На пазар във Варна - 38

• 55 151
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Вестерос
Да, за това съм съгласна, но не е като старите истински фрий шопове  Laughing

# 706
Здравейте , някой има ли идея къде мога да намеря кисело мляко ЕЛБИ. В Пикадили и Била вече не го намирам, а само с него ми се получава добре домашното мляко...  Sad Питам във всеки магазин , който видя , но до сега нямам успех...

# 707
  • Варна
някой пита назад за големи горнища на бански - обикалях Триумф, Скини, Н&М, Фиола, други китайски магазини, с обиколка 95 съм, няма и няма. накрая намерих в Мадара, продават се отделно горнища и бикини, купих си розово горнище, което се връзва отзад, и черни бикини, общо излезе 20 и няколко лева, и си реших проблема за лято 2015 Simple Smile

# 708
  • До морето
Здравейте , някой има ли идея къде мога да намеря кисело мляко ЕЛБИ. В Пикадили и Била вече не го намирам, а само с него ми се получава добре домашното мляко...  Sad Питам във всеки магазин , който видя , но до сега нямам успех...

В Карфур продаваха Елби

# 709
  • Варна
Момичета, благодаря за инфото за безмитния   bouquet

# 710
  • Варна
Парфюми от безмитния на Морска гара, всеки месец имат и промоции на определени неща (не само на парфюмите). Мъжът ми си купува оттам- оригинални са. Имат на Марк Джейкъбс. Онлайн поръчвам от Мегашоп и Енцо- доволна съм от качеството.
+1 за безмитния магазин на Морска гара

# 711
Смяна на батерия на часовник - 10 лв., това нормална цена ли е? Имам около десетина за смяна, търся място с по-ниска цена.

# 712
  • Вестерос
На мен  преди години ми взеха 8 лв за смяна и батерийка. Бях бясна. От тогава си купувам от шихото или магазини по левче батерийки и сама си ги сменям. Вярно 2 месеца издържа едната, но пък си вземаш 10,20 за макс 3,4 лв. Тази от часовникаря ми издържа около 4 месеца.

# 713
  • UK
Благодаря за адреса на безмитния и аз   bouquet дрехи има ли в него?

# 714
  • Варна
Благодаря за адреса на безмитния и аз   bouquet дрехи има ли в него?
Не, освен изброените има кафе, алкохол, цигари и малко декоративна козметика, часовници.

# 715
  • Варна
Благодаря за адреса на безмитния и аз   bouquet дрехи има ли в него?
Не, освен изброените има кафе, алкохол, цигари и малко декоративна козметика, часовници.
Добавям  Simple Smile- малко слънчеви очила, щендер на Сваровски, някои Лего модели и различни сладки изкушения за децата- Харибо, Киндер, Чупа Чупс и т.н.

# 716
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А, за по-кратко и нагледно ето фб на магазина:
https://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0 … 005115883?fref=ts

# 717
  • Варна, Пловдив
Благодаря, всеки ден нещо ново научавам.

# 718
аахахаххаа, благодаря и аз за магазина на Морска гара!
Поли не харесах, Ноарче, но с друго се сдобих от магазин отсреща.

# 719
  • Варна
Някъде по центъра магазин за парти артикули? Трябва ми надпис "честит рожден ден", шапки...

Общи условия

Активация на акаунт