да се гледат после ги видях чак в неделя на обяд на село на сбора. Догодина може да ме огрее пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт