Женени от пръв поглед - 4

• 53 544
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
По-скоро в онези спамо-чат теми  за лигавене..

# 421
  • Тра-ла-ла
Хубу, де. Всяка ли жена, която качва свои снимки в профилите си, се титулова "кифла"? Вие какво качвате? Снимки на манджи?  Mr. Green

# 422
Те нищо не качват, те коментират Sunglasses

# 423
Ето я истината Simple Smile
http://www.kliuki.bg/339059/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B … B4-%D1%81-%D0%B8/
"....Зa paзлиĸa oт ocтaнaлитe двe двoйĸи – Aнтoния и Aтaнac, и Cвeтлaнa и Cтeфaн, Гepи и Гeopги бяxa eдинcтвeнитe, ĸoитo нe ycпяxa дa издъpжaт пoд eдин пoĸpив зaдължитeлнитe 5 ceдмици и тaйнo ce paздeлиxa. Te ce cъбиpaxa зaeднo caмo зa cнимĸитe нa пpeдaвaнeтo, a явнo пpeз тoвa вpeмe Гepи e cpeщнaлa нoвaтa cи любoв, зa ĸoятo ce вeнчa в Πyнтa Kaнa – Дoминиĸaнa.

http://www.kliuki.bg/339059/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B … B4-%D1%81-%D0%B8/ """
" Kaĸвo дpyгo ни ocтaвa, ocвeн дa чecтитим нa млaдoжeнцитe и дa пoжeлaeм нa пpeпaтилaтa Гepи тoзи път дeйcтвитeлнo дa e cpeщнaлa чoвeĸa зa ceбe cи, c ĸoгoтo дa пpeĸapa ocтaтъĸa oт живoтa cи.

http://www.kliuki.bg/339059/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B … B4-%D1%81-%D0%B8/
"

# 424
  • SF
"Нечуван обрат в „Женени от пръв поглед“ втрещи зрителите"

Кога успяха да се втрещят тези зрители???

# 425
Явно в момента трябва да се втрещим, а ако не, да прочетем новината 3 пъти за по-голям ефект (предполагам за това са трите еднакви линка). Simple Smile

# 426
  • SF
 Laughing Аз отворих само последния линк.
Но после обаче сме много горди, че "журналистите" преписват от форума. Laughing Кара ни да се чувстваме някак авторски.

# 427

Очакват Гери и Гецата да чакат бебе ,а тя друг намерила ...

# 428
  • Тра-ла-ла
Сигурно, ако Герито качи снимка с възрастен мъж, то на момента ще се появи жълта статия със заглавие "Дърт козел лющи Герито. Впечатлил се от шпагата й".  Пък той мъжът може да е баща/брат/чичо/брат'чед/шеф. А ще се намерят бая будали, които ще повярват и ще поцъкат с език...

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 21:23 от Джулая

# 429
Laughing Аз отворих само последния линк.
Но после обаче сме много горди, че "журналистите" преписват от форума. Laughing Кара ни да се чувстваме някак авторски.
Есме громи по стар обичай.  Grinning Пропуснах всичко от последната седмица, какво се оказа, за предаването ли работиш?
И Антонията бременна ли е, или не?  Laughing

# 430
Сигурно, ако Герито качи снимка с възрастен мъж, то на момента ще се появи жълта статия със заглавие "Дър козел лющи Герито. Впечатлил се от шпагата й".  Пък той мъжът може да е баща/брат/чичо/брат'чед/шеф. А ще се намерят бая будали, които ще повярват и ще поцъкат с език...
Крайно време да се появи снимка на двамата влюбени ,Геца и Гери гушнати.

# 431

Очакват Гери и Гецата да чакат бебе ,а тя друг намерила ...

И сега на вашето внимание  ...  търъъдъъъ-дъмммм  
Скрит текст:
предпоследните новини от Пунта Мара, предполагам?  Mr. Green

Хубу, де. Всяка ли жена, която качва свои снимки в профилите си, се титулова "кифла"? Вие какво качвате? Снимки на манджи?  Mr. Green

ми, дааа ... мусаката за вечеря, ама поръсена с пресен магданоз  Peace   Laughing брадавиците на малкия пръст на щерката, тоалетната чиния - щото си търсим умивалник и плочки в същия цвят .... такива ми ти някакви - рустик и пасторал.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 22:52 от Banshee

# 432
Моля, някой който знае, нека ми пише на лични, заедно ли са Гери и Гецата!  Praynig

# 433
Не знам заедно ли са,ама не са в студиото на Нова за интервю като другите две двойки...или и това е режисирано  Thinking може би,за да си мислим,че наистина не са заедно,пък накрая току виж само те се окажат женени  Mr. Green

# 434
Ох, нямам търпение вече за новия епизод!  Mr. Green Много дълга тази пауза!

За Светлето - я кажете подробности - от  къде съдите, че нещата не вървят и тя е останала наранена и разочарована!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт