The Walking Dead - 15

• 35 188
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
О, разкошна беше Александра като хвана ножицата, да, да! Абе всички бяха разкошни.

# 616
Отказът на кметицата беше изключително смислен, по-добре да се скатае, отколкото да ангажира хора като Маги да я пазят

# 617
  • София
Смислен беше, да. И моментът беше чуден точно заради демонстрираната от нея ... висота (?!), граничеща с леко високомерие в първите ни срещи с нея. Аз лично някак очаквах да е по-...бойна, а Александра да се скрие.

И май пропуснах да напиша, но не смятам, че Керъл се кефи да убива. Даже хич.

# 618

И май пропуснах да напиша, но не смятам, че Керъл се кефи да убива. Даже хич.

Естествено. Просто е най-трезвомислеща и осъзнава, че на плещите си носи отговорност за по-слабите(след като някога бе една от тях).

А можеше да си просто ПуцЮ  Crossing Arms

# 619
  • София
Кой е лисугера?

# 620
Нали не мислиш, че не го обмислях?  hahaha Как добре ме познаваш. Но все пак!

Искам някой да награди Мелиса за тая ѝ роля, честно.

Кметицата си е трезвомислещ човек, и практично мислещ в случая, което е още по-ценно.

# 621
Кметицата си е трезвомислещ човек, и практично мислещ в случая, което е още по-ценно.

Но това не я прави по-малко мишка. Mr. Green

# 622
А каква трябваше да я направи нападението - Лъвица? Сто пъти обясниха, че от началото на Апокалипсиса тия хора си живеят зад стените. Без притеснения, без зомбита и съответно без Умения. Ха, сега да си припомним какви бяха Маги, Ейми и най-вече Каръл в началото. Точно Каръл, която едва ли не беше в тежест се превърна в машина, така че има надежда...

# 623
  • София
А, не бих нарекла кметицата мишка. В никакъв случай. Очаквах да е по-агресивна просто...

# 624
И аз не бих я нарекла мишка. Защо мишка? Съвсем разумно -- няма умения да се бие, само ще пречи, ако влезе.

# 625

Залагам, че са били затворени в една и съща психиатрична клиника вълците Simple Smile

Joy
Ама може да се окажеш права  newsm78 Доста са изперкали. То бива да луднеш от такъв апокалипсис, ама баш така.

Русата фризьорка с ножицата много ми хареса. Истински оцеляващ. Ще излезе човек от нея. Децата и са все още пикльовци, но дано се оправят.
Всички тия кифли в таз Александрия да започнат едни хубави тренировки. Толкова зомбита има. Ще се ошлайфат. АКо не иска-да се подчиняват на тийм Рик или по-добре да мрат.  Twisted Evil
Усещам нещо гнило в кметицата. Ще става нещо. Може да перкуляса. Ще видим.

# 626
Да добавя, че и Морган го разбирам. За него все още живота е ценност. Той е единак, ефективно се справя с Ходещите, но за да оцелее предпочита да нарани, а не да убие човек. Не е живял в група, не се е привързвал към приятели, не ги е губил. Липсва му "стадна идентификация".

# 627
То бива да луднеш от такъв апокалипсис, ама баш така.

О, баш така се лудва. Няма кой да ти попречи да кълцаш, падат задръжки рязко и завинаги.

Да добавя, че и Морган го разбирам. За него все още живота е ценност. Той е единак, ефективно се справя с Ходещите, но за да оцелее предпочита да нарани, а не да убие човек. Не е живял в група, не се е привързвал към приятели, не ги е губил. Липсва му "стадна идентификация".

Аз не го разбирах, но мерси за другата гледна точка. Което обаче не ми пречи да мисля, че трябва бързичко да се осефери, защото и човеците са заплаха. Което той знае, след като посрещна Рик и Мишон с изстрели едно време. Чакаме да видим кой му е показал Хуманния Път.

# 628
То бива да луднеш от такъв апокалипсис, ама баш така.

О, баш така се лудва. Няма кой да ти попречи да кълцаш, падат задръжки рязко и завинаги.

Аз не го разбирах, но мерси за другата гледна точка. Което обаче не ми пречи да мисля, че трябва бързичко да се осефери, защото и човеците са заплаха. Което той знае, след като посрещна Рик и Мишон с изстрели едно време. Чакаме да видим кой му е показал Хуманния Път.

Честно казано след снощния епизод, пък и някой други моменти, не намирам разлика между зомбита и оцелелите хора.  Mr. Green
Ще видим Морган защо така е изперкал. За него важи поговорката - "Пътят към ада е постлан с добри намерения"

# 629
На мен ми стана много мъчно за Керъл като се разплака. Аха да ревна и аз и то двата пъти.

Честно казано след снощния епизод, пък и някой други моменти, не намирам разлика между зомбита и оцелелите хора.  Mr. Green

Хората са много по- опасни от ходещите. Могат да ти устроят капан, да се правят на месии /Губи/, за да те заблудят, да стрелят, а и тичат по- бързо.

Общи условия

Активация на акаунт