На пазар във Варна - 38

• 56 775
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Дайте идея  в коя клиника да пусна туморен маркер , моля.  Къде са реални резултатите?

В Санита , и в Плевен преди операцията ми, с разлика 2 дни, цифрите  бая подскачаха в различни крайности..

Не мога да кажа конкретно за изследване на туморни маркери, но от лекари съм чувала, че Лаборекспрес и Статуслаб се приемат за добри лаборатории. Може да има и други добри разбира се.
Мисля, че е най-добре да питаш някой лекар, който е запознат с проблема ти и на който имаш доверие.

# 571
  • Варна
Къде правят медицински педикюр?

Тук правят, но не бях особено доволна: https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%98%D0%9D%D0%95%D0%A1-%D … 0%A0/233280334985

Сега ходя тук: https://www.facebook.com/pages/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0 … B/106069126139778

Собственичката се казва Илка. Тя прави педикюра и не претендира за названието "медицински", но се справя доста добре...

# 572
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Във въпросното студио Ил ми съсипаха веднъж вече твърдите и здрави нокти и повече не стъпвам там.Точно въпросната собственичка.Само отбелязвам  Peace

# 573
  • До морето
Здравейте, някой знае ли фирма във Варна, която отдава детски батути под наем за Рожден ден? Всичко, което намерих в Гугъл се отнася за София  Rolling Eyes

# 574
  • Под Слънцето
Здравейте, някой знае ли фирма във Варна, която отдава детски батути под наем за Рожден ден? Всичко, което намерих в Гугъл се отнася за София  Rolling Eyes

купуваш от декатлон , ползваш  .. и връщаш до 30 дни. връщат ти парите.
но не съм ти го прошепнала аз Wink

# 575
  • До морето
А там продават ли такива големи, май не съм виждала? И няма ли да е трудно монтиране, надуване? Ще трябва да разгледам Simple Smile

# 576
ХепиКали, то има места, където съм доволна и аз от педикюр, но в случая търся медицински. Някой, ако знае къде правят, моля да сподели.
Тази дама специалист ли е, защо точно тя? Лошо, че има и негативни отзиви за нея.

# 577
  • Deutschland/HE
ХепиКали, то има места, където съм доволна и аз от педикюр, но в случая търся медицински. Някой, ако знае къде правят, моля да сподели.
Тази дама специалист ли е, защо точно тя? Лошо, че има и негативни отзиви за нея.

преди 2г бях ходила при Вили в Азулена, цената тогава беше около 40лв, но работи много добре и хигиената е на висота. От тогава не съм ходила и не знам дали още работи там.

# 578
  • Вестерос
Някой ще открехне ли какво е медицински педикюр  Thinking Embarassed

# 579
Къде се намира Азулена?

# 580
  • Deutschland/HE
Къде се намира Азулена?

на ул. Черноризец Храбър №6, това е като се върви по ул. Сан Стефано, малко преди да се стигне бул. Приморски в дясно, телефона е 63 21 21 (от интернет е и не знам дали е актуален)

# 581
  • Варна
Момичета,бихте ли споделили къде във Варна продават качествени ученически раници,трябва да я купя за рожден ден в неделя,така,че малко е спешно.Благодаря предварително за отговорите!

# 582
  • Варна
Момичета,бихте ли споделили къде във Варна продават качествени ученически раници,трябва да я купя за рожден ден в неделя,така,че малко е спешно.Благодаря предварително за отговорите!
Книжарници Ориндж в моловете, книжарници Скайл Х (зад Общината и на Шипка), Августа (под Билковата аптека до Направи си сам и срещу ВиК Варна).

# 583
  • Варна, Пловдив
Момичета, къде има хубаво разнообразие на качествени сутиени, Триумф мисля да посетя, но искам да имам повече варианти? Благодаря!

# 584
Разбрах от приятелка, че във Владиславово на пазара в книжарницата имало намалени Габол раници по 50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт