Женени от пръв поглед - 4

• 53 634
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Плевен
абсолютен досадник е тоя Георги. уж всичко знае, уж е по-по- направо най на трета степен от всички, ама като е толкова голяма работа що не е щастливо женен с деца до сега... знам аз защо - щото няма угодия.

Ама не се спряхте с това защо не бил женен и нямал деца. Ми може до сега да не е изпитвал необходимост да има. И напоследък да е решил, че иска да се жени.
То чудо голямо като не си се задомил след бала и на 25 не си с три деца. Масово в темата Георги се възприема като стар ерген  Shocked пък човека е на 34.
Толкова ли не можете да приемете, че има хора, които искат да градят кариера, да се забавляват безгрижно, да имат мимолетни връзки и т.н. То пък голяма работа като се ожениш рано, пък на 34 и повече се сетиш, че ти се хойка. Щото като се замисля, около мен все такива примери.
Що да е задължително като си голяма работа да си семеен? newsm78

Аз и на другите участници им се чудя на 20 и няколко и сякаш света ще свърши като не са се оженили. А пък в живота има още толкова много неща, които можеш да направиш на тези години.
Даже на моменти като гледам ми приличат на хора с фикс идея /с изключение на Стефан/, което е малко нездраво.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 01:13 от Stanislava_

# 122
  • София
абсолютен досадник е тоя Георги. уж всичко знае, уж е по-по- направо най на трета степен от всички, ама като е толкова голяма работа що не е щастливо женен с деца до сега... знам аз защо - щото няма угодия.

Ама не се спряхте с това защо не бил женен и нямал деца. Ми може до сега да не е изпитвал необходимост да има. И напоследък да е решил, че иска да се жени.
То чудо голямо като не си се задомил след бала и на 25 не си с три деца. Масово в темата Георги се възприема като стар ерген  Shocked пък човека е на 34.
Толкова ли не можете да приемете, че има хора, които искат да градят кариера, да се забавляват безгрижно, да имат мимолетни връзки и т.н. То пък голяма работа като се ожениш рано, пък на 34 и повече се сетиш, че ти се хойка. Щото като се замисля, около мен все такива примери.
Що да е задължително като си голяма работа да си семеен? newsm78

Ами на 35 свършва младата възраст и човек навлиза в средната. Не, че има проблем да се влюби, не. Обаче обикновено мъжете на средна възраст се влюбват в доста по-млади жени, които им импонират с незрялостта си и бликащото възхищение към "зрели и уравновесени" мъже. bowuu

# 123
Аз питах веднъж, но не разбрах. Питам пак. Няма ли някоя бивша на Гогата, да каже, топил ли е гагата, та да спрат да го гейосват вече. Според мен е девствен. Герито, ако не вдигне самолета, друга няма да е... А дали прави масажи...?

# 124
  • Тра-ла-ла
ЪПсурТ да е девствен. С тази тежкарска визия, която докарва (БМВ, костюм, часовник, цайски...стига да не е само фасон за предаването) със сигурност му се лепят разни фифирудки Laughing Все на 1-2-3 ще им е скъсал...крилцата Whistling

# 125
Големи лафове в тази тема - на 35 г. започвала средната възраст...  Joy Joy Joy  Това в кой век?

Верно го направихте момчето стар ерген на 34 г. Ама то за нашите ширини е характерно де след (или преди) едно ВИШУ да се жениш. Какво друго да правиш в този живот, ама-ха!  Naughty

Скрит текст:
Само да не предизвикам сега тук една яростна защитничка на ранните бракове и ранното бебеправене, че отиде темата в научни трактати за ползата от ранното задомяване.  newsm43

А-тата са се ориентирали овреме. Те затова така са се вкопчили един в друг, че току-виж стигнали 35 г. и хоп - средна възраст!  bash

# 126
ЪПсурТ да е девствен. С тази тежкарска визия, която докарва (БМВ, костюм, часовник, цайски...стига да не е само фасон за предаването) със сигурност му се лепят разни фифирудки Laughing Все на 1-2-3 ще им е скъсал...крилцата Whistling
Joy Joy Joy Къде пък я видя тая тежкарска визия... Сегашните фифирудки не се блазнят от цайски, костюми, часовничета и Беневета...гледат по- издълбоко и по- изодзад. Аз познавам истински тежкари и на Гогата никога няма да му вържа. Сигурна съм, че и Гергана е наясно с нещата.

# 127
Понеже покрай мен и моят мъж гледа предаването, коментарът му за Жорката беше: " Този или е наистина е гей, както пишат женките в твоята "секта" , или си е просто пълен смотаняк ! "
Край на цитата и на размишленията от моя мъж - зодия Везни, хетеросексуален и "доволно" обвързан от седем години  Mr. Green
Аз пък си мисля, че той изобщо не хареса Герито- нито от първи, нито от втори поглед.
Но какви са причините, вероятно тепърва ще разберем.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 01:42 от Алиска

# 128
Цоп тука, интересна тема, определено. Как мислите ще ги бъде ли? Аз мисля, че ще си останат, макар че изобщо няма да им е лесно. От всички най-много симпатизирам на С-тата.

# 129
На мен ми се струва, че много хареса Герито, но му се иска тя да му клекне, което няма как да се получи. Никоя уважаваща себе си жена, няма да го направи.

# 130
  • София
Големи лафове в тази тема - на 35 г. започвала средната възраст...  Joy Joy Joy  Това в кой век?

Верно го направихте момчето стар ерген на 34 г. Ама то за нашите ширини е характерно де след (или преди) едно ВИШУ да се жениш. Какво друго да правиш в този живот, ама-ха!  Naughty

Ми глей ся, това е по горе долу последни изследвания...2010 г. на нашия век. Wink

https://www.google.bg/search?newwindow=1&espv=2&q=what+i … 5.465.4F-8BXXsRao

# 131
  • Тра-ла-ла
Joy Joy Joy Къде пък я видя тая тежкарска визия... Сегашните фифирудки не се блазнят от цайски, костюми, часовничета и Беневета...гледат по- издълбоко и по- изодзад. Аз познавам истински тежкари и на Гогата никога няма да му вържа. Сигурна съм, че и Гергана е наясно с нещата.
Има всякакви фифирудки. Някои налитат и на пичОве с 15 годишни БМВта Laughing Те нямат замаха на големите бръмчалки.
Скрит текст:

# 132
Големи лафове в тази тема - на 35 г. започвала средната възраст...  Joy Joy Joy  Това в кой век?

Верно го направихте момчето стар ерген на 34 г. Ама то за нашите ширини е характерно де след (или преди) едно ВИШУ да се жениш. Какво друго да правиш в този живот, ама-ха!  Naughty

Ми глей ся, това е по горе долу последни изследвания...2010 г. на нашия век. Wink

https://www.google.bg/search?newwindow=1&espv=2&q=what+i … 5.465.4F-8BXXsRao

Аз не видях някъде да е отбелязана 35 като средна възраст, освен в един от сайтовете. (Прехвърлих набързо първите). Даже обратното - "по-новите" твърдят, точно обраното. Някои дори смело заявяват, че започва на 53 г.... Ама ако сега ще спамим и за това. За мен, а и за по-голяма част от модерния свят "средната възраст" със сигурност не е 35, а поне от 5 до 10 години отгоре.  Peace
И да се слагат Георги и неговите набори в категория "средна възраст" е направо смешно. Това, че не изглежда на 34, а доста по-голям, е друг въпрос. А може и да е послъгал за възрастта си, не знам. Ако е така - тази интрижка съм я изпуснала.

# 133
в/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Видях се днес с една приятелка и коментирахме (щото аз не бях сигурна дали съм видяла правилно Mr. Green) как Танаску си разля сока, докато поднасяше на Тониту закуската, а дружката вика: "то тоя сок май беше от мандарини и сигурно сам си го е изцедил... ЩОТ' Е МЪЖ" Joy

Grinning УникалнУ , няАм думи

# 134
Е той Гошко си е стаp еpген като манталитет, иначе хич не е престарял - 34 изобщо не е възраст, която трябвада го притеснява, особено като мъж. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт