The Walking Dead - 15

• 35 219
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Да, сцената в която се разминаха Морган и Керъл беше страхотна, както и когато им екзекутира пленника. Диалог ще ми водят с него, тряс, прас и приключи диалога. Mr. Green

# 601
A, само мен ли ме притесни малката, JSS-рисуваща дрисла, дето Карл (damn it, Carl!) я прекъсна, а тя каза нещо от сорта на "There are too many blind spots, that's how we are able to..." YOU WERE ABLE TO WHAT??? DAMN IT, CARL! (Истеричен момент No1)
Екзакли! Ху ар Ю?

И аз си помислих нещо такова. Но дали няма предвид, че просто се измъкват, чрез тия слаби места. Тя и още някой друг.
Тъпо е да напуска, не я разбирам. Какво има навън?  newsm78

# 602
Нали и тя, и Карл излизаха през въпросните блайнд спотс.

# 603
Да, също и Карл. Сетих се. Благодаря Пуцбърг  Grinning
Не мисля, че има нещо общо с вълците. Та ония само да видят човек го убиват или го зомбират. Откачени са. И заради глупавия Морган сега ще доведат Неган  newsm44

# 604
Гласът на разума  Heart Eyes
Нали и тя, и Карл излизаха през въпросните блайнд спотс.

# 605
 Mr. Green Тоя сериал го гледам концентрирано, пък и тя има доста жива мимика.

# 606
  • София
Няма връзка девойчето с вълците.
С намирането на раницата стана ясно как са разбрали за Александрия.
Залагам, че са били затворени в една и съща психиатрична клиника вълците Simple Smile

# 607
Няма връзка девойчето с вълците.
С намирането на раницата стана ясно как са разбрали за Александрия.
Залагам, че са били затворени в една и съща психиатрична клиника вълците Simple Smile
Когато им устроиха капана в миналия сезон тогава Арон си загуби раницата нали?

# 608
  • Ænima/Albuquerque
Чантата остана в колата, доколкото си спомням.

# 609
Много, много мъчно ми стана за Арън като си видя раницата, много.  Cry

# 610
Много, много мъчно ми стана за Арън като си видя раницата, много.  Cry

Щоо? Я виж как си се върна при Арънчо. Само да са му свили последната намерена табелка!  Twisted Evil

# 611
Ми щот виж как плака, като разбра ужасяващата си отговорност за станалото. Жалостива съм, остаи ма на мира!  Crossing Arms

# 612
  • Ænima/Albuquerque
Лисугерскиииии!  smile3532

# 613
# 614
  • София
На мен ми стана мъчно за всички (е, не и за фирата домакини дето беше ясна изначално). Обаче отново ми се потвърди усещането, че първоначалните ни впечатления не трябва да са водещи в това кой ще оцелее и кой - не. Сцената с ножичката за подстригване беше чудна, също както отказът на шефката да влезе в боя (забравих и името).

А в пацифизма на Морган има нещо, което ще се разкрива за зрителите до финала през пролетта, та не се притеснявам, че не ги утрепа сите.

Обичам да гледам Рик и Арбалета, кофти ми е като ги няма, но в тази серия не бяха необходими.

Общи условия

Активация на акаунт