Женени от пръв поглед - 4

• 53 605
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
И поради що ги отказа? Не бяха достатъчно богати ли? Тя любовта щеше да дойде..../според Popule/
Ми какво да ти кажа, с единият се познаваме от началното училище...най-умното момче на класа. Стана успешен и наистина е милионер,без да парадира с това. През годините само той ми е предлагал няколко пъти. Ама тя любовта и тръпка иска и някои други неща..... абе при мен за 20 години към него не дойде, ма може само аз да съм такава-повредена.

# 181
Дори и след толкова обсъждания се доказва, че може да се чуе нещо ново
Даже вече си мисля, че разочарованието на Георги идва от там, че очакванията за предаването му са били съвсем други - да му е интересно, вълнуващо, забавно, секс и т.н., пък като е разбрал, че трябва да се влюбва, да спечелва жена си, да планира съвместен живот и желанието му се е изпарило.
Права си като се замисля. Някой помни ли съдържанието на анонсите за кастинга преди предаването?
Аз помня, даже бях влязла на сайта да видя какво има да се попълва, но беше един чаршаф...! Та анонса горе долу гласеше: "Самотни ли сте? Опитвали ли сте безуспешно да откриете своята половинка? Ако сте... Запишете се на кастинг на еди-кой-си сайт". Доста постно и нищо не се разбираше, мислех, че на сайта ще има повече инфо, но такава нямаше и натиснах хикса!
Значи Станислава ще се окаже права. Подвел се е Георги.

# 182
ssiillvvyy - уважавам мнението ти. Не съм искала да те обидя - всеки трябва да живее живота си точно така, както той го разбира, за да бъде щастлив. Просто останах с грешно впечатление от поста ти - все едно това, което съм подчертала е нещо ужасно  Peace

О, в никакъв случай не съм се обидила! Само се доизяснихме! Hug Peace

Да се връщаме на Г-тата, А-тата  и С-тата! Mr. Green

polombra  - сигурно е така, защото и Светлана каза в едно интервю, че тя се записала на кастинг като мислела, че ще е само някаква игра, в която ще им търсят партньори, пък после се оказало, че трябва да се женят наистина и дори няма да видят младоженеца преди самата сватба - тогава отказала да подпише договора и си тръгнала, но на другия ден размислила и се съгласила!

# 183
И поради що ги отказа? Не бяха достатъчно богати ли? Тя любовта щеше да дойде..../според Popule/
Ми какво да ти кажа, с единият се познаваме от началното училище...най-умното момче на класа. Стана успешен и наистина е милионер,без да парадира с това. През годините само той ми е предлагал няколко пъти. Ама тя любовта и тръпка иска и някои други неща..... абе при мен за 20 години към него не дойде, ма може само аз да съм такава-повредена.

RESPECT

# 184
  • София
ssiillvvyy - уважавам мнението ти. Не съм искала да те обидя - всеки трябва да живее живота си точно така, както той го разбира, за да бъде щастлив. Просто останах с грешно впечатление от поста ти - все едно това, което съм подчертала е нещо ужасно  Peace

О, в никакъв случай не съм се обидила! Само се доизяснихме! Hug Peace

Да се връщаме на Г-тата, А-тата  и С-тата! Mr. Green

Съгласна  Hug Hug Hug Hug

И като стана дума, аз да си кажа - до колкото успях да опозная Георги смея да кажа, че той доста прилича на ММ. С ММ се запознахме, когато той беше на 35 г, последните години е бил сам - без жена до него, отношението му към жените е доста подобно на това на Георги - не харесва кифли, жени с корекции, татуировки и т.н. Има изисквания относно жената до него, на които сериозно държи. И ако се окажа права, то значи Георги ще бъде един чудесен съпруг за тази жена, която успее да грабне сърцето му.  Peace

# 185
...И ако се окажа права, то значи Георги ще бъде един чудесен съпруг за тази жена, която успее да грабне сърцето муPeace
Казах и аз същото, но не вярват хората...

# 186
...И ако се окажа права, то значи Георги ще бъде един чудесен съпруг за тази жена, която успее да грабне сърцето муPeace
Казах и аз същото, но не вярват хората...

И аз се присъединявам към мненията ви, но тъй като корекциите са вече факт, поне емоция да има някаква, разговор....а то едно голямо нищо не виждам аз от нея, Китайската стена направо  Thinking

# 187
Дори и след толкова обсъждания се доказва, че може да се чуе нещо ново
Даже вече си мисля, че разочарованието на Георги идва от там, че очакванията за предаването му са били съвсем други - да му е интересно, вълнуващо, забавно, секс и т.н., пък като е разбрал, че трябва да се влюбва, да спечелва жена си, да планира съвместен живот и желанието му се е изпарило.
Права си като се замисля. Някой помни ли съдържанието на анонсите за кастинга преди предаването?
Аз помня, даже бях влязла на сайта да видя какво има да се попълва, но беше един чаршаф...! Та анонса горе долу гласеше: "Самотни ли сте? Опитвали ли сте безуспешно да откриете своята половинка? Ако сте... Запишете се на кастинг на еди-кой-си сайт". Доста постно и нищо не се разбираше, мислех, че на сайта ще има повече инфо, но такава нямаше и натиснах хикса!
Значи Станислава ще се окаже права. Подвел се е Георги.

