На пазар във Варна - 38

• 56 772
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна, Пловдив
Спирката на 14 на Колхозния - посока кварталите.
Има една барака с провесени връзки за обувки.
Благодаря! Hug

# 271
Здравейте, знаете ли къде продават черна боя за дрехи, конкретно за дънки ми трябва? Някъде около Колхозния, центъра е най-добре като разположение. Благодаря!
имаше, дано още има- будка непосредствено до спирката на 14-ката. Имам чудни резултати от навремето Wink Евентуално, или в някое хим. чистене може да попиташ- за обагряне...

# 272
  • ВАРНА
Къде около ФК има платен паркинг.Знам,че отзад до входа има бариера,някъде другаде,където няма да ми се налага да се напъхвам в уличките?

# 273
  • по морето
Подлеза, има мивка и паркинг под ФК.

# 274
Искам да ви попитам - къде във Варна мога да намеря хубави халати за баня? Трябват ми в комплект - мъжки и дамски, а не да ги избирам по отделно. Избрала съм това за сватбен подарък и наистина искам да е нещо хубаво. Благодаря.

# 275
Къде из Варна продават козметика на Констанс Карол?  Купувала съм си червила,  но от Смолян, а скоро не ми се очертава път до там, а толкова много си ги харесвам. Ще бъда много благодарна,  ако ги намеря.  Blush

# 276
  • ВАРНА
Искам да ви попитам - къде във Варна мога да намеря хубави халати за баня? Трябват ми в комплект - мъжки и дамски, а не да ги избирам по отделно. Избрала съм това за сватбен подарък и наистина искам да е нещо хубаво. Благодаря.
,

В Роксима Дрийм съм виждала - в ГрандМол и до Нептун,също в Мол Варна има на 1вия етаж до Райфайзен банк някъде магазин с чаршафи и халати,мисля че и там съм виждала комплекти  Peace

Цитат
Подлеза, има мивка и паркинг под ФК

А откъде се влиза за паркинга,че аз си мислех за една улица,пък тя се оказа еднопосочна и не е за там  ooooh!

# 277
  • по морето
От подлеза влизате за мивката и паркинга, удобно е, според мен е най-добрия вариант в района.
 Друг вариант ви е паркинга под х-л Одесос и паркинга на х-л Ч.Море, където прецените че ви е най-удобно.

# 278
Бо_, моят прилича на този, с приплъзваща се горна част.

моят е по-стар... може би няма да стане..  Rolling Eyes

# 279
  • Варна, Пловдив
Здравейте, знаете ли къде продават черна боя за дрехи, конкретно за дънки ми трябва? Някъде около Колхозния, центъра е най-добре като разположение. Благодаря!
имаше, дано още има- будка непосредствено до спирката на 14-ката. Имам чудни резултати от навремето Wink Евентуално, или в някое хим. чистене може да попиташ- за обагряне...
Намерих си боя, благодаря за насоките. Още е там тази будка.

# 280
  • Варна
Искам да попитам някъде да сте виждали хубави покривки за спалня? Не искам от тези тип шалте в един цвят. Преди време бях видяла някакви в брошурата на Метро, но в момента нямат нищо интересно.

# 281
  • ride my bike...
Къде в района на Левски, Цветен квартал мога да заредя туристическа газова бутилка?

# 282
  • ВАРНА
Искам да попитам някъде да сте виждали хубави покривки за спалня? Не искам от тези тип шалте в един цвят. Преди време бях видяла някакви в брошурата на Метро, но в момента нямат нищо интересно.

В Роксима Дрийм имат,както и в подлеза на Образцов дом,един магазин с много пердета,покривки и шалтета,за спалня160/200 нямаха преди много варианти,но за 140/200 е доста голям избора.

# 283
  • Варна
Здравейте, търся пердета за детска стая с морски мотиви- корабчета, платноходки, фар. Не знам дори къде има разнообразие от пердета, отдавна не съм купувала. С такива мотиви съм виждала роло щори Гершман на витрината им преди време, но ни трябват пердета. Къде въобще има разнообразие от пердета? Благодаря   bouquet

# 284

https://www.facebook.com/BELOTEX.VARNA?fref=ts

Имат няколко магазина из Варна.Нещата им са български и доста качествени.

Общи условия

Активация на акаунт