Женени от пръв поглед - 4

• 53 555
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Госпожа меринджеиката пак блесна с култура и висок интелект. Поне да беше грамотно написано.

Gergana Kapzamalova
5 April at 15:55 •
Днес православните християни отбелязват деня, в който Спасителя е посрещнат в Йеросалим - Цветница. Нека бъдем добри, състрадателни и да не се подаваме на греховете не само на празници, а това да е житейското ни верую. Всички именици да бъдат живи и здрави!
 — atДрагалевски Манастир

# 166
И воала - любов! Завинаги! Grinning

Като на Елен Колева и майонезения принц.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 14:09 от Анонимен

# 167
Ето в това мнооооого грешиш. Ако ти предложи някой милионер, ще му откажеш ли с лека ръка, само защото е грозноват и недодялан? Thinking

Отказвам му и още как. Отказах на един мъж, който не беше милионер, но беше много богат, много, много по-богат от мен и даже с течение на времето още по-богат стана, който си беше симпатичен и много добре възпитан. Отказах му само защото виждах как си представя отношенията в бъдещото си семейство: мъжа командва, жената е просто допълнение, седи си вкъщи, домакинства и гледа деца - единственото й поле на изява да е обгрижва съпруга си и да го прави щастлив. Този човек се ожени за много симпатично и свястно момиче, което няма нищо против такива взаимоотношения и двамата си живеят щастливо сега. Аз обаче щях да откача в такава връзка и за миг не съм съжалявала. Парите не може да са фактор за влюбване, особено ако мъжа е грозноват и недодялан, както ти казваш. Ако е нормален, симпатичен, свестен може да са някакъв плюс, но сами по-себе си не са определящи.

# 168
Затова и днес "красивите" момичета имат една цел в живота - да срещнат богаташ.
Хвала на ТАКВИЗ моми!

# 169
Ами от това, което са показали от Гергана, аз също не мога да си изградя мнение за нея. ....... Чудесно го разбирам Георги.......
Хем усещаш, че май май не са ти показали всичко, хем уж не можеш да си изградиш мнение пък май имаш такова, при това доста категорично.....ето така направиха от Георги гей, а от Гергана кифла.

На кое казваш категорично, или така ти дойде да си пишеш просто? Казах, че от това, което са показали, нищо не разбирам от Гергана.......

Прочети отново, това което си написала. Ако не ти е достатъчна информацията за единия, няма как да правиш заключения правилна ли е реакцията на другия. Ако и сега не ме разбереш не мога да ти помогна.

# 170
  • София
Всичко в този живот е въпрос на химия - знаете ли всъщност колко е трудно да се намерят в реалността двойки, които да се обичат един друг еднакво силно (вкл. и във форума Wink)?

Сватовниците, вкл. психологът във формата, направиха няколко сериозни грешки, които показват, че не са наясно с процесите в обществото - както сега, така и преди, те не се различават особено. За да тръгне една връзка без наличие на любов, както в случая на шоуто "Женени от пръв поглед", то трябва да се изпълнят следните две много важни условия:

1. Мъжът да е по-богат.
2. Жената да е по-красива.

А сватовниците са ги подбрали гори долу еднакви - ами няма как да стане! Свързват бедно и грозновато момиче, с още по-бедно, но по-хубаво момче - А&А. Еднакво сивички и безлични С&С. И кариеристите, "уонаби"-та и комплексари Г&Г. Ами няма как да стане.

Ето това мнение го подкрепям на 100 %

# 171
Тия психолози, които са събрани там, защо не вземат да съветват участниците, а само гледат сеир и коментират. Нали уж идеята беше да се помогне на няколко самотни човека да открият любовта?
Излиза, че просто се забавляваме на гърба на тези няколко човека, които се осмелиха да излязат пред всички и да кажат, че искат помощ за да си намерят половинка. И вместо да им кажат, къде бъркат, те им се подиграват и монтират така предаването, че нещата да изглеждат още по-зле. Че даже и ги подстрекават да се излагат още повече.
...Отначало предаването ми хареса. Тръгна много позитивно, но го развалиха от алчност да има по-голям интерес, повече епизоди и повече излагации.

Амбициозен проект, обещаващо предаване, но... лошо изпълнение.
Не мога да си съставя обективно мнение с така показаните отношения между двойките.
Трите двойки и ми харесват и не ми харесват. Ако наистина имат нужда от това, се надявам да им е успешно  Laughing

# 172
  • София
Ето в това мнооооого грешиш. Ако ти предложи някой милионер, ще му откажеш ли с лека ръка, само защото е грозноват и недодялан? Thinking

Отказвам му и още как. Отказах на един мъж, който не беше милионер, но беше много богат, много, много по-богат от мен и даже с течение на времето още по-богат стана, който си беше симпатичен и много добре възпитан. Отказах му само защото виждах как си представя отношенията в бъдещото си семейство: мъжа командва, жената е просто допълнение, седи си вкъщи, домакинства и гледа деца - единственото й поле на изява да е обгрижва съпруга си и да го прави щастлив. Този човек се ожени за много симпатично и свястно момиче, което няма нищо против такива взаимоотношения и двамата си живеят щастливо сега. Аз обаче щях да откача в такава връзка и за миг не съм съжалявала. Парите не може да са фактор за влюбване, особено ако мъжа е грозноват и недодялан, както ти казваш. Ако е нормален, симпатичен, свестен може да са някакъв плюс, но сами по-себе си не са определящи.

Само не разбрах защо това да е лошо  newsm78

От както съществуват нормалните човешки отношения основната задача на мъжа е била да изкарва парите, а на жената - да се грижи за дома и семейството, да обгрижва съпруга си и да бъде негова опора. Съвсем естествено е всеки един нормален мъж да иска това.

