Женени от пръв поглед - 4

• 53 157
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Гергана според мен не е привлечена физически от Георги, затова не се получават нещата.
Просто е некултурна жена ,човекът се топи от мерак ,а тя....

Глупости!
И той ми се вижда доста хладен. Всички тези комплименти, които и прави звучат толкова заучено... Rolling Eyes
ХЕКСЕ неудовлетворените му мераци са повод за злобата към нея,как няма да му даде.Видя ли доволната физиономия на Стефан.Как го будеше в леглото.Светлето евала на нея,знае какво искат мъжете и как да им го даде.А лафа за приказването ,за секса се отнася.

# 76
Ох sunman ще ме умориш с тези намеци за ..кекса и страсти някакви,не разбираш ли ,че не сме стигнали този етап още,нито героите нито пък ние,стига въртя като развалена плоча Mr. Green
Всички е "УНИКАЛНУУУ" тука и предаването и ние и темата и участниците tooth tooth tooth tooth
Просто на друго не мога да си обесня.Такава мадама ,вместо да и се кефи ,косури намира.

# 77
  • Тра-ла-ла
Гергана според мен не е привлечена физически от Георги, затова не се получават нещата.
Гергана да не е агенция "Социално подпомагане"?!  Laughing

Жени, пускайте на всеки кисел мъж и светът ще стане едно по-хубаво място за живеене Joy

# 78
Съгласна съм със sunman за говоренето.

# 79
  • DE
Аналитиците в темата удрят в земята мичмейкъри, психолози, сексолози  Crazy

Както обикновено за такива реалити формати, темата във форума е в пъти по интересна отколкото гледането  smile3501

# 80
Гергана да не е агенция "Социално подпомагане"?!  Laughing

Жени, пускайте на всеки кисел мъж и светът ще стане едно по-хубаво място за живеене Joy
Да не се е записвала.Явно жената има нужда от време ,ама да не Фатмагюл ,а Герги да е Керим

# 81
  • ❌❌❌
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3532

Туй мъж в женски форум е голямо нещо! hahaha

# 82
Аз съм shemale.
Ама взех да се кефя на тази простотия,и просто друг форум няма.

# 83
И аз като Балерина имам известни съмнения за Гошето!
Излъчва голям вътрешен конфликт и неудовлетвореност. Що не излезе от гардероба!?

# 84
  • Щастлива мама на 3 слънца
следя риалито харесва ми

# 85
  • Плевен
А аз се чудя, след като са се прибрали в България, дали са започнали да си водят живота в нормалния му ритъм, т.е. ходене на работа и т.н. или пак са били по цял ден заедно  newsm78

# 86
Георги и Гергана са заедно.

# 87
  • ❌❌❌
Еее, Шуши, много плоско! Flutter Дай повече инфо 15

# 88
В страницата на предаването, където се коментира, че има два развода-на двете Г и двете А, една девойка от Варна, дружка на Жорето, го опровергава.

# 89
Това ,че някой нещо е писал в коментар - нищо не значи особено - то и тук се писа, че е гей или пък, че е  виждан с друга девойка Thinking
Но пък всичко си е възможно, може Гергана докато чака другия клон  да се е примирила с дървото на което е и да му е пуснала .та поне  sunman да спи спокойно  Laughing  После са замлящили заедно дъвка  срещу залеза  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт