Мисля, че за човек незапознат с материята, консултацията с юрист е силно препоръчителна - аз не бих я пропуснала, а за хора като Атанас и Светлето е просто задължителна - в случай, че трябва да им се изясняват някои клаузи, които едва ли биха им говорили нещо, но за промяна някаква в договора и дума не може да става - да. Не и за редови, простосмъртни участници.
В двата формата, в които съм участвала, отидох единствено за да се забавлявам! Струваше ми основно много време, но имам свободно такова. Доста средства и за тоалети, защото нищо не осигуряваха; за таксита, за да съм на време на места, които ми обявяват половин час преди да съм там задължително в уречения час, където следва размотаване и чакане, щото никой никого не е организирал. Първия формат беше преди много, много години и дори нямаше договори или заплащане. Затова пък получих 2-ра награда. А във втория имаше заплащане, което преди да бъде обявена реалната сума, срещу която се подписах, на думи беше разтеглено до много приятни размери. Също така значимостта ни се преекспонираше многократно и някои дори повярваха, че и сами си повярваха

Беше си кастинг, за който ми плащаха по 15 лева на снимачен ден, отделно трябваше да си направя сама портфолиото, за което се бях набутала доста. И чаках да ми звънят по телефона. Някой път снимките бяха през седмицата и трябваше да отсъствам от даскало. Туй е било през далечната 2002-2003 година.
) - и аз съм минала през две, ама за щастие без да ме женят
... ми, солидна доза приключенски дух, или отчаяние си трябва. Аз не бих.