„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 15

• 57 941
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Аданалъ - 30-ти епизод:

http://vbox7.com/play:5a398b0295

# 76
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лелелее момичета докато ви изчета размислите и страстите и то вече в нова тема сме се преместили  Hug страхотни сте всички, постоянно ви следя но през деня на работа нямам време да пиша   smile3518 smile3518

Ванче отново едно огромно благодаря за темичката в тези прекрасни Великденски украси   bouquet

Момичета нека всичкиза всички ви Великденските празници да са изпълнени с много лъбов, топлина и усмивки с любимите ви хора  Praynig

Днешната серия по Битв-то много нямах желание да я гледам многоми беше мъчно да ги гледам всички толкова разстроени но най ми беше гадно за Боран, не е честно Съла да се държи с него по такъв начин и то точно в такъв момент, вместо да му повярва и да потърси сили в него за да преодолее мъката си а той я разбира и преглъща всички нападки от нея  Naughty не така Съла нараняваш агата

Относно първите 10 епизода и на мен са ми най-любими особено момента на първата им среща на чешмата за мен от тогава се започна всичко наистина в началото не го разбраха а според мен само усетиха някак си присъствието на другия по особен начен и същовторото им среща, когато Боран щеше да я отнесе с коня  smile3521 абе въобще ЛЮБОВТА се усещаше във въздуха около тях но само те не я разбраха  newsm78 и сега пак си ги разглеждам първите им неосъзнати чувства, на неосъзнатата им все още изпепеляваща ЛЮБОВ особена както пак са им обтегнати отношинията в 45-46 епизод но на моменти направо ми идва да  #Sniper Съла не може така да се държи с тоз невероятен МЪЖ  ooooh!

С риск да се повторя и да ви оттегча пак ще кажа че според мен зодията на агата също е лъв тяхните отношения са като нашите с мъжа ми като се скараме той-лъв аз- скорпион и въобще сме взривоопасна комбинеция  Heart Eyes аххх Боран, Боран да можех да те утеша  Embarassed

# 77
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

момичета я как чаровно ни се усмихва момчето развеселили сме го  smile3534

# 78
Наде, Наде, Наде Описала си всички мои мисли.. Hug newsm51 smile3525  202uu
За мен Съла осъзна че го обича вече в Истанбул.
Боран по рано се предаде...

# 79
# 80
Таман се засилих да метна епизода и вече го има. Party
Лека Виии.  sleepuu

# 81
  • Разград
Файл : Sila.2006.S01E47. WEBRip.XviD.BG AUDIO.flv
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=f0a1782276

# 82
  • гр.Пловдив
Много тежка серия снощи ooooh!

# 83
Не съм писала до сега, но вече не издържам. Гледам 47 еп и се чудя Съла пак ли ще направи поредната глупост и ще замине ли сама или този път плановете на Боран ще се осъществят и ще заминат заедно?

# 84
Добро утро на разпети петък  smile3525

Малко клюки, това вече го вярвам  newsm62

http://kliuki.ws/djihan-ot-zavrastane-i-negovite-sedem-smartni-gryaha/

# 85
Не съм писала до сега, но вече не издържам. Гледам 47 еп и се чудя Съла пак ли ще направи поредната глупост и ще замине ли сама или този път плановете на Боран ще се осъществят и ще заминат заедно?

Поради същата причина, че не издържам, след като изгледох 47 еп почнах оригиналните серии на турски само да видя аджеба пак ли нашта ще си навие на ината. Обаче няма да замине, но не щото тя се е вразумила, а поради ред причини независещи от нея.
Много напрегнати следващи серии, не ми стана ясно защо Боран тръгна да гони Джихан и защо в този момент го простреля? Той не че не заслужава във всеки един момемнт, ама кое го предизвика, беше в болницата да търси Сала и изведъж хукна да го гони.

# 86
Добро утро на разпети петък  smile3525

Малко клюки, това вече го вярвам  newsm62

http://kliuki.ws/djihan-ot-zavrastane-i-negovite-sedem-smartni-gryaha/

Много благодаря за статията Silistra! Simple Smile

Идеален анализ на героя Джихан!

# 87
Здравейтеее. Hug
На прага сме на един от най-значимите за нас Християнски празници, да сме живи и здрави ние, с-вата ни, близките ни, познати, и непознати, и нека се опитаме да станем по-добри, добротата никога не е в повече.
Весело празнуване и да си починем добре сред близките си, че да съберем сили за хубавите епизоди в Датата, които предстоят та макар, и да са физически разделени.
47
Скрит текст:
Отново двамата си направиха сметка без кръчмар, Confused но така се получава като не си споделят. За сетен път се разминаха в действията си и кофти резултата е налице. Tired
За Боран няма какво да кажа освен резонното-перфектен съпруг, любящ и грижовен мъж, правдив Ага.
Не мога да не отбележа, че Съла ми хареса в разсъжденията си. За първи път чух от нея, че вече първо, ще мисли и след това, ще действа, и няма да се води от чувствата си. Много точно на място бяха думите й, че няма да бърза но няма и да закъснява. Винаги съм смятала, че златната среда води до най-качествени резултати и двамата с Боран, ще я открият.
Доволна съм от факта, че виждам нейното съзряване макар, че на дела резултат все още няма. Важното е, че има желание а това е голяма крачка за нея в предвид нрава й.

# 88
  • Разград

# 89
Добро утро!

helen.nona Моля те ,  пиши в скрит текст епизодите в датата. Така сме се разбрала в темата. Peace
Скрит текст:
Боран тръгна да гони Джихан, защото той пък тръгна да убива Съла. Разбира се че ще го застреля най после. Боран му каза - Това е заради съпругата ми и сина ми и изстреля първия куршум. 

Общи условия

Активация на акаунт