The Walking Dead - 15

• 35 288
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Малко по-земен рейтинг, но пак е много силен.
Правете сметка, това е 6 сезон, а има такъв чудовищен рейтинг. Освен това е жанров сериал.
Който и ден да го сложат ще мачка или ще е в топ 3. Миналата година се съревноваше успешно с американския футбол.
Има и друго, може да има леко пренасищане, защото имаше много малко време между спин-офа и оригинала, а това също влияе.

Иначе едва вчера гледах. Уникална серия, много съм доволен.  bowuu
Интересно наистина кой идиот наду сирената. Тамън си мислех, че най-накрая ще направят нещо важно напълно успешно и стана белята. Според мен са или вълците или оня тюфлек, отчето.
Керъл е като някакъв сив кардинал и може би най-важната фигура в групата след Рик. Морган засега добре се вписва, Рик си го харесва, дано се сработят и да не се обърнат един срещу друг.

# 496
  • София
От някакво време си мисля, ама все забравям да пиша - каква би им била печалбата, ако вълците са надули сирената? Ясно е, че хорди има. Освен това, това не е единствената хорда в района - нали помните онова поле покрай което минаха, когато бяха жадни. Защото как самите те биха се опазили от стадото, трепайки се с групата от Александрия.
За мен остава отчето - той при всичко, което видя остава най-неадекватен.

# 497
  • London
Взех да си мисля че Вълците са нападнали и сирената може да е зов за помощ от нашите. Може да я спрат след 3 мин.

# 498
Скрит текст:

О не  Joy Представям си мистър Бийн в този сериал и се напикавам  Joy

# 499
 smile3532

Моля! Хорда. Орда.

Ване, вълците не са много с акъла си, па и нали контролират техните си зомбита с музика. Може да са решили, че и тия ще проконтролират така.  Mr. Green

# 500
  • София
Пуцо, нии циганите на Х говорим, особено русите Simple Smile

# 501
Прекалено сте образована, драга.  Mr. Green

Начи, фейса ме бомби непрекъснато, та ето малко цитати от Ейбрахам, дет Нела не го знае. На, Нело, да са научиш!  hahaha

# 502
  • София
Знам го като Рижко, ама не ме кефи , откак отвлече Глен и Маги от църквата, за да води онзи, на който също не знам името някъде си.

# 503
  • Ænima/Albuquerque
откак отвлече Глен и Маги от църквата, за да води онзи, на който също не знам името някъде си.

Загуби ме.  hahaha

# 504
  • София
Нали бяха в една църква по едно време, където срещнаха попа-откачалка, и се разделиха - тоя рижавия принуди Глен и Маги да тръгнат с него, за да води странната прическа да търсил лек.

# 505
  • Ænima/Albuquerque
Ахахахаха, да, да. Юджийн е странната прическа.  hahaha

# 506
  • София
Ко? Не искам три пъти да го разказваш, ама... не те разбрах Simple Smile

# 507
А попът как се казва? newsm78

# 508
  • София
тъпото падре мисля, че му отива!

# 509