На пазар във Варна - 38

• 56 770
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Къде да търся питки за дюнер? Преди имаше и в СВА и в Била и в Карфур. Сега никъде не намирам.

# 241
  • ride my bike...
Kупувам от Пикадили (на Цар Освободител)
Но скоро май не съм купувала - не знам дали има в момента

# 242
kokona, мерси, но това го знаем, споменах, че не желая да купувам..няма ли да купувам 3 камъка ... намерих си вече на плажа, благодаря все пак  Peace

# 243
С кой автобус мога да стигна до корабострителния завод , от Димят или спирката на Нап горе ?

# 244
# 245
  • Варна
Моля, препоръчайте читав "професионален домоуправител".

# 246

Кантора Акорд - входа ми няма проблеми  Laughing вече  Laughing

# 247
  • UK

Ние сме се доверили на фирма "Акорд". Помещават се в търговски център Явор, доволни сме Peace

# 248
Момичета препоръчайте ми добър козметик за оформяне на вежди newsm78
Казаха ми за някаква козметичка в района на магазин Макао до Пожарната, но района не ми е познат......

# 249
  • UK
Момичета препоръчайте ми добър козметик за оформяне на вежди newsm78
Казаха ми за някаква козметичка в района на магазин Макао до Пожарната, но района не ми е познат......

Това е нещото, което не бих препоръчала, много е индивидуално Crazy Едни доволни, други не Laughing

# 250
  • Вестерос
Поради тази причина си ги правя сама, Иначе знам една козметичка само , тъй като не им ползвам услугите . Нуши се казвам, в уличките за Св.Никола църквата.

# 251
Препоръчайте ми магазин за цветя,които да правят доставки!На достъпни цени,естествено Peace

# 252
Търся си зарядно за стар модел телефон - Самсунг. Някъде да ме упътите за подобен магазин за видове зарядни.. макар и стари.

# 253
  • Варна
Търся си зарядно за стар модел телефон - Самсунг. Някъде да ме упътите за подобен магазин за видове зарядни.. макар и стари.
Какъв е модела?
Днес планувах изхвърлянето на стар телефон с всичките му прилежащи джунджурии, някои никога не използвани.

# 254
  • Под Слънцето

склада  за зарядни и батерии на Дунав  не знаеш ли? под спирката тръгваш към жп гара от дясно , влизаш в един двор и има един стръмни стъпала нагооооре , с балатум. имат почти всичко. успех!

Общи условия

Активация на акаунт