Женени от пръв поглед - 4

• 53 558
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Сега да обобщим,има кастинг от Нова за непрофесионални актьори.Явяват се много ,отсяват 15 мъже и 15 Жени и казват за това ,че трябва да се "женят".Ако беше всичко с идеална цел ,още на кастинга щяха да пишат за какво става въпрос

# 406
Ако Есме е част от екипа, определено няма да каже финала Laughing Ама наистина ли крайният резултат само ти е интересен и важен? Thinking

Който му идва малко по един епизод на седмица, може да погледа оригинала http://www.fyi.tv/shows/married-at-first-sight
[/quote
]
Знам ,че е така ,ама едва ли е Simple Smile
Става дума за закупен лиценз на американско шоу.

# 407
Е как актьори, като в темата имаше няколко момичета, които писаха, че познават някои от участниците. Освен да им е платено да го напишат  Thinking

# 408
Мда, платиха ми... хохохо, колкото и на тез дет ги познавам. Едната лично, едната косвено. Хиляди левове, букнали сме за Доминикана след месец-два.

# 409
  • София
Е как актьори, като в темата имаше няколко момичета, които писаха, че познават някои от участниците. Освен да им е платено да го напишат  Thinking

Офф...Ами вземи, че прочети какво е писал човека, все пак.
Непрофесионални актьори. А аз познавам и доста професионални и какво от това? Смяташ, че всичко, което се пише в жълтата преса за тях е вярно ли? Thinking

# 410
Кой ли е фотографа

# 411
Боне, и да не почерпиш, а Crossing Arms Хитра лисица си. Представих си ви с Тонито как броите пачките Laughing

Popule, много добре си го чета sunman, явно просто не си разбрала коментара ми Laughing

Аз съм Blush

# 412
  • SF
Прекрасен тандем са Popule и sunman! Единият пише, другият го допълва!  bouquet И въпросите, с които ни апострофират винаги са по темата.
sunman на всяка страница ме подканя да кажа крайния резултат. newsm78 Няма да му го кажа! Наградата ще ми е да ми каже "евала".
sunman, ти знаеш ли си твоя краен резултат?

# 413
Споко ,хайде да не се караме Simple Smile
Крайният резултат е .... ,защото мача не е свършил.

# 414
  • SF
Не се караме. Аз ви се възхищавам на умението да си правите разтухата.
Би ми се искало темата да има друга атмосфера, подходяща за моите намерения, но щом като сте решили тук да освобождавате напрежение...

# 415
Разгледах профила на Гергана в Instagram и колкото  да не харесвам Жорето, ще трябва да се съглася с него, че Гергана си е типична кифла...
https://instagram.com/jerry_ggk/

кифла + дърт кисел ерген= перфектни са си един за друг.?

между другото ми казаха за Светлана и Стефан че са гаджета от години..

# 416
  • ❌❌❌
Аз пък разбрах, че Гошо и Геца са бивши съпрузи. Развели са се преди две години, след като Геца е хванала Гошо на калъп с две промискуитетни жени в семейното им ложе. Whistling

# 417
Аз пък разбрах, че Гошо и Геца са бивши съпрузи. Развели са се преди две години, след като Геца е хванала Гошо на калъп с две промискуитетни жени в семейното им ложе. Whistling

Аз пък разбрах, че е бил с двама мъжове.

# 418
То и в двата случая са си били за шведска четворка четворка. Разликата е чия кожа ще е омятана на дувара накрай...

# 419
Темата заприлича на теория на конспирацията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт