На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 600

Aз съм шила за детска стая например тук:

# 601
  • Варна
Медицински маникюр ми правят близо до Лятно кино Тракия, по точно ул. Гоце Делчев.
Имам врастнал нокът и ми правят стандартен педикюр, като изваждат врастналото "парче" - 20лв.
С лак - 25лв

# 602
  • Варна
Срещу магазин Мадара имало някакъв нов магазин за мебели. Някой да има представа как се казва и имат ли сайт?
Само да кажа, че не става дума за мебели Виденов, Нов дом Симеонов и Хера. Тази сграда е сравнително нова и се пада точно срещу паркинга на Мадара, от долната страна.

# 603
  • Варна
И аз търся място където да правят добър педикюр, не държа да е медицински, искам мястото да е хубаво и да е чисто.

# 604
Къде има Рефан в центъра? Този във ФК вече не съществува, преди малко минах оттам.

# 605
Рефан има преди Ню Йоркър ( като идваш от Севастопол) и близо до Винса.

# 606
Рефан има след Германос, посока Ню Йоркър.

# 607
Мерси много!

# 608

На Бенковска между Нептун и Образцов дом има 2-3 магазина за пердета,там шият по поръчка  Peace Аз съм в потрес от цените на раниците по магазините  Peace
[/quote                                                                                                                                                               На Баба ТонкА също шият по поръчка. Вариянт е и да си купиш плат и да ти го ушият в някое ателие.

# 609
  • До морето
Не знам дали го има като информация, но на 01.07. Комсед отварят магазин във Варна  Simple Smile

# 610
Икея, ако има във Варна, някой има ли информация кога ще отваря?

# 611
  • До морето
Уж до края на годината трябва да отвори и ИКЕА, но това е непотвърдена информация.

# 612
  • варна
Къде има Рефан в центъра? Този във ФК вече не съществува, преди малко минах оттам.
В Била която е на пазара също има

# 613
  • Варна
За шалтетата се сетих и за шивачката в подлеза на ЖП гарата, срещу магазините за платове. Мисля, че и там може да се поръча.

# 614
  • Варна
morgana07 и във втори и в трети клас раницата я нося аз(през повечето време) или разпределяме папките по равно.  След втори клас реши, че анатомичната раница е много детска и поиска друга (като за по-голям) и си носи нея. Тази - анатомичната(на Херлиц) си я носих аз, неудобно и тежко ми беше.
Раниците на Габол са добър вариант, не толкова скъпи и издържат поне година  Peace .

light power в Била, на центъра, също има Рефан.

Общи условия

Активация на акаунт