Женени от пръв поглед - 4

• 53 558
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Не знам заедно ли са,ама не са в студиото на Нова за интервю като другите две двойки...или и това е режисирано  Thinking може би,за да си мислим,че наистина не са заедно,пък накрая току виж само те се окажат женени  Mr. Green
Гери в момента е в Доминикана, така че няма как да са в студиото на Нова...

# 436
Ох, нямам търпение вече за новия епизод!  Mr. Green Много дълга тази пауза!

За Светлето - я кажете подробности - от  къде съдите, че нещата не вървят и тя е останала наранена и разочарована!? newsm78
От фейсбука и`.

# 437
За Светлето - я кажете подробности - от  къде съдите, че нещата не вървят и тя е останала наранена и разочарована!? newsm78
Беше си ясно от началото, Стефан все още е на вълна "Вятър ме вее на бял кон", Светлето може да се пробва с него след 5 години.

# 438
Моля, някой който знае, нека ми пише на лични, заедно ли са Гери и Гецата!  Praynig
И да знаят, няма да кажат, предполагам.

# 439
  • София
Беше си ясно от началото, Стефан все още е на вълна "Вятър ме вее на бял кон", Светлето може да се пробва с него след 5 години.

Нали били гаджета от години?  Joy

# 440
Дългогодишни гаджета се разделят като преди това се женят в тв-формат. Става все по-забавно.  Mr. Green

# 441

Питам - защото аз пък имам някаква информация за тях -е вЕрно малко далечна, ама........ една приятелка познава техен приятел. В началото на шоуто тя ми беше казала, че са заедно и са си двойка. Харесали са се! Скоро също са ги виждали заедно отново и всичко изглеждало наред. Сега малко ме озадачихте с тази информация. Аз им симпатизирам на хората, освен това ми се  струваха единствените подходящи един за друг - гадно ще е, ако наистина той е приел участието като някакъв майтап, а тя на сериозно! Sad

# 442
Не знам заедно ли са,ама не са в студиото на Нова за интервю като другите две двойки...или и това е режисирано  Thinking може би,за да си мислим,че наистина не са заедно,пък накрая току виж само те се окажат женени  Mr. Green
Гери в момента е в Доминикана, така че няма как да са в студиото на Нова...

ooooh! Верно!Уж чета,ама кой да се сети  Mr. Green Явно е била планирана по-отдалеч почивката,защото не може в изискванията на договора им да не влиза участието в сутрешния блок  Thinking Щом другите двойки са били явно и Г-тат ще бъдат,но може би другата седмица  newsm78

# 443
Гергана си  е изтрила профила в инстаграм?!?

# 444
  • Варна
Нямам търпение за вечерта  Peace

# 445
За мен Г&Г са обречени като двойка Laughing: никаква химия помежду им, липса на допирни точки, пълна антипатия! Няма никаква надежда за "Happy end"! Wink

# 446
Гергана си  е изтрила профила в инстаграм?!?
Някой е прочел темата и й е казал!  Mr. Green

А можеше просто да го заключи!

# 447
Госпожа меринджеиката пак блесна с култура и висок интелект. Поне да беше грамотно написано.

Gergana Kapzamalova
5 April at 15:55 •
Днес православните християни отбелязват деня, в който Спасителя е посрещнат в Йеросалим - Цветница. Нека бъдем добри, състрадателни и да не се подаваме на греховете не само на празници, а това да е житейското ни верую. Всички именици да бъдат живи и здрави!
 — atДрагалевски Манастир

Госпожо, хайде за една сгрешена дума, да я обявим за неграмотна! Мнозина не знаят, че именник се пише с  НН, защото го проверяват с имен ден, а не именен! Как пък все търсите под вола теле!!! Жената решила да напише добри думи за празника, а такива умници като вас ще се правят на интересни!

# 448
Мнозина не знаят, че именник се пише с  НН, защото го проверяват с имен ден, а не именен!

Аз съм от незнаещите   Wink
Специално за теб:
Скрит текст:

# 449
Мнозина не знаят, че именник се пише с  НН, защото го проверяват с имен ден, а не именен!

Аз съм от незнаещите   Wink
Специално за теб:
Скрит текст:

Ох, успокоих се, добре че го постна. Сутринта във фейса честитих на един имеНик, и изтръпнах като прочетох горното  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт