Женени от пръв поглед - 4

• 53 573
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Толкова е лесно просто да се информира човек за почивките в Доминикана, вместо да си мисли, че е равностойно на космически полет.  Laughing
-самолетен билет София- Мадрид – София около 200 евро
-летищни такси за полета Мадрид – Пунта Кана – Мадрид : 154 евро (Към 16.04.2014 г.)
-1 нощувки на база закуска в Мадрид - Best Western Mayorazgo 4*  или подобен
-трансфери аерогара – хотел – аерогара в Мадрид - 45 евро
-местни държавни такси, които се заплащат при напускане на страната
Май цената отива към 2000 евро

# 391
  • София
А, бе, хора, такива почивки се планират по-дълго от 2-3 месеца за хората със среден доход. Когато човек има цел намира начин да я постигне. Ако кастингите са били окт-ноемвр., а тя е решила и планирала още Август, да не мислите, че заради някакво шоу с неясен край ще се откаже от мечтата си. Примерно. Стига дъвкахте тая Доменикана и да смятате, че някой трябва да има спонсор, за да иде там. 2000 Евро не е непосилна сума за човек с хоход над 1500 и без семейство  Peace

# 392
Прави ли ви впечатление че Гергана все още е със сватбената снимка във фейса докато Светлана заличи всичко свързано със сватбата дори си върна старата фамилия.

# 393
  • София
А, бе, хора, такива почивки се планират по-дълго от 2-3 месеца за хората със среден доход. Когато човек има цел намира начин да я постигне. Ако кастингите са били окт-ноемвр., а тя е решила и планирала още Август, да не мислите, че заради някакво шоу с неясен край ще се откаже от мечтата си. Примерно. Стига дъвкахте тая Доменикана и да смятате, че някой трябва да има спонсор, за да иде там. 2000 Евро не е непосилна сума за човек с хоход над 1500 и без семейство  Peace

Нищо не дъвчем. Просто мразя да ме лъжат, че нещо е такова, каквото не е. Като е риалити шоу да се женят и да се опитат да стоят женени, ами да го направят като хората. А то сега какво - лъсна истината. Някой си е имал някакви планове и в тях въобще не е стоял въпросът да стои омъжен. Wink Що лъжат тогава? Да кажат, че е само шоу и да махнат думичката риалити. Просто някакви хора там решили да се покажат по телевизора и готово. Ама тогава няма да има тази гледаемост, та затова, дай да заблудим драгия зрител, че тия наистина ще ги женим и те наистина ще се опитат да останат женени...

# 394
  • София
Предаването е заснето вече, и да са женени, и да не са-не виждам проблем сама да си отиде на планираната екскурзия.
Пък може и с част от парите от предаването да го е направила. Няма никакво значение.
Все едно не може, като си във връзка, да си заминеш сам за някъде.

Аз имам някакъв проблем с темата, не ми излиза в известията, като има нови отговори, все трябва двлизам в раздел Телевизия и да я търся  newsm78

# 395
  • SF
Кастингите са били през януари. Почивката е букната преди това или по време на кастингите. Продуцентите са знаели предварително за ваканцията и ангажиментите, които участниците имат по време на излъчването на предаването са съобразени. Ако някой от съпрузите има предварително планиран личен ангажимент или служебен, за партньора му това е заварено положение. Ако иска, го приема. Ако не иска - гледаме развитието от нещата.
Тук явно едно пътуване до Доминикана се приема като нещо твърде екстравагантно. Разглеждат се оферти на агенции, копират се в темата. Никой не се сеща да калкулира джобните разходи. Моля, намерете информация колко пари са необходими на човек, ако ползва такси в Пунта Мара един път на ден. Колко са необходими, ако ползва два пъти на ден. Съответно при двама, трима и пълен капацитет от пътуващи в таксито. Разходите делят ли се между пътниците или се поемат от 1, но пък има принцип на "редуването при заплащане на такси". За какво друго човек би могъл да похарчи джобните си и на каква стойност? Аз ще потърся в Гугъл цената на фунийка сладолед, чаша фреш, магнитчета. Вие за друго сещате ли се, за да се доближим максимално точно до похарчените пари. Така тези 2000 евро ми стоят някак непълно и ме дразнят.

Последна редакция: пн, 13 апр 2015, 14:42 от Esmee

# 396
  • София
Мен не ме дразни толкова, че може би не е толкова "реалити", колкото очаквахме. Поне не събират пари от смс, че заблудения народ да гласува за любима двойка и коя накрая ще запази брака си.  Mr. Green

# 397
Наистина учудващо. Как са пропуснали да го комерсиализират това предаване.

# 398
И за какво да пуснат смс...Мацки тук рейтинг се гони

# 399
  • София
Мен не ме дразни толкова, че може би не е толкова "реалити", колкото очаквахме. Поне не събират пари от смс, че заблудения народ да гласува за любима двойка и коя накрая ще запази брака си.  Mr. Green

Мен пък ме дразни и мисля да не си губя времето с него повече. Нещата са ясни.

# 400
  • ❌❌❌
Скрит текст:
Очевидно ти се пише още, Фаина... продължавай  Grinning

Не, грешиш Flutter Всичко си казах, Т о н и... Т е а... уфффффффф ooooh! Л е а smile3560

# 401
Първо Христос Воскресе! На всички ви желая много здраве, другото сами ще си го измислите според вкусовете. На второ място изказвам мнението си по обсъжданията ви от последните дни. Очаквано е всичко “изровено" като инфо да се коментира, но мисля с темата за екскурзията издребняхте ненужно. Отделно все още съм на мнение, че нещата са си истински и участниците нямат хонорари, въпреки манипулациите с монтажите, които също са в реда на нещата. Смисълът на формата е да даде материал за размисъл и страничен поглед върху трудните за дефиниране понятия любов, брак и тн. Щом има толкова обсъждания, формата е изпълнил целта си. Аз лично ще продължа да го следя с интерес, защото нищо не ми е ясно Simple Smile Който е чел Пратчет ще ме разбере само с обяснението за "крачолите на времето". Айде стига толкоз от мен и усмихнат ви ден!

# 402
  • SF
въпреки манипулациите с монтажите, които също са в реда на нещата.

Съгласна съм, polombra.
 Хонорари нямат. А монтажите не са с цел манипулация на зрителя. Те са технически подбор на моменти от заснетото, "нарязани" от коментари и анализи на психолози, свещеник, мачмейкърите. Такъв е форматът на предаването.
Ако дадена двойка се разпадне, поради фактът, че са оженени без да се познават и без да се харесат предварително, с каква цел да лъжат зрителя, че двойката е успешна? Ако пък се запази, защо ще ни ги представят като несъвместими злодеи?
Не се чувствам лъгана, мамена, със загубено време. Страхотна работа на екипа!  На мен идеята много ми допада и влязох в тази тема, за да го споделя.

# 403
въпреки манипулациите с монтажите, които също са в реда на нещата.

Съгласна съм, polombra.
 Хонорари нямат. А монтажите не са с цел манипулация на зрителя. Те са технически подбор на моменти от заснетото, "нарязани" от коментари и анализи на психолози, свещеник, мачмейкърите. Такъв е форматът на предаването.
Ако дадена двойка се разпадне, поради фактът, че са оженени без да се познават и без да се харесат предварително, с каква цел да лъжат зрителя, че двойката е успешна? Ако пък се запази, защо ще ни ги представят като несъвместими злодеи?
Не се чувствам лъгана, мамена, със загубено време. Страхотна работа на екипа!  На мен идеята много ми допада и влязох в тази тема, за да го споделя.
Има два момента в твоето изказване ,първо пишеш като част от екипа  ,а накрая като зрител.Като смяташ ,че знаеш ,кажи крайният
резултат

# 404
Ако Есме е част от екипа, определено няма да каже финала Laughing Ама наистина ли крайният резултат само ти е интересен и важен? Thinking

Който му идва малко по един епизод на седмица, може да погледа оригинала http://www.fyi.tv/shows/married-at-first-sight

Общи условия

Активация на акаунт