На пазар във Варна - 38

• 56 745
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Аз продължавам да съм на "еко парк" вълна.
Някой да е празнувал в Еко Рай?

а къде точно се намира? това не е екопарка на Свети Константин, нали, не ми изглежда същият

# 16
  • Варна
Не е еко парка. Намира се над картинг Виница. Не съм ходила до там да го видя на място.

# 17
  • Балчик
Никъде няма бели яйца, нито в Лидъл, нито в Кауфланд, нито в Метро. Почти заради тях само се замъкнах във Варна и напразно. #2gunfire

# 18
Здравейте!
искам от автогарата на град Варна да отида до почивния дом или балнеосанаториума на МВР
не знам автогарите  на град Варна колко са newsm78 пътувам от Бургас
Благодаря Hug

# 19
  • Под Слънцето
Здравейте!
искам от автогарата на град Варна да отида до почивния дом или балнеосанаториума на МВР
Благодаря Hug

идваш с маршрутка , предполагам. те спират на печатницата на влизане във варна. слизаш , вървиш посока козирката около 3-5 мин. и на спирката на козирката чакаш 9 или 109 , а можеш да преминеш през подлеза и от отсреща да хванеш 409 , всичко в посока зл. пясъци.
от автогарата или автогара юг / частната/ нагоре около 3 -5 мин на спирката срещу автогара варна, отново 409 .

# 20
  • ...на безопасно
Момичета, къде продават хубави дамски чанти от естествена кожа?

# 21
  • Варна
Скоро някой да е подновявал шофьорска книжка?
Какви документи да приготвя?
Цена за обикновена поръчка?

Никой не вдига на посочените телефони, за да им задам на тях въпросите си Simple Smile

# 22
  • Варна

Никой не вдига на посочените телефони, за да им задам на тях въпросите си Simple Smile

Добре, че вися по форуми, че да се сетя, че и моята книжка е за смяна  ooooh! Присъединявам се и аз към въпросите  Mr. Green И да попитам - като се сменя само шофьорска книжка само в КАТ ли могат да се подадат документите?

# 23
  • Deutschland/HE

Добре, че вися по форуми, че да се сетя, че и моята книжка е за смяна  ooooh! Присъединявам се и аз към въпросите  Mr. Green И да попитам - като се сменя само шофьорска книжка само в КАТ ли могат да се подадат документите?

задължително трябва медицинско издадено от личния лекар, внесена такса 25лв/50лв за бърза до 10дни +1лв за талон /при подновяване на книжка не знам дали и талона се подновява/ (внасят се по различни сметки), заявление

# 24
  • Варна

задължително трябва медицинско издадено от личния лекар, внесена такса 25лв/50лв за бърза до 10дни +1лв за талон /при подновяване на книжка не знам дали и талона се подновява/ (внасят се по различни сметки), заявление

Понеже и на мен ми предстои другата седмица, ме посъветваха да платя с карта директно на гишето, на което се подават документите в КАТ.

# 25
  • Варна
Благодаря на всички по моя въпрос !

# 26
  • Варна
Някой знае ли къде продават картонени/хартиени форми за козунаци?

# 27
  • Балчик
В Джъмбо имаше, но малки.

# 28
  • Варна
Здравейте!
Благодаря Hug

идваш с маршрутка , предполагам. те спират на печатницата на влизане във варна. слизаш , вървиш посока козирката около 3-5 мин. и на спирката на козирката чакаш 9 или 109 , а можеш да преминеш през подлеза и от отсреща да хванеш 409 , всичко в посока зл. пясъци.
от автогарата или автогара юг / частната/ нагоре около 3 -5 мин на спирката срещу автогара варна, отново 409 .

Надявам се, всичко написано е разбрано, защото ако не познаваш Варна малко трудно го е обяснила авторката. Важното е да запомниш кои номера автобуси ти трябват, а на място ще питаш къде е спирката. Аз се включвам да ти пиша после къде да слезеш - спирка Марек, продължаваш напред и не по главния път, а влизаш в Св. Константин и Елена и минаваш покрай, мисля че Закускария се казваше заведението, след това първата голяма и асфалтирана улица в дясно хващаш и все напред докато стигнеш бариера на среща си - там ще те упътят. Разгледай гугълмапс с видео и ще ти стане по ясно  Simple Smile

# 29
  • Варна
И аз благодаря за информацията за шофьорските книжки   bouquet Имате ли представа дали документите могат да се подадат в паспортната служба до 1во РПУ?

Общи условия

Активация на акаунт