The Walking Dead - 15

• 35 192
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Хората са много по- опасни от ходещите. Могат да ти устроят капан, да се правят на месии /Губи/, за да те заблудят, да стрелят, а и тичат по- бързо.

Щях да кажа, че не се хранят с мозък, ама се сетих за нашите приятели човекоядците.

# 631
Хората са много по- опасни от ходещите. Могат да ти устроят капан, да се правят на месии /Губи/, за да те заблудят, да стрелят, а и тичат по- бързо.

Щях да кажа, че не се хранят с мозък, ама се сетих за нашите приятели човекоядците.
Като ги гледах вълците как разфасоваха, си помислих, че го правят за по лесно носене. Да не става зян месото и да  си изпекат бутче или ръка. А и тези вързаните какво ще ги правят? Ще си ги хапнат. Mr. Green

# 632
И аз не бих я нарекла мишка. Защо мишка? Съвсем разумно -- няма умения да се бие, само ще пречи, ако влезе.

Ми, и Риковица досега зомби не е виждала, ама си защити децата сама. Синът на кметицата беше с пушка, спокойно можеше да я пази, а тя да ходи да си провери хората, да помогне на пострадалите ако щете, не да се бие, но не и да ги слуша как пищят отвън.  Rolling Eyes

# 633
  • София
Бебе, имай предвид, че кметицата е на 50-60 години. В такива моменти е по-добре човек да не пречи, а тя знае, че те могат да се справят.

Отделно от това в Александрия все пак има нужда от авторитети, различни от Рик и компания, от които оцелелите към този момент ще а още по-стреснати. Но да видим. Според мен ще се окопити.

# 634
Според мен ще се окопити.

Аз не мисля, че има надежда за нея. По-скоро ще сътвори някоя простотия, това очаквам.

# 635
Според мен ще се окопити.

Аз не мисля, че има надежда за нея. По-скоро ще сътвори някоя простотия, това очаквам.
Да, така мисля и аз.

# 636
Ще пораснеш, Бебе и ти Меган Joy

Жената един ден преди това изгуби мъжа си, човекът и е бил достатъчно сериозна опора.
Алексчето е млада, освен това имаше нужда от отдушник за всичко, което и е причинявал мъжленцето и, тая кокошка в къщата и дойде точно навреме. Втора Керъл се очертава  Heart Eyes

Лате напълно съм съгласна с трактовката на пацифизма на Морган,
същинско превъплъщение на хуманизма на Андрея, която по същите причини не видя сметката на Губи.

Тръпна да видя с коя ще го свалят с Мишончето или с Керъл. Предположения?  Whistling

# 637

Тръпна да видя с коя ще го свалят с Мишончето или с Керъл. Предположения?  Whistling
Никакви. Единак го виждам.

# 638
  • London

Никакви. Единак го виждам.
Чак пък да го свалят! То любов не е имало 100 века. Няма ли по-добри предложения?

# 639
  • София
Според мен кметицата беше доста адекватна. Загуби мъжът си и синът си, всичко в което е вярвала буквално се срина за няколко дни. И все пак бе достатъчно съобразителна, за да прецени, че само ще е в тежест и остави на отраканите и калени в битките хора да споемат инициативата.  Peace

# 640
По-добри предложения за Морган ли?
В комикса не е като да няма секс, в сериала са по-срамежливи.

# 641
По-добри предложения за Морган ли?
В комикса не е като да няма секс, в сериала са по-срамежливи.
Морган има ли го в комикса?

# 642
# 643
  • London
Повече коса има Wink

# 644
  • София
Ако ще събират Морган с някого, то най-вероятно ще е именно с Керъл, знаем че противоположностите се привличат.  Laughing А и вече на няколко пъти така да се каже ги 'сблъскаха' това не е случайно според мен. Интересно ми е при един такъв хипотетичен сюжет кой кого ще промени... Според мен бих се допълвали много добре.
Обаче забелязвате ли, че от известно време насам (края на предния сезон и началото на този) Даръл сякаш излиза малко от водещите събития и вместо него на преден план излезна Керъл. Преди бяха Рик и Даръл, двамата големи любимци на масата народ, но изведнъж сякаш плоскостта се промени и все повече и повече издигат образа на Керъл. Не знам дали това е целенасочено търсен ефект и ако е така защо? Или е просто съвпадение, а може и аз си въобразявам нещо.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт