На пазар във Варна - 38

• 56 754
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
И аз благодаря за информацията за шофьорските книжки   bouquet Имате ли представа дали документите могат да се подадат в паспортната служба до 1во РПУ?

Там са само експресните поръчки май.

Точно така. Аз като сменях личната в 3-то ми казаха, че можело направо и книжката там и да не чакам в КАТ , а долу в паспортно, но нямах медицинско и си го отложих. Ако е обаче само книжката не можело в паспортно.

п.п. защо не получавам нотификации от тази тема  Thinking

# 76
Може ли някой да ми препоръча човек или фирма за изпиране на диван и седялките на 6 стола и ако може за някакви цени да ме ориентирате?

# 77
  • Варна
В грабо често пускат обяви за почистване с рейнбоу. Моя приятелка ползва услугата и остана много доволна, лично аз не съм ползвала.

# 78
  • Варна
С ваучер от Грабо съм ползвала услугите на фирма Силвест за един диван и 2 матрака. По спомен цената за изтупване+изпиране беше 3,50лв на седящо място. Много съм доволна Peace

# 79
от Грабо съм ползвала и аз услугите на Силвест. Доволна съм.

# 80
Благодаря ви, ще следя в Грабо или направо ще ги потърся ако не пуснат ваучери  bouquet

# 81
 Laughing
да ми дадете телефона  или името на такси в което имате вяра
благодаря ви Варненки Hug

# 82
  • Варна
Laughing
Триумф такси - 052 644 444

# 83
  • Варна
Привет, момичета!

Прахосмукачката ни Самсунг спря да работи, вече не е в гаранция и се чудим къде да я дадем на ремонт?

Благодаря!

# 84
  • Вестерос
Laughing
Триумф такси - 052/  0879 / 0882/   0898 644 444

!!!

Също като втори вариант аз използвам и Омега- 052 / 0888/ 0898/ 0878 388 888

# 85
Привет, момичета!

Прахосмукачката ни Самсунг спря да работи, вече не е в гаранция и се чудим къде да я дадем на ремонт?

Благодаря!
.   

В чайка на 68 блок,на гърба,има сервиз за ел.уреди,но нямам телефон

# 86
Прали ли сте количка на автомивка и доволни ли сте? Около цирковата площадка има една, където перат, други знаете ли?
Въобще удачно ли е да се ползва такава услуга, предвид препаратите, с които ги чистят - какви са, що са... нямам идея...?

# 87
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И на спирка МИР,до Мустанга,в блока също има сервиз за прахосмукачки.

# 88
Прали ли сте количка на автомивка и доволни ли сте? Около цирковата площадка има една, където перат, други знаете ли?
Въобще удачно ли е да се ползва такава услуга, предвид препаратите, с които ги чистят - какви са, що са... нямам идея...?

Редовно си пера количките на автомивка,а също и сгъваема кошара!Стават,като нови!!! Peace

# 89

Редовно си пера количките на автомивка,а също и сгъваема кошара!Стават,като нови!!! Peace

къде? и не те ли притесняват препаратите им?

Общи условия

Активация на акаунт