е, щом Светлана е била наясно той пък съвсем няма как да е подведен - не е малко дете,а договорите сигурно са изпипани до най-дребните детайли.  :peace А и баш Жорката не е човекът , който ще подпише нещо без да се посъветва с юрист Wink
не помня кой от участниците в ББ споменаваше  за договор от 20-тина стр.

# 188
Всеки с подходящо отношение може да е прекрасен съпруг. Ако в ръцете на един си била бодил,с подобаващо държание можеш да разцъфнеш като прекрасно цвете
 Всичко е въпрос на това да срещнеш правилния

# 189
................не помня кой от участниците в ББ споменаваше  за договор от 20-тина стр.
Всички договори за такива формати са на много страници. Обхващат дълъг период след края на формата, в който продължаваш да си обвързан с него и общо взето не дават абсолютно никакви права на участниците във формата. Те те дават по телевизора и ти трябва да си повече от доволен от това, всичко останало е за тях. Който и да е, какъвто и адвокат да го съветва(чиито съвети абсолютно се обезсмислят при подписване на договора), участника си дава гъза под наем и могат да правят с него каквото си щат. Буквално! Ако не се съобрази с това, което е подписал, ще си го съдят и ще си го оглозгат продуцентите без грам да им мигне окото.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 12:50 от Бижy

# 190
е, щом Светлана е била наясно той пък съвсем няма как да е подведен - не е малко дете,а договорите сигурно са изпипани до най-дребните детайли.  :peace А и баш Жорката не е човекът , който ще подпише нещо без да се посъветва с юрист Wink
не помня кой от участниците в ББ споменаваше  за договор от 20-тина стр.

С договора се е запознал - спор няма! Може би друго имат предвид: - записал се е на кастинга като е мислил, че ще е просто търсене на партньор - нещо като забавна игра, после са отсели участниците и в последния момент им обявяват всички подробности - тогова дали от еуфория, че някой те е избрал за нещо, дали по инерция -абе така или иначе стигнах до тука, дай да видим какво ще стане - подписваш и се впускаш в приключението. Стефан също се пошегува, че  в деня, в който са му казали, че ще има истинска сватба е бил с махмурлук, защото предишния ден му се е бил родил втория племенник.

# 191
................не помня кой от участниците в ББ споменаваше  за договор от 20-тина стр.
Всички договори за такива формати са на много страници. Обхващат дълъг период след края на формата и общо взето не дават абсолютно никакви права на участиниците във формата. Който и да е, какъвто и адвокат да го съветва(чиито съвети абсолютно се обезсмислят при подписване на договора), участника си дава гъза под наем и могат да правят с него каквото си щат. Буквално! Ако не се съобрази с това, което е подписал, ще си го съдят и ще си го оглозгат продуцентите без грам да им мигне окото.

Е, и аз това казвам  - значи са съвсем наясно в какво са се забъркали.  Peace
 Мисля, че за човек незапознат с материята, консултацията с юрист е силно  препоръчителна  - аз не бих я пропуснала, а за хора като Атанас и Светлето е просто задължителна -  в случай, че трябва  да им се изясняват някои клаузи, които едва ли биха им говорили нещо, но за промяна някаква в договора и дума не може да става - да. Не и за редови, простосмъртни участници. Laughing  

@ssiillvvyy, да - то едно е да се запишеш за кастинг, съвсем друго да подпишеш договор (даже по инерция да е Wink )

Както и да е - оттук насетне, ще ни втръсне да им гледаме муцуните по Нова Confused. Чудно ми е как още не са ги закарали при Румен Луканов? Mr. Green   

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 13:03 от Banshee

# 192
Не и за редови, простосмъртни участници. Laughing  

И аз това се чудя - тези 3 двойки с какво са привлекли внимание... newsm78 Скучновати са ми.
Или са били единствените кандидати, или пък единствените, които са успели да ги напаснат по някакъв начин...

# 193
Антония пита Атанас защо приятелите му не са го научили как да се държи с жена, то защото нея са я научили как трябва да се държи с мъж...

# 194
Понеже бях пропуснала момента с "пижаменото парти" та го гледах сега,ох майкоууу каква е таз бархетна нощница от Тониту,баба ми носеше такава ooooh! #Crazy Mr. Green,ама как може ве хора,а Насето си е пич със сатена Mr. Green и как жонглира със сока,уникалнУ tooth
Той:надявам се да ти е харесал изборът,беше мнооого труден за мен.(то това да сложиш два плода в един поднос и да ги занесеш до леглото е мнооого труден избор,някой правил ли е такова нещо през живота си Mr. Green
Тя: какво се казва в такива случаи благодаря ,мерси,моля,незнам.... ooooh! Mr. Green.Аз се чувствам като не себе си  Mr. Green

Е няма такива бисери Joy

Общи условия

Активация на акаунт