„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 15

• 57 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте. wavey

Ние се ядосваме на Съла за това, че е инатлива, вироглава не споделя с Боран прави много грешки, но аз мисля сценаристите си знаят работата. Ако не бяха отношенията между Съла и Боран толкова емоционални (като две бурета с барут), те щяха да бъдат една обикновенна двойка. Мен нямаше да ме впечатли толкова този сериал, щях да го пропусна.
В "Аданалъ" нещо нямаше химия между Мехмет и Селин (тя не го обичаше), как е химията в  "До последен дъх" ? Там тя играе доколкото знам от рекламите на сериала влюбена жена, как е получават ли и се нещата?

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 12:07 от eligeda

# 91
Здравейте. wavey

Ние се ядосваме на Съла за това, че е инатлива, вироглава не споделя с Боран прави много грешки, но аз мисля сценаристите си знаят работата. Ако не бяха отношенията между Съла и Боран толкова емоционални (като две бурета с барут), те щяха да бъдат една обикновенна двойка. Мен нямаше да ме впечатли толкова този сериал, щях да го пропусна.
В "Аданалъ" нещо нямаше химия между Мехмет и Селин (тя не го обичаше), как е химията в  "До последен дъх" ? Там тя играе доколкото знам от рекламите на сериала влюбена жена, как е получават ли и се нещата?

Ако търсиш химията между Боран и Съла - не, не и се получават нещата. Лично за мен е така. Аз за първи път виждам в турски сериал толкова голяма химия между актьорите. Не просто да има химия, а талкова голяма химия между тях.

# 92
Здравейте. wavey

Ако търсиш химията между Боран и Съла - не, не и се получават нещата. Лично за мен е така. Аз за първи път виждам в турски сериал толкова голяма химия между актьорите. Не просто да има химия, а талкова голяма химия между тях.

Убедена съм, че такава ГОЛЯМА химия трудно се получава , но поне има ли химия?
Или толкова си може момичето. Joy Joy

# 93
Добро утро!

helen.nona Моля те ,  пиши в скрит текст епизодите в датата. Така сме се разбрала в темата. Peace
Скрит текст:
Боран тръгна да гони Джихан, защото той пък тръгна да убива Съла. Разбира се че ще го застреля най после. Боран му каза - Това е заради съпругата ми и сина ми и изстреля първия куршум. 

Сезонче, добре, ще пиша, но как става това? Би ли ми казала?

# 94
smile3521 smile3521 smile3521

монтаж е но ми хареса

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 13:37 от zorcia

# 95
Тука дали се е притеснил, че папараците са го хванали, та так си е прехапал устата?  Joy Joy Joy

# 96
Това сигурно е монтаж newsm78
Ама тъкмо навреме се появи  за да напиша  това:
Аджеба Боран любител на кекса ли е или нещо повече?! newsm78
Предлагам това да го разискваме след Предстоящия Светъл  Празник, че темата сега е безлюдна.
Аз ще ви припомня smile3503

# 97
  • Разград
Добро утро!

helen.nona Моля те ,  пиши в скрит текст епизодите в датата. Така сме се разбрала в темата. Peace
Скрит текст:
Боран тръгна да гони Джихан, защото той пък тръгна да убива Съла. Разбира се че ще го застреля най после. Боран му каза - Това е заради съпругата ми и сина ми и изстреля първия куршум. 

Скрит текст:

# 98
Това сигурно е монтаж newsm78
Ама тъкмо навреме се появи  за да напиша  това:
Аджеба Боран любител на кекса ли е или нещо повече?! newsm78
Предлагам това да го разискваме след Предстоящия Светъл  Празник, че темата сега е безлюдна.
Аз ще ви припомня smile3503

Сезонче разчитам на теб, идеална тема за след празницити. Като гледам снимката не е любител на кекса ноооооооооооо, имам няколко дни за гледане  hahaha hahaha hahaha

# 99
Добро утро!

Скрит текст:

Скрит текст:

Много благодаря, Ванче. Ще се съобразя да пиша вече в скрит текст.
Желая на всички Светли празници!

# 100
Силистра месенето на козунаци те разсейва... Grinning
Аз визирам Боран, а не Мехмет Wink
Нека Господ ти даде търпение и смирение през тези дни
И във вторник с песен наново продължаваме Simple Smile

Хелен тъкмо щях да ти пиша... Peace

# 101
Здравейте. wavey

Убедена съм, че такава ГОЛЯМА химия трудно се получава , но поне има ли химия?
Или толкова си може момичето. Joy Joy

Отдавна го гледах, но щом не си го спомням добре ,значи не съм била впечатлена. Нека и другите момичета да кажат ако са го гледали , но факта , че не искам да гледам втори път е показателен. Докато тук повечето от момичетата казаха че гледат сериите за енти път и не им омръзва и гледат с удоволствие.

# 102
Аз съм гледала малко До последен дъх.
Селин там също имаше студено излъчване, както в Аданалъ.
Не ми харесваха с Кенан като двойка.

Тази нашата двойка  на площадката направиха жар,  а зад кадър пожар.

# 103
Силистра месенето на козунаци те разсейва... Grinning
Аз визирам Боран, а не Мехмет Wink

Хелен тъкмо щях да ти пиша... Peace

Можем да разчепкаме и двамата , нищо не ни пречи  hahaha hahaha hahaha

# 104

Причината за това май е това чудо на природата което е между тях.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 14:36 от zorcia

Общи условия

Активация на акаунт