Цитат
Извинявай, ама глупости на търкалета.
Ще се влюбиш в милионера и още как. Като те обсипе с диаманти, скъпи екскурзии и лъскав живот, ще се влюбиш не, ами ум ще ти зайде. Пробвай някой път и ще разбереш колко съм права! Обаче трябва да си красива, за да стане номерът. Wink

Колкото до мъжа, ако той е по-богат от жената, това го прави по-мъжествен в собствените му очи, а жената ако е по-красива от него, още по-мъжествен! И ще се влюби, та ум ще му зайде. Wink

И воала - любов! Завинаги! Very Happy

А ето и доказателствата за това

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И още мнооого, много други  Peace

# 173
Вяра - А  - ама кой е казал, че е лошо!? newsm78 Дори написах, че този човек  срещна много свястно момиче, което няма против такъв тип взаимоотношения и двамата са много щастливи и си имат прекрасно семейство, което няма нищо общо с гротеската Мария и Гущеров.  Само, че на мен това не ми харесва, не ме прави щастлива и такъв мъж не може да ме накара да се влюбя в него, колкото и пари да има. Искам мъжа ми да ме приема за равностоен на него човек - т.е да имаме еднакви права, да решаваме проблемите си заедно, да изкарваме и двамата семейния бюджет, аз да работя, да се развивам, да имам и друг тип изява освен като майка и съпруга. Лошо, хубаво - това е моя начин на живот. И всичкото това го постнах - само като аргумент на тезата ми, че ако някой има различни от твоите принципи и виждания за живота, колкото й пари да има - не може да те накара да изпиташ любов към него. Едва ли само аз мисля така!

А и само да вметна - примерите, които си дала не са подходящи - всички тези мацки се изявяват/работят и извън семейството, че даже половинките им финансират тези изяви. Друг е въпроса колко са талантливи и способни!  Mr. Green В случая говорим за човек, който не желае жена му да се занимава с нищо друго освен с него и децата и да бъде винаги в сянка, а пък да е фолкпевица и да се снима в разголени клипове - абсурд!

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 11:34 от ssiillvvyy

# 174
Вяра - А  - ама кой е казал, че е лошо!? newsm78 Дори написах, че този човек  срещна много свястно момиче, което няма против такъв тип взаимоотношения и двамата са много щастливи и си имат прекрасно семейство, което няма нищо общо с гротеската Мария и Гущеров.  Само, че на мен това не ми харесва, не ме прави щастлива и такъв мъж не може да ме накара да се влюбя в него, колкото и пари да има. Искам мъжа ми да ме приема за равностоен на него човек - т.е да имаме еднакви права, да решаваме проблемите си заедно, да изкарваме и двамата семейния бюджет, аз да работя, да се развивам, да имам и друг тип изява освен като майка и съпруга. Лошо, хубаво - това е моя начин на живот. И всичкото това го постнах - само като аргумент на тезата ми, че ако някой има различни от твоите принципи и виждания за живота, колкото й пари да има - не може да те накара да изпиташ любов към него. Едва ли само аз мисля така!
newsm10 newsm10 newsm10

# 175
Вяра - А  - ама кой е казал, че е лошо!? newsm78 Дори написах, че този човек  срещна много свястно момиче, което няма против такъв тип взаимоотношения и двамата са много щастливи и си имат прекрасно семейство, което няма нищо общо с гротеската Мария и Гущеров.  Само, че на мен това не ми харесва, не ме прави щастлива и такъв мъж не може да ме накара да се влюбя в него, колкото и пари да има. Искам мъжа ми да ме приема за равностоен на него човек - т.е да имаме еднакви права, да решаваме проблемите си заедно, да изкарваме и двамата семейния бюджет, аз да работя, да се развивам, да имам и друг тип изява освен като майка и съпруга. Лошо, хубаво - това е моя начин на живот. И всичкото това го постнах - само като аргумент на тезата ми, че ако някой има различни от твоите принципи и виждания за живота, колкото й пари да има - не може да те накара да изпиташ любов към него. Едва ли само аз мисля така!
Не си само ти Simple Smile и аз съм от лудите с три отказани предложения.

# 176
Не си само ти Simple Smile и аз съм от лудите с три отказани предложения.

newsm10 newsm10 newsm10

# 177
И поради що ги отказа? Не бяха достатъчно богати ли? Тя любовта щеше да дойде..../според Popule/

# 178
  • София
ssiillvvyy - уважавам мнението ти. Не съм искала да те обидя - всеки трябва да живее живота си точно така, както той го разбира, за да бъде щастлив. Просто останах с грешно впечатление от поста ти - все едно това, което съм подчертала е нещо ужасно  Peace

# 179
Дори и след толкова обсъждания се доказва, че може да се чуе нещо ново
Даже вече си мисля, че разочарованието на Георги идва от там, че очакванията за предаването му са били съвсем други - да му е интересно, вълнуващо, забавно, секс и т.н., пък като е разбрал, че трябва да се влюбва, да спечелва жена си, да планира съвместен живот и желанието му се е изпарило.
Права си като се замисля. Някой помни ли съдържанието на анонсите за кастинга преди предаването?
Аз помня, даже бях влязла на сайта да видя какво има да се попълва, но беше един чаршаф...! Та анонса горе долу гласеше: "Самотни ли сте? Опитвали ли сте безуспешно да откриете своята половинка? Ако сте... Запишете се на кастинг на еди-кой-си сайт". Доста постно и нищо не се разбираше, мислех, че на сайта ще има повече инфо, но такава нямаше и натиснах хикса!

Общи условия

Активация на акаунт