Пелени и гащички за многократна употреба - 17

• 136 974
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте!Доста четох за многократните.Но сега съм се замислила за финансовата част.Дъщеря ми е на 1г и 1м. Правим опити за гърне , но не ни се получават нещата.Според вас дали си струва да купувам на този етап многократни.Намерила съм си две мамчета, от които мога да си взема втора ръка 14 пелени за 135 лв.Пелените са 7 Тотс Нотс и 7 Ез.

# 166
АКо детето ще продължи да носи пелени, вероятно е удачно Simple Smile Но ако мислите за махането им, лично аз не бих купила всичките бройки, а само няколко. Като целта би била приучаване на гърнето. В периода преди да махнем дневните пелени, много се радвах, че имам многократни за ползване.

# 167
  • Ruse, Bulgaria
Четох, четох и не намерих коментари ЗА и ПРОТИВ Ез бейби.Сега имат промоция и ми се иска, ако повече са плюсовете да я хвана.Надявам се да получа отговори.  bouquetБлагодаря ви.

# 168
  • София
Ez Baby са китайчета, търговецът е коректен,  аз съм доволна от китайчетата като цяло. Уголемени са малко и е добре детето да понатрупа маса (6-7 кг, макар че то и от сруктурата да зависи),за да се ползват успешно.

# 169
Ez Baby са китайски пелени в ниския ценови диапазон и като такива си имат своите рискове от протичане или кожни реакции, с дъщеря ми не сме имали проблеми при ползването им, но крайното решение е ваше, тихомира1 .

# 170
И при нас Ез бейби си вършиха добре работата. Мокриха около крачето съвсем леко, когато явно не са били по мярка.

# 171
Здрaвейте,вече съм в 45 дневен болничен в очaквaне нa бебето.Ориентирaлa съм се към многокрaтните пеленки ,но не съм купувaлa още нищо.Кaто по случaи зaминaвaнето ми ми подaрихa тортa от пелени ,които всъщност сa подложки.Подложки от сбит пaмук рaзмери 40/40 нa Disana 16 бр които се сгъвaт и конопени подложки Easy peasy 34/12
 6 бр .Искa ми се дa ползвaм джоб кaто го ползвaм и кaто кaвър /слaгaики подложкaтa към дупето нa бебето ,a не в джобa/и кaто нормaлен джоб.Бих предпочелa джобa дa е един рaзмер ,който дa се нaглaся с копчетa и вътрешносттa
 дa е нещо което държи сухо нa дупето .Aко можете дa ми препоръчaте някоя мaркa която би билa подходящa зa тези подложки.Другият ми въпрос е броят нa подложките ще ми стигне ли? Или трябвa дa купя още.Със сушилня съм.

# 172
Ако споделиш какъв ти е бюджетът приблизително, ще ни е по-лесно да ти препоръчаме нещо.

# 173
Между 300-400 кaто мисля дa вземa 10 - 15 бр зa в нaчaлото.Блaгодaря зa бързия отлик.

# 174
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Моето мнение е, че не е много удачно да се доверяваш изцяло на джовобе, защото (отново повтарям, че това си е мое впечатление) според мен те не са добър избор за нощна пелена.

Аз бих ти препоръчала да си наемеш един тестов пакет и да видиш какво ще ви пасне на дупето.  Peace

# 175
Не бих взела ползвани пелени дори за проба просто от самата мисъл ми е гадно ,а чета ,че тези пакети се дезинфекцират и се дават т.е. не са новички .Ориентирала съм се към джоб ,защото пелените тип всичко в едно съм ги виждала на живо поне поп ин и ми се струват огромни като някоя мравка става дупето ,а и вече имам подложки, който при пелените всичко в едно са неизползваеми .Системата от два чифта гащи външни и вътрешни ми се струва много тегава , а ако са вълнени външните гащи си е чист тормоз Simple Smile .
Благодаря ви много за съветите

# 176
  • Варна
Аз ползвам от всички варианти и също най-много ми допадат джобовете. За нощни ползвам с повече подложки и нямам течове от доста време. Само че пак дупето става големичко. Аз ползвам джобове на Little lamb и Baby Wizard, доволна съм и от двете маркш. Little lamb ми се струват големички и не са подходящи за новородено, даже ако не се лъжа ги дават от 4,5 кг. Но са много мекички Simple Smile
Колкото до подложките - като почнеш да ги използваш, ще прецениш дали ти трябват повече. Аз ти препоръчвам да си вземеш още конопени (ако решиш да купуваш допълнително) и тензух, с който да ги увиваш, за да попиват повече и по-добре.

# 177
Аз също имам и ползвам джобове и всичко в едно. За нощни при нас всичко в едно е добър вариант, но когато нямам от тях, слагам 2 подложки бамбук/памук+коноп в един джоб и си изкарва спокойно и без течове 4 часа между кърменията.

# 178
Ekaterina93, аз също не исках да вземам тестов комплект. Просто постепенно започнах да купувам от различни видове, докато ползвахме еднократни. Много бързо минахме на МП. Започнах около 5тия-6тия месец на децата (май бяха около 5-6 кг).
Джобове имам ЛЛ, Бъм Джиниъс и наскоро взех два Ез бейби (прави сте, пропускат страшно много-сравнявам с джобове Бъм Джиниъс, напълнение по един и същ начин). От всичките ни пелени, на джобовете на ЛЛ първи им се повреди ламинираната страна и започнаха да пропускат яко. По етикет трябва да се перат на 30 градуса, но аз ги пера с всички останали на 60. Сигурно е поради това, но няма как да пусна 2 пелени отделно. Иначе, да, това са най-мекичките пелени, които имаме.

Имаме и поп-ин и няколко вида кавъри, и ол-ин. Според мен най-малко е дупето на бебетата с кавърите на бамбино мио+ подложки или тензух. Но те не са  one size. А подложките можеш да си ги ползваш спокойно и с кавъри, не е задължително с джобове само. Първият размер на кавърите на Литъл Ламб са много малки, по-малки са от Бамбино Мио и мисля, че биха били подходящи и за новородено.

Освен това се сещам и друго- ти тестовия комплект може да не го ползваш, а само да го наемеш, за да разгледаш подробно различни видове пелени. За съжаление в магазин, на живо, ги няма и понякога очакванията се разминават с действителността.

# 179
Здравейте  благодаря ви за помощта имам още няколко въпроса .
1. Bambino Mio - горните гащички мога ли да ги ползвам с подложките на Disana 40 /40 см
2.Пелените на Disana тези който са вътрешни от органичен памук  и приличат на гащички могат ли да се ползват с друг вид непромокаеми гащи  примерно на  Little Lamb кавърите .Ще ми трябва ли снапи ?
3.FuzziBunz добри ли са като джобове ?и стават ли за новородено ?отвътре държат ли сухо ?
4.Да си взема ли няколко всичко в едно за през нощта ?

Общи условия

Активация на акаунт