На пазар във Варна - 38

• 56 767
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча магазин или цех за кухненски гранитни плотове?

по Сливница  , от Пожарната, след сп. Илия Димитров ,преди лятно Тракия на ъгъла . Пише Кухни, гранитни.. нещо такова. Пазарихме мин. година, но не помня името. Ще го намериш лесно. Всичко е внос , доволни сме.

Благодаря много! Още утре ще мина оттам.

# 166
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Можете ли да ме насочите от къде мога да си купя по-големички количества мънисто за правене на гривни герданчета и подобни на прилична цена. Освен Джъмбо, Мънисто и Фемоа.

# 167
Нали имаше един магазин на червения зад шадраваните зя такива джунджурийки.. ако съществува още, там имаше голям избор.

# 168
  • Deutschland/HE
Здравейте!

Можете ли да ме насочите от къде мога да си купя по-големички количества мънисто за правене на гривни герданчета и подобни на прилична цена. Освен Джъмбо, Мънисто и Фемоа.

има един склад за мъниста на ул. Орех №2 или 4, влиза се в един двор и входа е от вътрешната страна, в същата сграда има няколко автошколи (това е до Мауер, произвеждат ключове)

# 169
  • Вестерос
1.На Мария Луиза на един ъгъл на пресечката към адвокатската градинка и Амазония;
2. След Слънчоглед посока музея, през 2 врати;
3. От другата страна на Слънчоглед над подлеза на халите отвориха един нов, голям е, има всякакви неща.

# 170
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ви! Супер сте!   bouquet Hug

# 171
Здравейте, може ли някой да ми препоръча спешно медицинска сестра, която може да постави подкожна инжекция на възрастна жена във Владиславово днес?

# 172
  • Варна
Препоръчайте ми фирма за професионално почистване, моля.

# 173
  • Варна
Привет! Къде мога да намеря хубави и нестандартни картички, или пък магазин/книжарница с голямо разнообразие? Сещам се, че сте споменавали Ракхива, други идеи? Благодаря предварително!

# 174
  • Варна
tina_vn , купувала съм ръчно изработени картички от  Ахава, намира се срещу плевенските закуски на Червения площад, ул."Иван Аксаков".

# 175
Отново не е тук мястото....но не знам  къде да попитам Sad
Търся гримьор и фризьор в град Добрич? Моля пишете ако може да препоръчате някой Simple Smile

# 176
  • Вестерос
Това е темата за Варна, предполагам има такава и  за Добрич

# 177
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча магазин или цех за кухненски гранитни плотове?

по Сливница  , от Пожарната, след сп. Илия Димитров ,преди лятно Тракия на ъгъла . Пише Кухни, гранитни.. нещо такова. Пазарихме мин. година, но не помня името. Ще го намериш лесно. Всичко е внос , доволни сме.

Благодаря много! Още утре ще мина оттам.
Там има гранитни мивки,за плотове нищо не пише.Всяка сутрин минавам от там,но днес се заглдах,и никъде не пише да предлагат гранитни плотове.Иначе мивките са много хубави,имат и други кухненски предложения.

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 22:14 от desislava79

# 178
  • Под Слънцето
desislava79, нашата е от там. Доволни сме като цяло, затова и насочих момичето . С достатъчно дистрибутори работят , за да й бъдат полезни и на нея.

# 179
Здравейте!Къде има голямо разнообразие от видове и цветове щори?
Огледало голямо за стена къде мога да намеря,гледах в Бриколаж,освен там?
Проект на детска стая къде могат да ми направят и да я изработят?Препоръчайте ми,добра фирма във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт