Пелени и гащички за многократна употреба - 17

• 136 982
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Отговарям с уговорката, че отговорите не знам дали са актуални за новородено.
1. Bambino Mio - горните гащички мога ли да ги ползвам с подложките на Disana 40 /40 см
Всякакви подложки можеш да ползваш с БМ. Имам от тези подложки, сгъвах ги преди на 4, като бяха по-малки. Предполагам знаеш, че при кавър гащите трябва да слагаш поларени или еднократни подложки, ако искаш да държиш сухо бебешкото дупе.
2.Пелените на Disana тези който са вътрешни от органичен памук  и приличат на гащички могат ли да се ползват с друг вид непромокаеми гащи  примерно на  Little Lamb кавърите .Ще ми трябва ли снапи ? Имам такива вътрешни гащи и най-много ги ползвах с кавърите на Бамбино Мио. Номер 1 кавъри на ЛЛ мисля, че ще са малки за да покрият добре вътрешна пелена дисана. Не ти трябва снапи, дисанките си имат лепенки.
3.FuzziBunz добри ли са като джобове ?и стават ли за новородено ?отвътре държат ли сухо ?- нямам опит с тази марка
4.Да си взема ли няколко всичко в едно за през нощта ? Имам TotsBots EasyFit V4 и никога май не съм ги ползвала за нощни. Единственото улеснение, че не се разпадат когато се опитвам да го обуя на непослушните вече момчета. Но за малки бебчета, които не се въртят при преобуване този довод отпада.

# 181
  • Варна
Ние с FuzzyBunz не можахме да се сработим - така и не успях да регулирам ластиците и всеки път протичат. Освен това са тесни и не могат да се ползват с кой знае колко от подложките, които имам. Единствено влизат тънките на ЛЛ, но те не могат да поемат много течност.
От all-in-one имам Totsbots и pop-in - първите съм ги ползвала за нощни в началото, а вторите не ги ползвам с оригиналните им части, а с конопена и бамбукова подложки за нощни (само като кавър).

# 182
Аз не мога да отговоря на нито един от въпросите, защото не съм ползвала никоя от описаните пелени, освен кавърите на БМ - стават за ползване с каквито подложки имаш/искаш.
При моето бебе обаче кавърите на БМ бяха дълбоки и пречеха на пъпчето.
Ако искаш да пробваш всичко в едно, си вземи една пелена. Аз не бих купувала специално за нощни. Джобовете вършат чудесна работа с допълнителни подложки.

# 183
Благодаря ви момичета .fiona ти си златна Simple Smile
 Мисля да поръчам няколко неща за  началото ,а после да допълвам .
Примерно
 3 бр  Bambino Mio  могат да се поръчват и без подложки ,а да ползвам тези на Disana .Предполагам трябва да си взема и ''сухи подложки '' спрях се на TotsBots  от полар който са .
1 бр  Blueberry One Size Deluxe Pocket  тип джоб
1 бр  Little Lamb One Size Nappy WS тип джоб
1 бр TotsBots EasyFit V4 всичко в едно
2 бр  Disana Nappy Pants natural който мисля да ползвам без горни гащички с подложките Disana   и да сменям веднага  или да ползвам с кавъра на бамбино мио
3 бр Baby Wizard пак са без подложки и мога да ползвам тези на Easy peasy , който имам предполагам и на Disana ако не правят много голямо дупето
 Предполагам трябва да си взема и дезинфектанта Bambino Mio  Miofresh.Става ли за всички пелени ?
Био препаратите за пране с ядки /за бебе/ подходящи ли са за пелени ?или да си взема перилния препарат на бамбино мио ?

# 184
Blueberry One Size Deluxe Pocket са големи за новородено! Аз взех Блубери Мини Делукс, дъщеричката ми е на почти 4 месеца, 5.600кг и все още ползваме тях!
Blueberry All in One  имат копченце за пъпчето, но при нас бяха широки около крачетата. Въпреки това не сме имали теч! Сухи подложки ползваме на Little Lamb.
Blueberry Mini Deluxe Pocket ползвам с бамбукови и конопени подложки и изкарва и по 4 часа без смяна нощно време. Аз лично предпочетох тях и затова бързо приключих с БМ.
Пера с дезинфектанта и праха за пране на БМ.

# 185
pussycat от къде са Blueberry Mini Deluxe Pocket  ,защото в бг сайтовете не открих ,а от чужбина не искам да купувам ,че пак да не объркам нещо или пък поръчката ми да дойде след 3 месеца .
Всъщност не знам дали ще ползвам многократните от първия месец ,че най вероятно ще съм доста ошашкана за това съм си взела и био разградими  еднократни пелени  Nature Babycare поне за първия месец .

# 186
тук се опитах набързо да покажа разликите във видовете пелени които ползвам и размерите.
Аз купих пелените от Англия. Доставиха ми ги за една седмица. Не мисля че е объркващо или ужасно скъпо, а и доставката излезе 3 лв. Ако решиш да поръчваш и имаш нужда от помощ, бих могла да помогна. Прецени си добре какво искаш да купиш. После винаги можеш да поръчаш допълнително бройки. Въпрос на вътрешно усещане и предпочитание е какво да ползваш. А това ще го разбереш след като се роди бебчето.
Аз сгреших и купих доста пелени и 4бр. гащички на бамбино мио, а после не ми хареса че са много обемни и останах само с блубери мини. Поръчах си допълнително бройки и сега съм само с тях. А другите си стоят така и не ги ползвам. Верно, по-евтино е и ако цената е от значение, прифолди и гащички е отличен вариант. Затова по-добре изчакай и пробвай и после си допълни бройките.

# 187
  • София
Уж вече се води, че не съм новак в ползването на многократни пелени и днес ми влезе муха в главата, че не ги пера правилно.. Пускам всичко на 60 градуса, днес допоръчвах подложки и няколко горни гащи и за гащите видях 30, както и за една пелена джоб.. До сега сме ползвали основно китайски джобове и имаме и на тотс ботс вътрешни гащи и кавъри, ама.. дали трябва да се съобразя с написаното на етикетите?  newsm78

# 188
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Много мами перат всико на 60 и нямат проблем.Аз да си призная не смея някой неща да ги пускам на повече от 40-50. С горните гащи, най-вече китайските, има риск да се деламинират, но с тях си е на късмет без значение от температурата.

# 189
Поръчах вече  дано да му пасват Simple Smile
3 бр Blueberry Mini Deluxe Pocket
5 бр Tots Bots Easyfit V4 всичко в едно   в момента са на 40 процента промоция
3 бр  Bambino Mio  размер 1 без подложките ще ползвам тези на Дисана

# 190
Вече три месеца ползвам такива гащички и така и не успях да спра протичането от врме на врме, а през нощта е ужас. Дотолкова, че слагам еднократен, иначе сменям не само неговите дрехи,ами и чаршафи.

# 191
Какви такива гащички?

# 192
Някои опитвал ли е Blueberry Capri Diaper Covers който е за новородено ? И ще мога ли да го ползвам с памучните прифолди на Дисана ?

# 193
Какви такива гащички?

Сори, многократни пелени имах предвид Simple Smile

# 194
Да, разбрах, а аз имах предвид какви точно са пелените.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт