На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
ай на бързо  да се включа докато ви прочета кво съм изпуснала за 2 дни ..
Та  плажна голяма кърпа с Макуин- на реда на бараките алуминиеви на пазара , зад Елитис . Една малка барака за хавлии, мисля бяха варненска фирма, но може и да греша, но пък онзи ден една такава кърпа висеше за привличане на клиенти

Ох, то на пазара само бараки. Та реда е от към гаражите , най-предния  ред на бараките- в единия край са 2-3 магазини за сладки неща, а този е от към другия
Благодаря от сърце:) Идеално разбрах. Утре съм там, че ми е на 5 мин. път:)

# 556
  • Варна
Някой виждал ли е подобни пелени за повиване? Може и онлайн, не държа да са на Аден анайс, само за пример давам линка:
http://www.diapers.com/p/aden-anais-swaddle-wrap-4-pk-cotton-muslin-18480?

# 557
  • Варна
Вчер в Била видях памперси на Clever(май така се изписваше),някой да е ползвал такива?
Добри ли са, тънки ,дебели ,с ластик ли са...
Около 13-14 лева  за 50-60 бройки Rolling Eyes

# 558
Голямо благодаря на всички, които се включват в темата...що нерви и време ми спестява тая тема... Уредих се и с плажна кърпа на макуин... Упорито продължавам търсенето на спално бельо или плат за чаршафи с десен на костенурките нинджа...така че ако някой някъде му попадне да драсне два реда:)

# 559
Здравейте, моля някой да препоръча заведение с добра храна, където да има занимание за малки деца, детски кът, безопасни катерушки или някаква друга анимация. Да не е от типа "механа". Благодаря Simple Smile

# 560
  • Варна
Здравейте, моля някой да препоръча заведение с добра храна, където да има занимание за малки деца, детски кът, безопасни катерушки или някаква друга анимация. Да не е от типа "механа". Благодаря Simple Smile
В Чайка- Фратели и Прего са с детски площадки, но няма анимация. В Бриз- Панамера е с аниматори, но няма катерушки, доколкото си спомням, а място за игра и много играчки. Относно критерия добра кухня, любими са ми Парми и Happy House. И двата са с разкошни летни градини, но няма детски площадки.

# 561
Благодаря! Много сте полезни наистина Simple Smile

# 562
  • Варна
Мами, магазин с избор на триколки? Вчера в Хипо имаше 6-7....

# 563
Къде правят медицински педикюр?

# 564
  • Вестерос
Една позната чужденка ще е 3 седмици в Златни пясъци и търси къде може там да се запише за няколко посещения за народни танци, иска да ги научи. И също знаете ли дали от там може да има екскурзии за Плиска, Преслав или някъде другаде или вече само агенциите си ги правят тези екскурзии.

# 565
Къде правят медицински педикюр?

И аз ще чакам отговор. Rolling Eyes

# 566
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Парми не правят детски РД,съответно децата не са им приоритет.

# 567
  • ride my bike...
Къде мога да намеря подобно на вид радио?
http://technika.bg/FirstAustria1907

# 568
  • Под Слънцето
Дайте идея  в коя клиника да пусна туморен маркер , моля.  Къде са реални резултатите?

В Санита , и в Плевен преди операцията ми, с разлика 2 дни, цифрите  бая подскачаха в различни крайности..

# 569
Парми не правят детски РД,съответно децата не са им приоритет.

Да, не правят детски рождени дни. Моето запитване беше за ресторант, подходящ за деца, да има нещо да занимава малкия докато другата част от семейството хапва. Обикновено на смени се редуваме да го разхождаме и да го вардим. Свикнали сме, но искаме и на детето да му е забавно, а не да го държим все за ръка и да повтаряме "не пипай тук, не пипай там".
Наложи се да изберем затворено място, защото времето беше хладно и мокро - ресторант "Модена". Бяхме на чудесна маса до прозореца, която  е точно срещу входа на детския кът. Но пак се редувахме да му правим компания, защото искаше някой от нас да е в детския кът с него. Имаше много деца, засекли се два рождени дни и ... аниматорките бяха малко напрегнати Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт