На пазар във Варна - 38

• 56 770
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Да не е майски сняг?
Скрит текст:
[img] Не се сещам какви храсти има край Общината. Ако е това, има го в Бриколаж, Ерика.
Не, не е майски сняг... Sad Цветовете му са дребни и ужасно дъхави....Т.е. нежно уханни, като парфюм.....То е точно към пътя за библиотеката...като се излезе от нея, има храсти точно отсреща...  ooooh! не е жасмин..... а все си мислих  че е жасмин....

# 211
  • Варна
Ами освен да го снимаш и да отидеш в някой градински център да го търсиш, консултантите би трябвало да го познаят.

# 212
Здравейте   bouquet !
Можете ли да ми препоръчате тапицер, който да идва у дома (става въпрос за диван и два фотьойла, не ми се ще да ги разнасяме), да работи добре и все пак да не струва колкото нов диван. Благодаря!

# 213
  • Варна
Момичета, срещали ли сте малки разфасовки пяна за коса, шампоанчета, балсамчета, кремчета и тн...ще летя само с ръчен и ми трябва козметика до 100мл. Най-вече пяната ми е мъка... Ще ми трябва и найлонова торбичка с цип... newsm78

# 214
  • Варна
Виждала съм такива минита до касите в ДМ или Лили. Нивеа със сигурност имат малки флакони пяна за коса.

# 215
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, срещали ли сте малки разфасовки пяна за коса, шампоанчета, балсамчета, кремчета и тн...ще летя само с ръчен и ми трябва козметика до 100мл. Най-вече пяната ми е мъка... Ще ми трябва и найлонова торбичка с цип... newsm78

Такива травъл сайз козметики си купувам основно от дрогерии Лили.Имат едни щандове горе-долу до касите, където има всякакви пасти за зъби, балсами, шампоани и т.н. за из път.Също и в дрогерии ДМ, но са основно на техни марки.За пяна нямам спомен просто.
Аз редовно си вземам малко дезодоранти за дамската чанта (като номер 10 от снимката)

# 216
Здравейте!Къде има голямо разнообразие от видове и цветове щори?
Огледало голямо за стена къде мога да намеря,гледах в Бриколаж,освен там?
Проект на детска стая къде могат да ми направят и да я изработят?Препоръчайте ми,добра фирма във Варна.

Да си повторя отново въпросите.Никой ли нищо не може да ме насочи?

# 217
  • по морето
Щори - Гершман
Огледала - Полиглас
Мебели по поръчка вкл. детски, кухни и т.н. - Мебел Класик

# 218
И аз пак..  newsm78

Да ви попитам -идея от къде мога да си намери по-едрички камъни за декорация за двор,но не прекалено големи... Освен на плажа? Питам за намиране, не за закупуване Simple Smile

# 219
Здравейте!Искам да попитам дали някой от вас е посещавал един магазин за дрехи, намира се на Червения площад ,в посока към болницата Света Ана.Има страхотни дрехи, аз си купих няколко от там и видях,че на етикета пише , че имат фейсбук страница.Ако някой е по запознат дали може да каже дали я е намерил, защото се опитвах много пъти , но ми показва,че нямат такава страница.На етикета пишеше това: facebook.com/STUDIO.VARNA .Благодаря предварително Simple Smile

# 220
  • Варна
Хубаво, че ме подсети - и на мен ще ми трябва. Аз имам купени шишенца от Джъмбо, мисля че също вършат работа за пресипване.

# 221
  • Варна
Благодаря за отговорите за травъл сайза  bouquet

# 222
  • ул. "Мечтание"
В Джъмбо и в магазините за козметика има такива комплектчета, продават се заедно с прозрачно несесерче с цип.  Peace

# 223
Щори - Гершман
Огледала - Полиглас
Мебели по поръчка вкл. детски, кухни и т.н. - Мебел Класик

Благодаря!!!  bouquet

И още един въпрос-добра шивачка,фирма,за ушиване на пердета?Магазина от който ги купувам имат възможност чак за следващия месец,били затрупани с работа,и варианта остава да си купя плата и да ги шия на дуго място.Не мога да чакам толкова.Притеснявам се да не ги окепазят че е скъп плата Rolling Eyes

# 224
  • по морето
пак Гершман за пердета, шиене и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт