Женени от пръв поглед - 4

• 53 246
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Ех,мъчно ми стана за Насето не е имал лесен живот  Tired

И на мен  Sad
Прахосъбирачки има и у Светлето, вкуса на свекито по - ми допада  Mr. Green

# 496
Скрит текст:
Скрит текст:
Р.Р. Как си намира точно обувките, то много кутии, много нещо бе  Crazy

Скрит текст:
Така с кутии хич не е практично, доста години се мъчих с десетки кутии и накрая ги разкарах и си наредих направо обувките, така ги нося много по-често и без досадно ровене. Сори за лириката, но съм вманиачена по обувки и аз като всяка кифла.

Аз не се хваля, но имам два пъти повече обувки от Гергана, и напротив, точно в кутии ми е най-удобно да ги намирам, иначе ще забравя какви имам... ooooh! Подредени са и са надписани тези, които нямат картинка на модела на кутията, в отделна стаичка и понеже скоро се надявам да се местим в друго жилище, се чудя ако там няма отделна стая къде ще си държа обувките... ooooh!

Много ми прилича на Дружба 2 мястото, на което живее Антония.

# 497
Ех,мъчно ми стана за Насето не е имал лесен живот  Tired
Никак.... То затова така се радва на всичко завалията.

# 498
Simple Smile Люлин е мястото на Антония.
Хубаво де, кутии, без кутии, обувки да има!
Гергана ще се пренася... ох, толкова е изкуствено при ГГ.

# 499
Simple Smile Люлин е мястото на Антония.

Joy

Не, че има особено голяма разлика с Дружба 2, 3, 4, 5 де... Crazy

# 500
А така ,Бона,да си дойдем на думата  hahaha

# 501
Горкия Атанас.Не му е било лесно май.Стана ми жал за него.
Дано успее с ученето и да успее и в живота.
Няма много дрехи,май няма от нищо по много.Дано А оцени какъв мил човек и честен е взела за мъж.Събра се в един куфар Confused

# 502
Разбирам ги, че им е трудно местенето. Всеки си е свикнал с неговата кочинка.

# 503
  • Плевен
Гергана е кифла та дрънка  ooooh! и даже полага усилия да изглежда такава, може би й се струва престижно  Tired
Пет пъти повтори, че има много дрехи и обувки. Все едно другите хора ходят голи. Айде бегай  Stop
За нея тва да имаш дрехи и обувки, явно е нещо невероятно  Joy

# 504
За Атанас ли казаха, че шефът му много му помагал, плащал му висшето образование и т.н.?

# 505
  • София
Горкия Атанас.Не му е било лесно май.Стана ми жал за него.
Дано успее с ученето и да успее и в живота.
Няма много дрехи,май няма от нищо по много.Дано ЖА оцени какъв мил човек и честен е взела за мъж.

И на мен много ми е мъчно за него ... дано успее, заслужава го, колкото и кусури да му намираме тук. Praynig

# 506
Харесвам Атанас! Толкова мил човек с чиста и добра душа. Имам един приятел, който е от Харманли, много ми прилича като човек на Наско, като добрина, като човечност. Толкова го обичам това момче, защото е такава рядкост да познаваш толкова чист душевно човек. Около него се чувствам някак одухотворена, по-добра и смирена.

# 507
Брей, Стефан много място освободи  Peace

# 508
Ох в Тона има толкова боклуци, че само докато гледам се почуствах задръстена. Как й е комфортно да живее така. У другите е направо голо в сравнение с Тонкини

# 509
Help Crazy Дайте линк за предаването в нета. Има шампионска лига и ще ми дръпнат "щепсела"....

Общи условия

Активация на акаунт