The Walking Dead - 15

• 35 241
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Ænima/Albuquerque
Просто припадам, колко са неподготвени тия. И утопия седнали да градят. А, Диана я очаквам да си тегли куршума.

Аз си помислих, че малката им е помогнала на тия.
Снимките от раницата на оня не бяха ли правени отвътре, бяха снимани посред бял ден.
Няма как да стане без някой да види, че има чужд човек.

Сиско, с тия снимки Арън (?) докара нашите в Александрия, не помниш ли, че им ги показа? Аз на тоя момент се притесних за гаджето му, да не би да е бил навън и да са го убили вълците, ама той се оказа в операционната, при обречената на сигурна смърт.
Иначе малката я заподозрях в момента, в който Карл я прекъсна насред СУПЕРВАЖНОТО изречение.

# 571
Аз си помислих, че малката им е помогнала на тия.
Снимките от раницата на оня не бяха ли правени отвътре, бяха снимани посред бял ден.
Няма как да стане без някой да види, че има чужд човек.
На мен също това ми мина през ума. Малката нали все бягаше в гората, нищо чудно да са се намерили.

# 572
И аз го харесАх тоя Спенсър. Късно.  hahaha

Кой е Спенсър, бе? Синът на кметицата ли? Тоя па, смятай го колко е зле, не можа да спре клаксона 100000 часа, докато Морган успее да се върне от майната си и да я свърши тази работа за 2 секунди. ooooh!

# 573
  • Ænima/Albuquerque
Не знам чий син е, ама беше секси със снайпер.  hahaha
Освен тва, Бебе, в негова защита, вратата му беше затисната!

Бирата ми свършИ.

# 574
И аз го харесАх тоя Спенсър. Късно.  hahaha

Кой е Спенсър, бе? Синът на кметицата ли? Тоя па, смятай го колко е зле, не можа да спре клаксона 100000 часа, докато Морган успее да се върне от майната си и да я свърши тази работа за 2 секунди. ooooh!
Ми страх го е. Треперят му гащите. Досега се е разкарвал с автомата, правил се е на мъж, ама сега като трябва да се действа е се на..а.

# 575
  • МАРС
Сетих се, глей хората как помнят. ooooh!
Аз помислих, че ги намери в раницата на някой от нападателите.
Начи, Сарк, последното ти изречение най ме притесни.

# 576
Да, на Диана е син. Хубав си е, да, още от One Tree Hill го харесвам. Heart Eyes Бе, заседнала, ти ако си нахъсан, с все пантите ще я изкъртиш тая врата. На Рик възлюбената как я изкорми онаА с фризьорската ножичка, подплатена с много злоба. Mr. Green Много хубав момент. Heart Eyes

A, само мен ли ме притесни малката, JSS-рисуваща дрисла, дето Карл (damn it, Carl!) я прекъсна, а тя каза нещо от сорта на "There are too many blind spots, that's how we are able to..." YOU WERE ABLE TO WHAT??? DAMN IT, CARL! (Истеричен момент No1)

Тука дали не ставаше въпрос за това, че заради слепите точки са успявали да се измъкнат незабелязано навън (първо тя, после заедно с Карл). Аз така го разбрах.

# 577
  • Ænima/Albuquerque
Начи, Сарк, последното ти изречение най ме притесни.

Кое тва, Сиско, за малката ли? Ами то, малко късно. Тя и си замина...  Tired

Тука дали не ставаше въпрос за това, че заради слепите точки са успявали да се измъкнат незабелязано навън (първо тя, после заедно с Карл). Аз така го разбрах.

Карл като я прекъсна, сега #КАКДАЗНАЕМ!?  Crossing Arms

# 578
Да мре Карл! Mr. Green Twisted Evil

# 579
  • Ænima/Albuquerque
Амин.

Ох, Морган е толкова любезен, че... doh

Я! Фокс цензурирали черва!

# 580
Амин.

Ох, Морган е толкова любезен, че... doh

Я! Фокс цензурирали черва!
На кой червата? Най-големия мъж в Александрия е Каръл.

# 581
  • МАРС
Да бяха цензурирали и оная дето папкаше сурова костенурка, че ще ми трябва ботокс да се оправя от бърченето докато я гледах.

# 582
Ах, гледайте к'во става. Heart Eyes

Скрит текст:

Морган да влиза в час вече. Толкова го чакахме да се появи, не може да е толкова неадекватен спрямо ситуацията. Stop

# 583
  • Ænima/Albuquerque
На някакъв умрял на земята, когато Морган изкъшка вълците. Костенурката не видях.

Зомбитата са ми много важни, зомбитата! Искам да видя с това как ще се оправят, лудите излезнаха лесни, особено с толкова малоумници-жертви в Александрия.

# 584
  • МАРС
Замина тя Александрията, сега като цъфнат и зомбитата, и тия дето хартисаха ще заминат.
Пък нашите пак ще хванат къра.

Общи условия

Активация на акаунт