Женени от пръв поглед - 4

• 53 196
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • До морето
Какво стана, че Георги пак спече? Нсичко беше наред, бързо се разбраха къде ще живеят и после..... приспивах детето и изтървах...

# 541
  • Плевен
Наско попадна в най-подходящата според мен страна за него - пълно с хора, вкусни манджи, дечурлига и т.н. Като е живял в общежитие това ми у липсвало много. Поне изглежда такъв семеен тип човек. Едва ли е някой който до вчера да е обикалял баровете с най-различни гаджета. Така, че е възможно наистина да му харесва новия дом.
Той даже сам си го каза, че това е всичко за което е мечтаел, да не стане само като онзи филм "В какво се превръщат мечтите?"...

# 542
  • София

Абсолютно. Живот с такъв като него би бил много тежък. То затова е хубаво човек по-млад да се "зажени", когато не разсъждава толкова. Че така... може цял живот сам да си остане.

# 543
  • София
Не знам, ама Стефчо ако почне да я гони с парцала да бърше мивката след всяко ползване...
Айде, няма нужда...

# 544
Аз го разбирам защо не я харесва.
Изглежда куха тази девойка. Под позата и поддържаната визия не може изобщо да се усети някаква индивидуалност или душевност най-малкото. Едни такива супер повърхностни са им разговорите - и през цялото време сякаш си мерят егото. " Ти си кифла, аз съм контрол фрийк." "Трябва да спортуваш, ще ти готвя само бъркани яйца." И двамата нямат вид на хора, които биха правили някакви компромиси, за това се чудя що чинят в такъв формат и защо изобщо си го причиняват.

# 545
Не знам, Амбър, на мен са ми много различни...

# 546
  • Тра-ла-ла
Георги е страшен лузър. Отказва се още преди да е започнало каквото и да. Тотален мрънкалник и като повечето мъже - не иска да се напъва в името на жена. Ако може така всичко да му дойде на готово

# 547
  • по пътя
Много ме дразнят хора, които постоянно използват чуждици в езика си и си мислят, че това е интересно.Георги не ми изглежда хич добре момчето, психоложката защо не се намеси?

# 548
  • София
На мен ми е чудно защо консултантите само коментират (то тукашните коментари са по-градивни), а не ги съветват нещо ...  Whistling

# 549
  • по пътя
Ами и аз това се чудя-има там психолог, свещеник, психотерапевти.Специално Георги явно е в някаква криза, ама те само сеир гледат.

# 550
Многоо мисли този Георги, малко да се отпусне, той все на педал.

е, именно де.. именно  Wink  Laughing

Тоя пък Атанас кв'о се осополяви пак?  newsm78 

# 551
Просто си дава сметка, че са от различни планети с Гергана и това рано или късно ще приключи. Затова предпочита да не му дава възможност да се развие.
Точно така!  Peace От тримата мъже в двойките този е най-интелигентен и разсъжденията му са най-преднамерени и точни. Точно затова дразни голяма част от дамите Wink

# 552
Аз го разбирам защо не я харесва.
Изглежда куха тази девойка. Под позата и поддържаната визия не може изобщо да се усети някаква индивидуалност или душевност най-малкото. Едни такива супер повърхностни са им разговорите - и през цялото време сякаш си мерят егото. " Ти си кифла, аз съм контрол фрийк." "Трябва да спортуваш, ще ти готвя само бъркани яйца." И двамата нямат вид на хора, които биха правили някакви компромиси, за това се чудя що чинят в такъв формат и защо изобщо си го причиняват.
Много си права,изкуствени хора newsm10
А Насето наистина може да е щастлив там,видяхте ли в "след рекламите" май плачеше,ами ако това е била мечтата му,нека е щастливо момчето.Да има поне един щастлив от целият този експеримент

# 553
  • София

Абсолютно. Живот с такъв като него би бил много тежък. То затова е хубаво човек по-млад да се "зажени", когато не разсъждава толкова. Че така... може цял живот сам да си остане.

Същото си го помислих, като съм се омъжила преди 20 години, нито съм мислила, нито анализирала. На части се преместих при съпруга си.

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 16:06 от asa

# 554
  • Плевен
Тази Гергана, ако каже още веднъж думата "тренирам" и нейните производни, ще си прережа вените  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт