На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   2
Отговори
# 375
Аз си викам един младеж , и друг път съм го препоръчвала,  Иво се казва. Има и машини за пране на килими/мокети/пътеки и ги пере на място, също и ми лъска пода на 2 пъти в офиса през година.

0988855072 - е телефона му.

Има ли друг човек с него,понеже работата е  доста?

# 376
  • Под Слънцето
Да, има си момче да му помага,но само веднъж е идвал с него. Можете да му звъннете и да се разберете, обикновено  ми приема поръчката за след седмица.  Peace

# 377
Да, има си момче да му помага,но само веднъж е идвал с него. Можете да му звъннете и да се разберете, обикновено  ми приема поръчката за след седмица.  Peace
[/quote

Много благодаря!Ще му се обадя Peace

# 378
  • Варна

Моля да споделиш после  относно цените...

# 379
Търся класическа китара, но по-малък размер.. дали съществуват такива... за деца

# 380

Моля да споделиш после  относно цените...

Днес  му звъннах,за утре да се видим!Да дойде да погледне за какво става въпрос,и да ми каже цена!После ще пиша отзиви Peace

# 381
  • До морето
Китайско поръчвате ли за хапване вкъщи и откъде? След поредица репортажи за хигиенните условия в китайските ресторанти доста време не съм ходила и сега ми е дошло настроението  Blush
Аз поръчвам от "Китайската стена" - но винаги едно и също, проверено и вкусно. Не знам как са останалите ястия

A Китайската стена имат ли разнос по домовете, защото последно като поръчвах (отдавна беше) нямаха и колкото и да е вкусно не ми е удобно всеки път да ходя до там, за да си взема храната?

# 382
  • Варна
Ние китайско поръчваме от Щастлив век  Peace

# 383
  • ride my bike...
Бо_,има 3/4 китари ( 7-11г,12г
http://www.telesound.bg/magazin/martinez/martinez-mtc-134-34-%D0 … 0%B0%D1%80%D0%B0/

Има и 1/2 - те са за малки деца

има и 7/8
http://musicprobg.com/bg/category/266/7-8-razmer-klasicheski-kitari.

Аз лично имам 7/8 за щото съм с изключително малка ръка.

Отиди в някой музикален магазн. Там ще те консултират най-добре

# 384
  • Варна
A Китайската стена имат ли разнос по домовете, защото последно като поръчвах (отдавна беше) нямаха и колкото и да е вкусно не ми е удобно всеки път да ходя до там, за да си взема храната?
Мисля, че имат - аз живея до ресторанта и когато се прибирам просто минавам и си вземам храната. Ако искаш ще ги попитам следващия път.

# 385
Ние китайско поръчваме от Щастлив век  Peace

Ние също.

# 386
  • Варна
Търся класическа китара, но по-малък размер.. дали съществуват такива... за деца
Стаг 3/4 размер съм купувала преди години от Форте мюзик за 90лв. Калъф намерих по-трудно, отколкото китара Wink. Да знаеш, че калъф за нормална китара спокойно може да се ползва и за 3/4ти.

# 387
  • Под Слънцето
За китайско предпочитам Азия, но не съм минавала , ни вземала скоро. 129 от менюто -ориз със зеленчуци, шунка и яйца -800 гр. бе последно 4,80 лв с кутията.

Да има идея някой къде да купя готов печат Вярно с оригинала ? Не откривам своя из кашоните след местенето ..Sad  А ми трябва за утре.

# 388
  • ride my bike...
някой ходил ли в
http://logicroom.bg/
Интересува ме подходящо ли е за 13г. деца.
Пише, че се препоръчва за деца над 12 г., но аз търся и мнение на човек, който бил в стаята:)

# 389
  • ВАРНА
Благодаря за отговорите за китайските ресторанти  Peace

СЕга съм с нова питанка - приятелка се колебаят да се преместят във Варна (от Русе),когато дъщеря и  ще кандидатства след 7ми клас.Попита ме кои са по-"елитните" училища  newsm78 Аз до 8ми клас не съм стигнала,сега кандидатстваме за 1ви  Mr. Green Знам,че МГ Петър Берон,1ЕГ в Цветния,Хуманитарната ,Гео МИлев се спрягат за добри варианти .... Да ме ориентирате малко - момичето е изучавало английски и немски,почти пълна отличничка - идея си нямам какво се гледа - просто да и дам имената на учебните заведения и тя да си разглежда сайтовете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт